x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere vizesi kaç para 2021

U.G 29/12/20, 13:28
İngiltere vizesi kaç para 2021 yılı itibariyle? Vize başvurusu yapmam için ne kadar bütçe ayırmam gerektiğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz? Vize başvurusu yapmadan önce ne kadarlık bir bütçeye sahip olmam gerekiyor? Vize başvurusu için; yani ödenecek harç için ayrı, finansal kaynakları banka hesap dökümleriyle sunabilmek için ayrı kaynak belirtmek gerekiyor sanırım. Gösterilecek olan finansal kaynak miktarı neye göre değişkenlik gösteriyor? Finansal yeterliliğimizi sunarken referans aldığımız hesap dökümünde birden para akışının olmaması gerekiyor sanırım. Birden giriş- çıkış yapıldığında Konsolosluk problem mi yapıyor? İlla uzun süre boyunca az-az artmış bir birikim mi gösterilmeli? Konu hakkında bilgilerinizi rica edeceğim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İngiltereye vize kaç para denildiğinde; Vize başvurusu yaparken sunacağınız banka hesap dökümünde ne kadar para yani finansal kaynak sunmanız gerektiğini düşünmelisiniz. Bu banka hesap dökümlerinin kişiye ait olmasını ve ‘’Son Üç Aylık ‘’ döküm olmasını istemektedirler yetkili merciler. Sunulacak olan hesap dökümü ‘’ Kişi bir sponsor ‘’ göstermeyecekse kişiye ait olmak durumundadır. Örn; Çalışmıyorsunuzdur ve hali hazırda yapacağınız seyahatinizi biri finanse ediyordur. Bu durumda; Size sponsor olacak kişi sizin için kendi hesap dökümlerini sunmak durumundadır. Bu ve benzeri durumlar için daha spesifik durumlar oluşmaktadır. Bu durumlar içinde telefonda sıcağı sıcağına konuşulmalı ve başvuru sahibinin durumuna göre bir yol haritası çizilmelidir.

İngiltereye Vize Almak Kaç Para

İngiltereye vize almak kaç para sorusunun cevabını verirken ise sadece, Konsolosluğa bu işlemler için ne kadar para ödeneceği akla gelmelidir. Harç için ödenecek ücretten bahsediyoruz. İngiltere vizesi için ödenecek harçlar konusunda; Kişinin ne kadar süreli bir vize başvurusu yaptığı önemlidir. Kişi; Altu aylık, iki yıllık, beş yıllık, on yıllık bir vize başvuruş yapabilir. Şöyle ki; İstenilen vize süresi ne kadar fazla ise, harç için ödenecek ücrette o kadar fazladır. Bizim kurum olarak naçizane tavsiyemiz; Yapılacak olan vize başvurusu ilk vize başvurusu ise eğer, istenilen vize süresi altı ay ile sınırlı tutulmalıdır. Şöyle ki; Konsolosluk ilk vize başvurunuzu on yıllık olarak da alabilir ve on yıllık vize başvurusunu altı aylık vize vererek sonuçlandırabilir. Bu da fazladan ödediğiniz vize harcınız boşa gittiği anlamına gelir. Çünkü fazladan ödenen vize harçlarının iadesi söz konusu değildir.

İngiltere’ye vize kaç para 2021 yılı itibariyle diye sordunuz. Umuyoruz yukarıda belirttiğimiz durumlar sizin için yeterli olmuştur. Konu hakkında veya farklı konularda soru ve önerileriniz için bize dilediğiniz zaman ulaşabileceğinizi unutmamanızda fayda var. Konu hakkında detaylı bilgi almak için bizi dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Abdullah Tunç

0212 963 02 10

ask@eagvs.com

ingiltere vizesi kaç para 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';