x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere vizesi nasıl alınır 2021

A.V 28/12/20, 14:51
İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 yılı itibariyle? Ne gibi bir ön hazırlık yapılması gerekmektedir? Yapılacak olan vize başvurusu için bizim başvuru esnasında orada olmamız gerekiyor mu? Şu an hali hazırda Yalova’da ikamet ediyoruz. Vize başvurusunu sadece kendim için değil; Annem ve babam içinde yapacağım. Yapılacak olan vize başvurusu için biz, başvuru merkezlerine veya Konsolosluğa gelmeden işlemlerimizi yürütebilir misiniz? Annem ve babam yaşları itibariyle emeklilik hayatlarını sürdürüyorlar ve olabildiğince şehirlerarası yolculuklara çıkmama taraftarılar. Bu sebeple onlara herhangi bir şey yaptırmak zorunda kalmadan vize başvurularını yapmak istiyoruz. Yapabilir miyiz? Yoksa illa bir yerlere falan gelmeleri gerekiyor mu? Konu hakkında sorularımızı cevaplarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, İngiltere vizesi alma yolları denildiğinde akla birkaç şey gelmeli aslında. İngiltere’ye seyahat edecekseniz; hali hazırda ne tür bir vize başvurusu yapacağınızı belirlemeniz gerekiyor öncelikle. Bu bir aile-akraba ziyareti mi olacak? Turistik bir seyahat mi olacak, yoksa ticari davetiye alarak İngiltere’ye gidecek ve ticari iş görüşmeleri mi yapacaksınız? Anne ve babanızla birlikte yapacağınız seyahat için size İngiltere’den bir davetiye mektubu gelecek mi? Yukarıda sıraladığım sorular çoğaltılabilir. Bu soruların cevaplarını yazmış olsaydınız size aslında daha detaylı bilgi verebilirdik. Hali hazırda, İngiltere Hükümetinin yetkilendirdiği Türkiye’de ki temsilcilerin; Türkiye’den yapılacak İngiltere vizesi başvuruları için her defasında başvuru aşamasında, Yetkili Servis Birimlerine gitmesi ve parmak izi beyanında bulunması gerekmektedir.

İngiltere'ye Vize Nasıl Alınır

İngiltereye vize nasıl alınır sorusunun cevabına gelince. İngiltere’ye yapacağınız vize başvurusu için öncelikle bir ön hazırlık aşamasının olduğunu bilmenizde fayda var. Yapılacak olan vize başvurusu için gerekli evrakların hazırlanması ve İngiltere’den biri ziyaret edilecekse oradan bir davetiye, ikamet adreslerinin resmi kayıtları vb. Evrakların tarafınıza iletilmesi gerekmektedir. Yapılacak olan vize başvurusu için başvuru sahiplerinin durumları referans alınarak, evrakları hazırlanmalıdır. Evrakları hazırlandıktan sonra başvuru aşamasına geçilebilir. İngiltere vize başvurusu için işlemlerin genel anlamda online ortamda yürütüldüğünü bilmenizde fayda var. Yani hali hazırda ki durumda evraklar hiçbir şekilde elden Konsolosluk yetkililerine veya Konsolosluğun yetkilendirdiği; Yetkili Servis Birimlerine verilmemektedir. İşlemler, Konsolosluğun yetkilendirdiği ‘’ Online ‘’ sistem üzerinden yürütülmektedir. Evraklar da genel anlamda taratma işlemleri yapıldıktan sonra sisteme yüklenerek ‘’Yetkili Mercilere’’ yollanır. Ve vize başvurusunun tamamlanması için parmak izi beyanında bulunulur.

İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 itibariyle veya parmak izine gidilmeli midir? Sorusunun cevabını vermeye çalıştık. Konu hakkında veya farklı konularda sorularınız için bizlere web sitemiz aracılığıyla ulaşabileceğinizi unutmamanızda fayda var. Yalova’da İngiltere Konsolosluğunun yetkilendirdiği bir Başvuru Merkezi olmadığını bilmenizde fayda var. Başvurunuzu size en yakın Başvuru Merkezinizi bulunduran İstanbul’dan yapabileceğinizi unutmayın lütfen.

Abdullah Tunç

0212 963 02 10

ask@eagvs.com

ingiltere vizesi nasıl alınır

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';