x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere vize fiyatları 2021

S.D 24/12/20, 14:14
İngiltere vize fiyatları 2021 yılında yetkili merciler tarafından değiştirildi mi? Bu senenin ortalarına doğru İngiltere’ye turistik bir seyahatte bulunacağız ama başvurumuzu ne zaman yapmamız gerektiğini, başvuru için ne kadar bütçe ayırmamız gerektiğini, başvuru yaparken nelere dikkat etmemiz gerektiğini maalesef bilmiyoruz. İngiltere Konsolosluğunun vize prosedürleri diğer Scjengen ülkelerinkinden farklıymış sanırım. Şimdiye kadar yaptığımız seyahatler, genellikle Avrupa ülkelerine yapılan seyahatlerdi. Bu sebeple, aşağı yukarı hep aynı vize prosedürleriyle ilgiliydik. Ama şimdi ufak bir araştırma neticesinde İngiltere’nin çok farklı olduğunu görebiliyorum. Konu hakkında farklı web sitelerinde farklı şekilde yol haritası çiziyorlar. Yardımcı olma şansınız var mı? Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İngiltere vize fiyatları her senenin başında diğer Schengen ülkeleri gibi belli bir değişikliğe gitmemektedir. Schengen ülkeleri belli bir yetki merci tarafından senenin belli dönemlerinde belli bir zam oranı referans alınark değiştirilir ama İngiltere’de durum böyle değildir. İngiltere ülkesi bir Schenegen ülkesi değildir ve vize prosedürleri Schengen ülkeleriyle benzerlşk göstermez. Bu yüzden dikkat etmekte fayda var. İngiltere vize fiyatları sene içerinden de değişkenlik gösterebilir. Bu daha yok Pound- Dolar kuru referans alınarak değişkenlik gösterir. Ve fiyatlar, yapmak istediğiniz vize kategorisine göre değişkenlik göstermektedir. Örn; Altı aylık vize başvurusu yapmak istediğinizde veya iki yıllık vize başvurusu yapmak istediğinizde farklı ücretler ödemek durumunda kalırsınız.

İngiltere Vize Fiyatı

İngiltere vize fiyatı tüm yaşta ki bireyler için aynıdır. Örn; Schengen ülkelerinde başvuru sahipleri 0-6 yaş aralığındaysa farklı 12 yaş ve üzeri aralığındaysa farklı vize harçları ödemek durumundadırlar ama İngiltere ülkesinde durum böyle değildir. Başvuru sahibi kaç yaşında olursa olsun aynı vize harcını ödemek durumundadır. Başvuru yapılırken, yatırılacak olan vize  harcı için ayrı; seyahati finanse etmek için ayrı bir bütçe ayrılması gerekmektedir. Seyahatinizi finanse etmek için ayırdığınız bütçeyi banka hesabınızda tutmalı ve vize başvurusu için evraklarınızı sunarken; Şahsi banka hesap dökümünüzün son üç aylık dökümünü sunmalı ve son görünür bakiyesi seyahatinizi finanse edecek kadar olmalıdır. Bu yapacağınız vize başvurusu için belki de en kritik noktalardandır.

İngiltere vize fiyatları 2021 başlıklı yazımızda sorularınızı cevaplayabildiğimizi umuyoruz. Vize başvurusu için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini dilerseniz müşteri temsilcilerimizi arayıp çok rahat bir şekilde yardımlarına başvurabilirsiniz. Tekrar söylemekte fayda var. İngiltere Schengen’e üye bir ülke değildir ve vize prosedürleri diğer Schengen’e dahil ülkelerden çok farklıdır. Yapılacak olan vize başvurusu için durum analiziniz yapılmalı ve durumunuza uygun evraklar hazırlnarak vize başvurunuz yapılmalıdır. Bize web sitemizden ulaşabileceğiniz kurumsal hatlarımız aracılığıyla rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere!

Abdullah Tunç

0212 963 02 10

ask@eagvs.com

ingiltere vize fiyatları 2021

M.T 14/06/21, 16:16

Merhaba İngiltere Vize Fiyatları 2021 ile ilgili bilgi almak istiyorum. Geçen sene İngiltere de bir okuldan kabul aldım Londra King’s Kolej’inde online olarak eğitimimi sürdürdüm. Fakat bu sene okul yüz yüze eğitime geçtiği için ve sanat okuduğum için provalar olacak oraya gitmem gerek. Ayrı zamanda babadan dolayı Amerikan vatandaşıyım Türkiye de presıdent permıt belgem var başvuru yapabilirim değil mi Yoksa Amerika ya gidip İngiltere başvurusunda mı bulunacağım normal girebiliyor muyum vizesiz okul vize almam gerektiğini söyledi. Başvurular ne durumda vize fiyatları nelerdir yardımcı olur musunuz işlemlerimizle ilgileniyor musunuz yardımınıza ihtiyacımız var.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 14/06/21, 16:18

Merhaba Öncelikle bizlere ulaştığınız için teşekkür ederiz. İngiltere Vize fiyatları ve tüm prosedürlerde biz danışmanlık ve bilgi veriyoruz.  Sizleri tebrik ediyoruz okul kabulünüz için normal vatandaşlıkta da Amerika vatandaşlığında da İngiltere Öğrenci olarak gittiğiniz de Vize talep ediyor. Turistik başvurularda pasaport yeterli olabilir fakat öğrenci olarak uzun ya da kısa süre gittiğiniz de vize almanız gerekmektedir Türkiye’den başvuru yapmak için oturum izni olması gerekir evrakları tarafınıza mail olarak iletiyoruz daha sonra eksiksiz bir şekilde hazırladığınız da başvuru yapıyoruz.

İngiltere Vize Fiyatı 6 aylık fiyatları 140 dolar 11 aylık 260 dolardan başlayan fiyatlarda bizim hizmet bedelimiz gönderilen tekliflerde yer almaktadır. Fakat şu an kırmızı listede olduğumuz için başvurular kabul etmemektedir revize kararlar üç haftada bir alındığı için bizler de konsolosluk kararları ile ilerlediğimiz için takip altında oluyoruz.

İngiltere Vize Fiyatları 2021 yılı ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazla bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz. Seyahat detaylarınız ve kişisel durumlarınız vize için çok önemlidir karar her ne kadar konsolosluğa bağlı olsa da işlemler için bizim tarafımızdan tüm şeffaflığa yapılır ve güvence ile sunulur.  Sizler emekli iseniz emekli evraklarınız, çalışan iseniz çalıştığınıza kanıt olarak sunulan evraklar işveren iseniz, iş yerinizin vergi levhası imza sirküleri gerekmektedir. Konsolosluk randevu sırasında sadece parmak izine başvuracaktır. Ödemeleri randevudan önce online olarak yapılıyor ve 5 iş gününde sonuçlanıyor. 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';