x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere vizesi kaç günde çıkar 2021

F.K 28/12/20, 15:27
İngiltere vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı itibariyle? Vize başvurumuzu yapmamız için ne kadar süre önce başvurumuzu yapmamız gerekiyor? Şu an Ankara’da ikamet ediyoruz. Vize başvurumuzu burada ki Ankara İngiltere Büyükelçiliğine yapacağız sanırım değil mi? Vize başvurusu ile seyahat tarihimiz arasında ne kadar süre olmalı? Yapılacak olan vize başvurusundan önce ne gibi şeylere dikkat etmemiz gerekiyor? Başvuru sahiplerinin çalışma durumlarına göre, hazırlayacakları evraklarda değişiklik gösteriyor mu? Ben hali hazırda öğrenciyim. Bu seyahati babam ve annemle birlikte yapacağız. Babam ve annem de emekli. İngiltere’ye seyahat amacımız; İngiltere’de bulunan ablamı ziyaret etmek. Ablam bundan birkaç sene önce oraya ‘Ankara Antlaşması’ prosedürlerini uygulayarak yerleşti. Biz de onu ziyaret etmek istiyoruz şimdi. Ne yapmamız gerekiyor? Nasıl bir süreç bizi bekliyor? Konu hakkında yardımckı olun lütfen. Teşekkürler şimdiden
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İngiltere vizesi çıkma süresi yapılacak olan vize başvurusu için dikkat etmeniz gereken etmenlerin başında geliyor aslında. Konsolosluklar bazen başvuru sayısının fazlalığından dolayı yoğun süreçler yaşayabiliyorlar. Bu süreçlere denk gelmemekte fayda var. Denk gelinecekse de eğer dikkat edilmelidir. Şöyle ki; Normal zamanlarda yani başvuru sayılarının normal olduğu zamanlarda Konsolosluklar vize başvuru gününden sonra, 10 ila 15 gün içerisinde sonuçlandırdıkları vize başvurularını bazen 1 aya kadar sonuçlandırmayabiliyorlar. Bu yüzden her ihtimali göz önünde bulundurup başvuruyu öyle yapmak gerek.

İngiltereye Vize Kaç Günde Çıkar

İngiltereye vize kaç günde çıkar ve İngiltere’ye vize başvurusunda bulunurken dikkat edilmesi gereken diğer etmenlerin yanı sıra; Vize başvurusu yaparken ne tür evrakların hazırlanması gerektiğiyle ilgili de dikkat edilmesi gerekmektedir. Hazırlanması gereken evraklar kişinin çalışma durumuna göre değişkenlik göstermektedir. Kişi emekli ise farklı, Sigortalı çalışan ise farklı, Öğrenci ise farklı evraklar hazırlanmalıdır. Siz hali hazırda öğrenci olduğunuzu, anne ve babanızın da emekli olduğunu yazmışsınız. Babanız ve anneniz sizin için de evrak sunmak durumundadır. Kendinize ait finansal kaynaklarınız var ise eğer bu kaynaklar size yeterli olabilir. Öğrencisinizdir ama hali hazırda ekstra işler yaparak hayatınızı idame ediyorsunuzdur. Durumla ilgili bir şey yazmadığınız için; Sizi finansal bakımdan yetersiz sayabiliriz. Bu yüzden ebeveynlerinizin size de yetecek kadar finansal kaynak sunması gerekmektedir. Finansal kaynaklar için, başvuru sahiplerinin emeklilik maaşlarının veya aylık maaşlarının yattığı banka hesap dökümlerinin son üç aylık dökümleri sunulmalıdır. Bu finansal kaynak olarak gösterilir.

İngiltere vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında sorusunu yukarıda cevapladığımızı düşünüyorum. Konu hakkında frklı sorularınız olacaktır. Konuyla ilgili lütfen bizimle iletişime geçin. Sorularınızı telefonda sorup sıcağı sıcağına cevap almanız sizin için çok daha mantıklı ve yerinde olacaktır. Konu ile ilgili olarak web sitemizden de araştırmaya yapabileceğinizi unutmamanızda fayda var. Değerli geri dönüşleriniz için şimiden teşekkür ederiz.

Abdullah Tunç

0212 963 02 10

ask@eagvs.com

ingiltere vizesi kaç günde çıkar 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';