x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere vize randevusu 2021

T.H 28/12/20, 14:06
İngiltere vize randevusu 2021 yılı için başvuru yapıldığı günden sonra ne kadar süre sonrasına verilmektedir? Vize randevusunu almak için ne yapmamız gerekiyor? Randevumuzu aldıktan sonra evrakları hazırlama aşamasına geçiyoruz öyle mi? Randevu tarihini belirlemeden önce ne yapmamız gerekiyor? Randevu alınmadan önce belli bir ücret ödenmesi gerekiyor mu? Hali hazırda evraklarımızı yavaş yavaş hazırlıyoruz aslında. Şu an Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşıyoruz. Seyhan’dan vize başvurusu yapabileceğimiz bir yer yok sanırım. Başvurumuzu nerden yapmamız gerekiyor? Başvuru için illa İstanbul’a mı gitmemiz gerekiyor? Konu hakında bilgilendirme yapmanızı rica ederim. Teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İngiltere vizesi randevu başvuruları için öncelikle; İngiltere Konsolosluğunun işaret ettiği ilgili başvuru formunun dolsurulması gerektiğini unutmamanızda fayda var. Başvuru formu; Kişinin durumu referans alınarak doldurulmalıdır ve çok dikkatli bir şekilde doldurulmalıdır. Açıklama kısımlarına da kişinin başvuruyu ne için yaptığı, İngiltere’ye gittiğinde nerde kalacağı ne amaçla kimleri ziyaret etmek için gittiği veya tursitik bir seyahat ise eğer nerede kalacağı, nereleri gezeceği belirtilmelidir. Bu başvuru dormu doldurulduktan; her bir başvuru sahibi için ( Yaşı kaç olursa olsun) ayrı ayrı doldurulmalıdır. Başvuru formları doldurulduktan sonra her bir başvuru sahibi için ayrı ayrı harç ödenmesi gerektiğini bilmenizde fayda var.

ingiltere Vizesine Randevu Almak

İngiltere vizesine randevu almak işlemleri esnasında size iki seçenek sunulacaktır. Birincisi; tarama işlemlerinizi kendiniz yaptığınız Self Servis bölümü. Bu bölümden randevu alacaksanız eğer, Konsolosluğun işaret ettiği Yetkili Servis Birimine gitmeden önce ‘’Evrak tarama işlemlerini’’ kendiniz yapmanız gerekmektedir. Bunlar biraz spesifik işerdir. Danışmanlık almanızda fayda olduğunu bilmenizde fayda var. Diğer seçenek ise; Tarama işlemlerini yani evrak yükleme işlemlerini başvuru merkezindeki yetkililere bırakmak. Bu işlemler için Yetkili Servis Biriminde ekstra ücret ödemeniz gerektiğini unutmamanızda fayda var. Başvuru evraklarını tarafınız için eksiksiz bir şekilde sisteme yüklenmesi ve hatasız olması gerekmektedir.

İngiltere vize randevusu 2021 başlıklı yazımızda bahsetmemiz gereken durumlardan biri de; Vize başvurusu için kullanacağınız yetkili servis biriminin Ankara’da olduğudur. Ankara’dan yapacağınız başvuru için sadece bir günlüğüne orada ( Yetkili Servis Biriminde) muhakkak bulunmanız gerekmektedir. Diğer bilgilendirmeler için tarafımıza ulaşabilir detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Abdullah Tunç

0212 963 02 10

ask@eagvs.com

ingiltere vize randevusu 2021

mete.taskın 25/06/21, 12:24

İngiltere vize randevusu 2021 yılı ne zaman veriliyor pandemiden dolayı herhangi bir değişiklik var mı Ben Azerbaycan vatandaşıyım oturum iznim ile Türkiye’ye giriş çıkış yapıyorum. Normalde yurt dışında çalışıyorum. Ben kısa bir tatil yapacağım ve okul araştıracağım bunun hakkında bilgi verir misiniz okul bilgisi veriyor musunuz fikre de ihtiyacımız var. 2 çocuğum var ben şirket sahibiyim orada dil okuluna göndermek istiyorum 6 ay yeterli olacaktır. Kendileri öğrenci vizesi ben normal vize istiyorum harcamalarına da sponsor olacağım. Randevular ne zamana veriliyor evraklar hakkında da bilgi sahibi değiliz yardım ederseniz çok sevinirim. İşlemler ve ne kadar süreceği hakkında bilgi verirseniz de memnun olurum.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 25/06/21, 12:28

İngiltere Vizesi Randevu sistemi şu an pasif durumda yer almaktadır zorunlu başvurular hariç turistik vize randevuları ve başvuruları verilmemektedir. Kırmızı listede olduğumuz için şu an başvuruların riskli olacağını düşünüyoruz. Çünkü hiçbir İngiliz vatandaşı ülkeden çıkamıyor ve hiçbir ülke vatandaşı da giriş yapamıyor. Bu nedenle alınan randevular yapılan başvurular bekletiliyor maalesef uzun bir zaman aralığı geçtikten sonra İngiltere için yapılan başvurularda bu kötü sürecin geçeceğini ve yeniden vizelerimizi alacağımızı ümit ediyoruz. 

İngiltere Vizesine randevu almak işlemler yapıldıktan sonra çok daha kolay olacaktır formumuzu konsolosluk sayfasından eksiksiz doldurduğumuz takdir de randevu sisteminde otomatik olarak çekilecektir. Randevular her haftanın belirli günlerinde verilmekte ve saat aralığına mutlaka uyulmalıdır. 15 dakika sonra gelmezseniz randevu iptal olabilir. Evraklarınızı hızlı bir şekilde hazırladıktan sonra emekli iseniz emekli evrakları, çalışan iseniz çalıştığınız şirketin evrakları ya da izin yazınız, işveren iseniz şirketinizin olduğuna kanıt olarak sunulan belgeler ek olarak sunulur. Var ise tapu banka dokümanı, araba ruhsatı taranmak üzere sisteme sunulur.

İşlemlerinizi en kaliteli yolla yapmak isterseniz Güvenli bir şekilde teslim etmek isterseniz web sitemizi takip edebilirsiniz İngiltere vize randevusu 2021 yılın ait tüm detayları sorularımızı orada bulabilirsiniz. Danışmanlarımızın her biri kendi ülkesinde uzmandır bu nedenle başvurunuzu yaparken detayları ve merak ettiklerinizi canlı destek iletişim numaralarından bizleri arayabilirsiniz

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';