x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vize Başvurusu 2021

G.H 28/12/20, 13:50
İngiltere vize başvurusu 2021 yılı başvuruları için; başvuruların sonuçlanma süresi nedir? Planlanan seyahat süresinden ne kadar süre önce başvurumuzu yapmamız gerekiyor? İngiltere’ye Şubat sonu için, orada bulunan akrabalarımı daha doğrusu bir akrabalık bağımızın olmadığı manevi abimi ziyaret etmek istiyorum. Öğrencilik dönemimde, İngiltere’de yüksek lisans yaptığımı bilmenizde fayda var. Daha önce hiçbir şekilde kısa süreli vizeler alıp seyahat etmedim. Bu ilk kısa süreli vize başvurum olacak. Bu anlamda biraz da heyecanlıyım sanırım. Konu hakkında daha önce bu tarz bir başvuru yapmadığım için heyecanlıyım. Yani Sigortalı çalışan vasfı ile ilk defa başvuru yapıyorum. Ve bu durumuma özel olarak hangi evrakları hazırlamam gerektiğini bilmiyorum. Konuyla ilgili yardımcı olma şansınız var mı? Ben ve İngiltere’deki abimin hazırlaması gereken evraklar hakkında genel anlamda bilgi verirseniz çok makbule geçer. Teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İngiltere vizesi başvuru koşulları, vize başvurusu yapacak kişiler için; Çalışma durumlarına göre değişkenlik göstermektedir. Yani hali hazırda, sigortalı çalışan, İşveren, Küçük esnaf veya öğrenci olmanız durumunda başvuru yaparken hazırlamanız gereken evraklar, vize başvurusu yaparken yaşayacağınız süreç. Bunların hepsi değişkenlik gösterir. Vize başvurusu yaparken hazırlanması gereken evraklar, ödenmesi gereken tutar, ne kadar süre önce vize başvurusu yapmanız gerektiği ile ilgili bir ön hazırlık yapmış olmanız gerekmektedir. Bu ön hazırlık durumlarının olmadığı zamanlarda; Başvuru sahipleri genellikle problem yaşamaktadırlar.

İngiltere Vizesine Başvurmak

İngiltere vizesine başvurmak için tarafımızdan, süreci başından sonuna kadar yöneteceğimiz bir danışmanlık hizmeti alabileceğinizi unutmamanızda fayda var. İngiltere ülkesinden bir tanıdığınızın size davetiye ( İnvitation letter ) yollayabilmesi için illa sizinle bir akrabalık bağının olması gerekmemektedir. Davetiye gönderecek kişi, sizin arkadaşınız veya akrabalık bağı bulunmayan başka bir şahıs olabilir. Bu sizn için bir problem değildir. İngiltere’de daha önce yüksek lisans yapmış olmanız, orada belli bir süre yaşamış olmanız, o ülkenin diline, kültürüne aşina olmanız sizin için bir avantajdır. Ve hali hazırda yapacağınız vize başvurusunda olumlu dönüş alabilmeniz için bir avantajdır.  İngiltere vizesine başvurmak için öncelikle bir davetiye mektubu temin etmeniz gerektiğini daha sonra evraklarınızı hazırlamanız gerektiğini unutmayın lütfen.

İngiltere vizesine başvurusu 2021 için tarafımıza web siştelerimiz aracılığıyla ulaşabileceğiniz kurumsal hatlarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bu arada belirtmekte fayda var. İngiltere’deki abinizin resmi makamlara gitmeden size kendi yazıp imzaladığı bir davetiye mektubunu yollayabileceğini unutmayın lütfen. Bu davetiye ile birlikte size bir de kaldığı evin, Kira ise eğer; Kira kontratını, Kendine ait bir mülk ise; Tapusunu yollaması, vize başvurunuzda çok işinize yarayacaktır. Detaylı bilgiler için bizi arayın. Hoşçakalın.

Abdullah Tunç

0212 963 02 10

ask@eagvs.com

ingiltere vize başvurusu 2021

M.T 11/06/21, 14:01

İngiltere vize başvurusu 2021 vizelerinde son durum nedir. Başvuru için doğru bir zaman mı sizce? Ben emekli öğretmenim daha önce bir çok kez yurt dışına çıktım, eşimin şirketi var film yapım şirketi emekli ama hala çalışıyor hangi evraklar gerekli ben banka evraklarımı sunacağım sponsor olacağım ikimize de ama onunda banka hesabında giriş çıkış var onu da kullanabilir miyiz bu konuda sizden yardım talep edeceğim çünkü emekli olmadan önce başvuru yaptığım da ret aldım tek başvuru yapmıştım bu etkiler mi inanmamışlardı geri döneceğime şuan eşimle beraber yapacağım yardım ederseniz çok sevinirim sizden yanıt bekliyorum.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 11/06/21, 14:03

Merhaba İngiltere Vizesi Başvurusu işlemleri için tabi yardımcı olabiliriz fakat sizlerin mağdur olmaması açısından ve bizim kaliteli hizmet vermemiz açısından şu an vize talebinizi konsolosluğa iletemeyiz. Biliyorsunuz kırmızı listede olduğumuzdan ötürü başvurulara ret veriliyor ya da beklemeye alınıyor. Sunacağınız evraklar hakkında bilgi verelim emekli olduğunuza dair e devletten yazı alıyorsunuz ve emekli aylığınızın yatırıldığı banka hesabını ve birikimlerinizi sunabilirsiniz, hatta eşiniz de aktif banka hesap dökümü var ise sunabilir. İngiltere vize vermek konusunda biraz sıkı yönetim yapan bir ülke fakat doğru yolları izlerseniz ve başvuru sırasında hiç hata yapmazsanız vize alma olanağınız yüksektir.

İngiltere Vize Başvurusu 2021

İngiltere vizesine başvurmak sanıldığının aksine kolaydır, ama teferruatlıdır. Mesela tüm birikiminizi orada harcamak için gösterirseniz buna kimse inanmaz yıllardır biriktirdiğiniz parayı orada harcamak ne kadar mantıklı olabilir haklı olarak. Fakat banka hesaplarınızla ters düşmeyen tutarlar girerseniz farazi olarak ki biz bu konuda uzman olduğumuzu düşünüyoruz. Vize almanın en detaylı yönleriyle hareket ediyoruz.

İngiltere vizesi başvurusu yaparken bu nedenle çoğu kişi ret alıyor tutarlı rakam vermek, istenilen bilgiyi iletmek bunun yanı sıra doğru beyan vermek çok önemlidir. Çoğu kişi maalesef bu yanılgıya düşerek hata yapıyor. Banka evraklarını hesaba katmadan yüksek tutarlar harcayacağından bahsediyor fakat durum öyle değil tam tersine küçük ve kullanılabilir tutarlar göstermek.

İngiltere Vizesine başvurmak ve başvurunuzu yakından takip edip onay almak istiyorsanız bizler bunun için çalışıyoruz. İstenilen evrakları saniyeler içinde mail atıp sizlere ulaştırıyoruz. Eğer evrak çıkarmada zorluk yaşıyorsanız orada bile imdadınıza yetişiyor yardım ediyoruz. Ülkelerine göre uzmanlıklarına ayrılan arkadaşlarımız her konuda destek olabiliyor sizlerle iletişim halinde kalıyor vize alana kadar takip süresinde sizlerle oluyoruz. Başvuru öncesi operasyon temsilcimiz, başvuru sonrasında dış operasyon temsilcimiz ile destek halinde kalmaya devam ediyoruz.

İngiltere vize başvurusu 2021 yılı için başvuru düşünüyorsanız kapımızı çalın deriz. Kişisel bilgilerinizi en güvenilir adrese teslim etmek için web sayfamızı ve canlı destek hatlarımızı arayabilirsiniz. Yaptığımız işi hem kaliteli hem doğru yapıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla

Mine 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';