x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

ingiltere vize 2021

Y.I 23/12/20, 17:06
İngiltere vize 2021 yılı itibariyle 5 günlük vize başvurusu yapabilir miyiz? İngiltere’de bulunan akrabalarımızı ziyaret etmek istiyorum ve bu sene kalan yıllık izin kullanım hakkım 5 gün. Bu süreyi İngiltere’de kullanabilmem için 5 günlük vizeye ihtiyacım var. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Orada yaşayan akrabalarımla konuştuğumda vize almanın Schengen ülkelerine göre biraz daha zor olduğunu söylüyorlar ama ben yine de şansımı denemek istiyorum. Alacağım vizenin beş gün süreli olması bana yetiyor. Ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Şu an Yalova’da ikamet ediyorum ve sigortalı bir işte asgari ücretli olarak çalışıyorum. Biraz da param var kenarda birikmiş. Konu ile ilgili olarak yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İngiltere’ye vize almak için yapmanız gereken ilk şey bir an önce durum analizinizi yapmak ve durumunuzla ilgili olarak ön hazırlık aşamasına girmektir. Hali hazırda sigortalı çalışansanız ve her ay belli bir geliriniz var ise bu sizin için çok büyük bir avantajdır. İngiltere Hükümeti yetkili mercileri vize başvurularını değerlendirirken olumlu yönde karar vermek için bu durumu olmazsa olmazları arasına koymuşlardır diyebiliriz. Bu yüzden önemli olduğu hususunda bilginiz olsun. İngiltereye seyahat etmek için akrabalarınızdan davetiye mektubu alma gibi bir şansınız var mı? Davetiyenin sizin durumunuzda biri için şart olduğunu bilmenizde fayda var. Bilgi formu doldurulurken, Konsolosluğun size yönelttiği sorulardan biri de ‘’ İngiltere’de bulunduğunuz süre zarfında nerde konaklmayı düşünüyorsunuz’ sorusudur. Bu soruya akrabalarınızın ikamet ettiği adresi girerek cevap vermemiz ve bu durumu onların size yolladığı davetiye mektubu ile desteklememiz gerekiyor.

İngiltere İçin Vize

İngiltere için vize almak konusunda üzerinde durulması gereken konularda bir diğeri ise, sigortalı çalışan evraklarınızı ne şekilde hazırlayacağınızdır. Sigortalı çalışanların hazırlaması gereken evraklar hem kendi ile ilgilidir. Hem de çalıştığı işyeri ile ilgilidir. Çalıştığınız işyeri ile ilgili evraklarınızın çoğunu işyeri muhasebecisinden temin edebilirsiniz. İşyerinde imza yetkisi bulunan kişinin de size verilen şirket dilekçesinde muhakkak imzası bulunmalıdır.

İngiltere vize 2021 yılı itibariyle belli  zaman dilimlerine göre verilmektedir. 6 aylık, 2 senelik, 5 senelik, 10 yıllık diye kategorize edilmiştir. Siz beş gün veya on gün, ne kadar kalmak istiyorsanız olun bu süreli başvurulardan birine başvuru yapmak durumundasınız.  İstenilen vize süresi artıkça yatırılan harç da artar, bilginiz olsun. Konu hakkında veya farklı konularda sorularınız için bize kurumsal hatlarımız aracılığıyla ulaşabileceğinizi unutmamanızda fayda var. İyi günler dileriz.

Abdullah Tunç

0212 963 02 10

ask@eagvs.com

ingiltere vize 2021

G.K 10/06/21, 17:33

Merhaba İngiltere Vize 2021 vize başvurusunda bulunacaktım. Fakat şu an onay alınmadığını ve başvuru yapılmadığını okudum. Geçen seneden beri tatil planı yapıyorum fakat bir türlü zamanlayamıyorum. Sizin bu konuda ne gibi bir hizmetiniz var ve istenilen evraklar nelerdir ben özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum yıllık iznimi nişanlımla birlikte İngiltere de kullanmak istiyorum bu konu da yardımınızı rica edeceğiz masrafların tamamı bana ait nişanlım için mağaza müdürü gerekli evrakları onun adına da gönderir misiniz bir de ofisinize gelmek istiyoruz pandemiden dolayı kabul ediyor musunuz hızlı cevap verirseniz çok seviniriz

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 10/06/21, 17:35

İngiltere’ye vize almak şu an çok zor bir durum yaşadığımız zor günlerde tüm planlarımız iptal oldu seyahatler kısıtlandı şu zaman da başvuru için doğru bir zaman değil özellikle turistik vizeler de üç haftada yenilenen kararlar dolayısıyla maalesef ret veriliyor sizleri mağdur etmemek adına gelen güncel haberleri sıkıca takip edip en doğru başvuru zamanını seçiyoruz. Her bir yolcu için kişisel bilgiler içeren form dolduruyorsunuz ve evrak toparlıyorsunuz. Vize işlemi çok meşakkatli ve dikkatli bir işlem olduğu için zamanınızdan en az 1 hafta ayırmanız gerekiyor evrakları bize eksiksiz temin ettiğiniz takdir de işlemleriniz başarı ile başlamış bulunur. Seyahatleriniz de önemli bir sebep bildirebilirsiniz son olarak Avrupa bölgesine ait vizeleriniz var ise size referans olacaktır. Eski vizeler İngiltere vizesi için önemlidir. Onların da fotokopileri ve belgelerini kanıt halinde sunarsanız lehinize olacaktır

İngiltere için vize almak istiyorsanız aşağıdaki kriterlere bire bir uymak durumundasınız.

  • İngiltere'de harcamalarınızın ve banka dokümanlarınızın tutarlı olması gerekir
  • Sigortalı bir işte çalışmanız gerekir ya da maddi durumunuzun destekleyici evraklarla desteklenmesi gerekir.
  • Ülkeye geri döneceğinizi ispat etmeniz gerekir. Gerek dilekçe gerek patronunuzdan izin yazısı ve benzeri evraklar alabilirsiniz.

İngiltere Vize 2021 yılı için tüm detaylar ve sorularınız için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Ofisimiz hafta içi 08:30 dan akşam 18:00 e kadar açık gelmek isterseniz mutlaka bekleriz. Danışman arkadaşlarımızdan canlı destek de alabilirsiniz.

Mine 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';