x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Hakkında Sorular & Yorumlar

İngiltere ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İngiltere Vizesi Super Priority Servisi
B. eminoğlu 03/11/21, 20:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İngiltere vize başvurusu için şuan İngiltere vizesi super priority servisi aktif durumda mıdır acaba ?
İngiltere İçin Vize
n. murat 20/08/21, 21:16 Cevabı Görüntüle
Merhaba. su an İngiltere turistik vize veriyor mu? acil olarak vize almak istesek ne yapmamız lazım? İngiltere için vize başvurusu konusunda yardımcı olabilir misiniz?
İngiltere Vizesi Reddi 2021
G.L 30/12/20, 10:34 Cevabı Görüntüle
İngiltere vizesi reddi 2021 yılında neye göre veriliyor? Vize reddi verilirken yetkili Konsolosluk neleri göz önünde bulunduruyor? Vize başvurusu için; ben, annem, babam evrak hazırlayacağız. Hazırlayacağımız evrakları neye göre hazırlayacağımızı bilmiyoruz. Annem ve babam emekli ben de sigortalı bir işte çalışıyorum. Her birimizin farklı farklı evraklar mı hazırlaması gerekiyor? Ve evraklarımızı hazırlarken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Hali hazırda ki durumumdan size biraz bahsetmem gerekiyor sanırım. Ben sigortalı bir işte asgari ücretli olarak çalışıyor gözüküyorum ama normalde asgari ücretin üstünde bir maaş alıyorum. Maaşımın bir kısmı hesabıma yatıyor bir kısmı ise elden tarafıma veriliyor. Bu durum vize başvurusu yaparken tarafıma sorun teşkil eder mi? Sorun ise nasıl bir önlem almam gerekiyor? Emeklilerinde evraklarını hazırlarken dikkat etmesi gereken durumlardan bahsederseniz çok makbule geçer. Vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
İngiltere vizesi kaç para 2021
U.G 29/12/20, 13:28 Cevabı Görüntüle
İngiltere vizesi kaç para 2021 yılı itibariyle? Vize başvurusu yapmam için ne kadar bütçe ayırmam gerektiğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz? Vize başvurusu yapmadan önce ne kadarlık bir bütçeye sahip olmam gerekiyor? Vize başvurusu için; yani ödenecek harç için ayrı, finansal kaynakları banka hesap dökümleriyle sunabilmek için ayrı kaynak belirtmek gerekiyor sanırım. Gösterilecek olan finansal kaynak miktarı neye göre değişkenlik gösteriyor? Finansal yeterliliğimizi sunarken referans aldığımız hesap dökümünde birden para akışının olmaması gerekiyor sanırım. Birden giriş- çıkış yapıldığında Konsolosluk problem mi yapıyor? İlla uzun süre boyunca az-az artmış bir birikim mi gösterilmeli? Konu hakkında bilgilerinizi rica edeceğim.
İngiltere vizesi kaç günde çıkar 2021
F.K 28/12/20, 15:27 Cevabı Görüntüle
İngiltere vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı itibariyle? Vize başvurumuzu yapmamız için ne kadar süre önce başvurumuzu yapmamız gerekiyor? Şu an Ankara’da ikamet ediyoruz. Vize başvurumuzu burada ki Ankara İngiltere Büyükelçiliğine yapacağız sanırım değil mi? Vize başvurusu ile seyahat tarihimiz arasında ne kadar süre olmalı? Yapılacak olan vize başvurusundan önce ne gibi şeylere dikkat etmemiz gerekiyor? Başvuru sahiplerinin çalışma durumlarına göre, hazırlayacakları evraklarda değişiklik gösteriyor mu? Ben hali hazırda öğrenciyim. Bu seyahati babam ve annemle birlikte yapacağız. Babam ve annem de emekli. İngiltere’ye seyahat amacımız; İngiltere’de bulunan ablamı ziyaret etmek. Ablam bundan birkaç sene önce oraya ‘Ankara Antlaşması’ prosedürlerini uygulayarak yerleşti. Biz de onu ziyaret etmek istiyoruz şimdi. Ne yapmamız gerekiyor? Nasıl bir süreç bizi bekliyor? Konu hakkında yardımckı olun lütfen. Teşekkürler şimdiden
İngiltere vizesi nasıl alınır 2021
A.V 28/12/20, 14:51 Cevabı Görüntüle
İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 yılı itibariyle? Ne gibi bir ön hazırlık yapılması gerekmektedir? Yapılacak olan vize başvurusu için bizim başvuru esnasında orada olmamız gerekiyor mu? Şu an hali hazırda Yalova’da ikamet ediyoruz. Vize başvurusunu sadece kendim için değil; Annem ve babam içinde yapacağım. Yapılacak olan vize başvurusu için biz, başvuru merkezlerine veya Konsolosluğa gelmeden işlemlerimizi yürütebilir misiniz? Annem ve babam yaşları itibariyle emeklilik hayatlarını sürdürüyorlar ve olabildiğince şehirlerarası yolculuklara çıkmama taraftarılar. Bu sebeple onlara herhangi bir şey yaptırmak zorunda kalmadan vize başvurularını yapmak istiyoruz. Yapabilir miyiz? Yoksa illa bir yerlere falan gelmeleri gerekiyor mu? Konu hakkında sorularımızı cevaplarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
İngiltere vize randevusu 2021
T.H 28/12/20, 14:06 Cevabı Görüntüle
İngiltere vize randevusu 2021 yılı için başvuru yapıldığı günden sonra ne kadar süre sonrasına verilmektedir? Vize randevusunu almak için ne yapmamız gerekiyor? Randevumuzu aldıktan sonra evrakları hazırlama aşamasına geçiyoruz öyle mi? Randevu tarihini belirlemeden önce ne yapmamız gerekiyor? Randevu alınmadan önce belli bir ücret ödenmesi gerekiyor mu? Hali hazırda evraklarımızı yavaş yavaş hazırlıyoruz aslında. Şu an Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşıyoruz. Seyhan’dan vize başvurusu yapabileceğimiz bir yer yok sanırım. Başvurumuzu nerden yapmamız gerekiyor? Başvuru için illa İstanbul’a mı gitmemiz gerekiyor? Konu hakında bilgilendirme yapmanızı rica ederim. Teşekkürler.
İngiltere Vize Başvurusu 2021
G.H 28/12/20, 13:50 Cevabı Görüntüle
İngiltere vize başvurusu 2021 yılı başvuruları için; başvuruların sonuçlanma süresi nedir? Planlanan seyahat süresinden ne kadar süre önce başvurumuzu yapmamız gerekiyor? İngiltere’ye Şubat sonu için, orada bulunan akrabalarımı daha doğrusu bir akrabalık bağımızın olmadığı manevi abimi ziyaret etmek istiyorum. Öğrencilik dönemimde, İngiltere’de yüksek lisans yaptığımı bilmenizde fayda var. Daha önce hiçbir şekilde kısa süreli vizeler alıp seyahat etmedim. Bu ilk kısa süreli vize başvurum olacak. Bu anlamda biraz da heyecanlıyım sanırım. Konu hakkında daha önce bu tarz bir başvuru yapmadığım için heyecanlıyım. Yani Sigortalı çalışan vasfı ile ilk defa başvuru yapıyorum. Ve bu durumuma özel olarak hangi evrakları hazırlamam gerektiğini bilmiyorum. Konuyla ilgili yardımcı olma şansınız var mı? Ben ve İngiltere’deki abimin hazırlaması gereken evraklar hakkında genel anlamda bilgi verirseniz çok makbule geçer. Teşekkür ederim.
İngiltere turistik vize 2021
Ö.Y 24/12/20, 15:40 Cevabı Görüntüle
Selam İngiltere turistik vize 2021 yılında da, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi; aynı prosedüre mi sahip? Başvurumu geçtiğimiz yıllarda Bursa’dan yapmıştım. Şimdi hali hazırda Bursa’da ikamet etmiyorum artık. İstanbul’a taşındım. İstanbul’dan başvuru yaparken nereye yapmam gerekiyor başvuruyu? İstanbul İngiltere Başkonsolosluğu İstanbul’da nerede? Başvuru mu direkt oraya mı yapmam gerekiyor? Yoksa Bursa’da olduğu gibi burada da belli bir başvuru merkezi var mı? Başvuru merkezi aracılığıyla mı işlemlerimizi yapmamız gerekiyor? Geçen sefer başvurumuzu yaptığımızda parmak izi almak için beni yetkili servis birimine çağırmışlardı. Şimdi tekrar gitmem gerekiyor mu? Konu hakkında bilgi sahibiyseniz ve danışmanlık yapan bir firmaysanız lütfen yardımcı olun. Bu arada iş konusunda çok yoğun bir dönemden geçiyorum, parmak izine gitmemek çok iyi olacak benim için.
İngiltere öğrenci vizesi 2021
Y.K 24/12/20, 15:31 Cevabı Görüntüle
İngiltere öğrenci vizesi 2021 yılı için başvuru yapabiliyor muyuz? 2021 yılının mart ayında başlayacak 3 aylık bir dil eğitimi için İngiltere’ye gitmem gerekiyor ama ne yapmam konusunda en ufak bir fikrim yok. Bana; Ödeme yaptıktan, evraklarımı taraflarına yolladıktan sonra bir davetiye mektubu yani kabul mektubu yollayacaklarını söylediler ama hali hazırda o işlemler henüz hal olmuş değil. Kabul mektubu gelmeden önce benim burada yapmam gereken işlemler var mı? Dil eğitimi alacağım kurumla anlaşamamam durumunda siz eğitim göreceğim kurumla bulup onlarla anlaşabiliyor musunuz? Benim adıma. Dil okuluna gidebilmem için maddi yeterliliğim ne kadar olması gerekiyor? Finansal anlamda ne kadar bitirmişliğimin olması gerekiyor? Finansal anlamda kendi hesaplarımı mı sunmam gerekiyor illa yoksa bana sponsor olacak kişinin mi banka hesaplarını sunmamız gerekiyor? Konu hakkında bilgilerinizi rica ederim.
İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021
K.İ 24/12/20, 14:25 Cevabı Görüntüle
İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı itibariyle değişkenlik gösterdi mi? Bundan iki sene önce iki yıl çoklu girişli bir vize başvurusunda bulunmuştum ama Konsolosluk 2 yıllık vize ücreti, harcı almasına rağmen verdiği vize altı aylık çoklu girişli bir vizeydi. Ben bu vizeyi almak için başvuru yaptığımda planladığım seyahat süresi 10 gündü ama İngiltere’ye gittikten sonra özel sebeplerden dolayı orada biraz daha fazla kalmak durumunda kaldım. Kaldığım süre neredeyse 3 ayı geçti. Daha sonra Türkiye’ye döndüğümde sigortalı olarak çalıştığım işi de kaybettim. Çünkü kalmam gerektiğinden fazla kaldım ve işimin başına zamanında dönemedim. Daha sonra farklı işyerlerinde alanımla ilgili işlerde çalıştım ve sigortam vs. her şeyim tas tamam. Ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Şu an tekrar İngiltere’ye gitmem gerekiyor ve sanırım prosedür biraz değişmiş. Şu an için tekrar 2 yıllık vize başvurusunda bulunabilir miyim? Korktuğum şey; Yukarıda da belirttiğim üzere, tekrar 2 yıllık vize harcı almaları ama vizeyi kısa süreli vermeleri. Konu hakkında geri dönerseniz çok sevinirim. İyi günleriniz olsun.
İngiltere vize fiyatları 2021
S.D 24/12/20, 14:14 Cevabı Görüntüle
İngiltere vize fiyatları 2021 yılında yetkili merciler tarafından değiştirildi mi? Bu senenin ortalarına doğru İngiltere’ye turistik bir seyahatte bulunacağız ama başvurumuzu ne zaman yapmamız gerektiğini, başvuru için ne kadar bütçe ayırmamız gerektiğini, başvuru yaparken nelere dikkat etmemiz gerektiğini maalesef bilmiyoruz. İngiltere Konsolosluğunun vize prosedürleri diğer Scjengen ülkelerinkinden farklıymış sanırım. Şimdiye kadar yaptığımız seyahatler, genellikle Avrupa ülkelerine yapılan seyahatlerdi. Bu sebeple, aşağı yukarı hep aynı vize prosedürleriyle ilgiliydik. Ama şimdi ufak bir araştırma neticesinde İngiltere’nin çok farklı olduğunu görebiliyorum. Konu hakkında farklı web sitelerinde farklı şekilde yol haritası çiziyorlar. Yardımcı olma şansınız var mı? Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
İngiltere transit vize 2021
S.A 23/12/20, 17:26 Cevabı Görüntüle
İngiltere transit vize 2021 başvurusu için ne yapılması gerekiyor? Daha doğrusu transit vize isteyen ülkelerden mi İngiltere? İngiltere aktarmalı Güney Amerika seyahati yapacağım ama gideceğim ülke için vize almama gerek yokken sadece transit olarak geçeceğim İngiltere için vize istemeleri çok saçma. Yaklaşık 4 saatlik bir transit bekleme süresi var bunun için transit vizeye ihtiyacım var mı gerçekten? Eğer transit vizeye ihtiyacım varsa ne gibi evraklar hazırlamam gerekiyor? Transit vize için ne tür evraklar hazırlanması gerektiği hiçbir yerde yazmıyor. Muhtemelen öyle biz vize olmadığı içindir değil mi? Konu hakkında tarafıma bilgi verilmesini rica edeceğim. Şu ana hali hazırda biletimi aldım ve seyahatime çok az bir süre kaldı ne yazık ki. Eğer öyle bir vize almam gerekiyorsa ne yapmam gerektiği konusunda yardım edin lütfen. Teşekkürler.
İngiltere vize ücreti 2021
S.L 23/12/20, 17:20 Cevabı Görüntüle
İngiltere vize ücreti 2021 yılı başvuru ücretleri hakkında bilgilendirme yapma şansınız var mı? Vize başvurusu yapmadan önce ne kadar bütçe ayırmamız gerekiyor? Vize harcı için ayrı bir bütçe ayırmamız gerekiyor sanırım. Ve bundan ayrı olarak, vize başvurusu yapmak için banka hesap dökümü sunulması gerekiyor sanırım. Banka hesap dökümünde ayrıca son görünür bakiyenin ne kadar olması gerekiyor? Sunulacak olan banka hesap dökümünün illa başvuru sahibine mi ait olması gerekiyor? Başvuru sahibinin değilse bu hesap dökümü başka birine aitse vize başvurusu için yeterli oluyor mu bu? Şu an hali hazırda kendim ve eşim için başvuru yapacağız, ben ve eşim bir kafeterya işletiyoruz. İşlettiğimiz kafeterya eşimin üzerinde ben de onun yanında sigortalı çalışan olarak gözüküyorum. Bu durumda her ikimizin de ayrı ayrı evraklar mı düzenlememiz gerekiyor?
ingiltere vize 2021
Y.I 23/12/20, 17:06 Cevabı Görüntüle
İngiltere vize 2021 yılı itibariyle 5 günlük vize başvurusu yapabilir miyiz? İngiltere’de bulunan akrabalarımızı ziyaret etmek istiyorum ve bu sene kalan yıllık izin kullanım hakkım 5 gün. Bu süreyi İngiltere’de kullanabilmem için 5 günlük vizeye ihtiyacım var. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Orada yaşayan akrabalarımla konuştuğumda vize almanın Schengen ülkelerine göre biraz daha zor olduğunu söylüyorlar ama ben yine de şansımı denemek istiyorum. Alacağım vizenin beş gün süreli olması bana yetiyor. Ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Şu an Yalova’da ikamet ediyorum ve sigortalı bir işte asgari ücretli olarak çalışıyorum. Biraz da param var kenarda birikmiş. Konu ile ilgili olarak yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';