x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Hakkında Sorular & Yorumlar

Fransa ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Fransa Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2023
Ş.P. 11/10/23, 14:29 Cevabı Görüntüle
Fransa’ya turistik amaçlı seyahat etmeyi planlıyorum, ben emekliyim, daha önce sadece Yunanistan’a seyahat ettim. Yunanistan başvurum sırasında çalışma evraklarımı sunmuştum şimdi ise Fransa turistik vizesi için gerekli evraklar hazırlamam lazım. Emekliler için hazırlamam gereken evraklar hakkında bilgi alabilir miyim? Fransa vizeleri ortalama kaç günde çıkar ve sizlerden randevu oluşturabilir miyim? Kocaeli’nde ikamet ediyorum, İstanbul’a gelmem gerekecek mi? Cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim.
Fransa Ticari Vize
Ş.A. 03/10/23, 16:49 Cevabı Görüntüle
Muğla’da ikamet eden bir şirket sahibiyim. Fransa’dan aldığım davet üzerine Aralık ayında bir ticari ziyarete katılacağım. Fransa ticari vize başvurusu yapabilmem için ihtiyacım olan gerekli evrak ve ücret bilgisine nasıl erişebilirim? Yanımda benimle birlikte seyahat eden çocuğumda olacak, kendisi 10 yaşında, annesi seyahat etmiyor. Çocuğum için öğrenci belgesi almam yeterli olur mu? Randevumuzu oluşturduktan sonraki süreçte ortalama vize çıkma süresi nedir? Vereceğiniz yanıtlardan ötürü saygılarımı sunarım.
Fransa Turistik Vize Başvurusu
K.L. 03/10/23, 14:02 Cevabı Görüntüle
Merhaba eşim ve çocuğumla birlikte Paris e seyahat etmeyi planlıyoruz. Bu nedenle Fransa turistik vize başvurusu yapmak istiyoruz. Ben 5 yıldır kurumsal bir firmada insan kaynakları müdürü olarak çalışıyorum , kızımız 3 yaşında. Fakat eşim yeni işten çıktı farklı bi işe girme sürecinde bu durum vize başvurusu için engel midir? İlk defa başvuru yapacağız nasıl bir yol izlemeliyiz?
Fransa Turistik Vize 2021
L.E. 01/02/21, 08:55 Cevabı Görüntüle
İyi günler. Fransa turistik vize 2021 için başvuru şartları nelerdir? Arkadaşlarım ile Paris şehrini ve müzelerini gezmek için vize almak istiyoruz. Hepimizin de daha önce almış olduğu schengen vizeleri mevcut. Yani daha önce de hep birlikte İspanya'ya seyahat etmiştik. Bu sefer pandemiden ötürü ne zaman başvuru yapacağımızı tam kestiremiyoruz. Sizinle iletişim halinde kalmak ve vize başvuruları açılınca anında işlem yapmak istiyoruz. Hepimiz çalışanız, evraklarımızın ne olduğu az çok biliyorum. Biz daha önce kendimiz başvuru yapmıştık. Aşamalar hakkında bilgim var, siz ne kadar hizmet ücreti alıyorsunuz? Detaylar hakkında bilgi vermenizi rica ederim.
Fransa Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021
L.A. 28/01/21, 14:46 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, arkadaşlarım ile turistik olarak seyahat etmeyi düşünüyoruz. Paris müzelerini ve birkaç şehri gezmek istiyoruz. 1 kişi çalışan ve kalanı devlet memuru olarak 6 kişiyiz. Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021 nelerdir? Ne kadar ödeme yapacağız? İçimizden sadece benim eski schengen vizelerim mevcut diğerlerinin daha önce vizeleri olmadı. Bize nasıl yardımcı olabilirsiniz? Başvurumuzu sizce ne zaman için planlamalıyız? Şu an vize başvurusu yapabiliyor muyuz? Açılır açılmaz vize başvurusu planlamam için danışmanlığınızdan faydalanmak isterim, teşekkür ederim.
Fransa Vize Fiyatları 2021
E.Ç. 28/01/21, 09:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Ticari olarak seyahat etmeyi planlıyorum. Fransa vize fiyatları 2021 ne kadar? Şirket sahibi ve bir çalışan olarak seyahat edeceğiz. Seyahatimiz Haziran ayında olacak o zamana kadar açılacağını düşünüyorum. Ücret ve evraklar hakkında bilgi almak isterim. Benim daha önce almış olduğum Fransa schengen vizem var. İki sene önce aldım, 30 gün tek girişli olarak çıkmıştı. Şimdi bu vize daha uzun süreli çıkar mı sizce? Çalışanımın ilk vizesi olacak, ama işlerim için önemli bir kişi olduğundan özel olarak ilgilenilmesini istiyorum. Tarafıma dönüş sağlarsanız memnun olurum. İyi çalışmalar.
Fransa Vize Ücreti 2021
K.M. 27/01/21, 11:42 Cevabı Görüntüle
Fransa’ya Mayıs ayında gezi amaçlı seyahat düşünüyorum, Fransa vize ücreti 2021 ne kadar? Eşim ve 14 yaşındaki kızım ile beraber başvuru yapmayı planlıyorum. Aileme ben sponsor olacağım, şirket sahibiyim, eşim ev hanımı, çocuğum ise öğrencidir. Pandemi nedeniyle ülkenin şu an kapalı olduğunu duydum. Mayıs ayına kadar sizce açılacak mı yani bir duyum var mı acaba? Öğrenciler için ücrette bir farklılık oluyor mu? Otel ve uçak biletlerini şimdiden alırsam daha ucuza gelecek, sizce ne zaman satın almalıyım? Randevumuzu siz alıyor musunuz? Danışmanlık ücretiniz nedir? Daha önce hiç vizelerimizin olmaması bir sorun teşkil eder mi? Vereceğiniz cevaplardan ötürü teşekkür ederim.
Fransa Vize 2021
Y.K. 27/01/21, 11:36 Cevabı Görüntüle
İyi çalışmalar. Ben kurumsal bir firmada halkla ilişkiler departmanında çalışıyorum. Fransa vize 2021 yılında başvuru yapmak istiyorum. Öncesinde schengen vizelerim mevcut tabi ancak şu an pandemi nedeniyle ne olup bittiğini tam algılayamadım. Son vizem geçtiğimiz Temmuz ayında bitti. Yeni vize başvurusunu planlamamda bana yardımcı olunmasını istiyorum. Hazırlamam gereken evraklar ve ücret detayları hakkında bilgi verebilir misiniz? Yeni vize başvurusunda benim de gelmem gerekiyor mu? Yoksa size kargo ile tüm evraklarımı yollasam hallediyor musunuz? Orada başka bir danışmanlık şirketi ile ayrıntılı bir görüşmemiz olacak. Karşımızda büyük bir firma var ve ülkemiz pazarına girmek için bizimle bir anlaşma yapılmak üzere. Şirket üzerinden adıma bir davetiye de ileteceklerini söylediler. Lütfen bana aşamalarımız hakkında bilgi verir misiniz? Çok teşekkürler.
Fransa Vizesi 2021
R.S. 27/01/21, 11:24 Cevabı Görüntüle
Ben turistik olarak seyahat etmek istiyorum. Fransa vizesi 2021 açık mı? Özel bir şirkette satış sorumlusu olarak çalışıyorum. Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Dil bilme şartı var mı? Paris şehrini çok merak ediyorum, hayalim diyebilirim. Otel ve uçak biletini satın alsam şansım daha mı fazla olur? İlk vizem olacağı için heyecanlıyım biraz, yaz aylarında başvuru yapmak istiyorum. Bu işyerine geleli 2 ay oldu, o zamana kadar kesintisiz çalışarak iyi bir profil göstermek istiyorum. Eğer o zamana kadar açılmaz ise Bulgaristan’a giderek seyahat geçmişi oluştursam kendime, tüm süreç ile yine ilgilenecek misiniz? Amacım aşama aşama merak ettiğim ülkeleri gezmek, görmek. Tüm yardımlarınız için teşekkürler.
Fransa Vizesi Nasıl Alınır 2020
C. Bilir 26/12/19, 17:18 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben, eşim, annem ve 2 çocuğum ile 1 hafta Fransa, ardından 1 hafta Almanya gezisi yapmak istiyorum.Vize ücretleri yetişkin ve çocuklarda aynı mı ? Çocuklar 2008 ve 2013 doğumlu çocuklar için Fransa vizesi nasıl alınır
Fransa Vize Randevu 2020
A. Mithat 11/11/19, 12:35 Cevabı Görüntüle
Şubat 2020 de iki çalışanım ile Lyon seyahatim olacak? Fransa vize randevu 2020 nasıl alınır, başvuru şartları nedir, geri dönüşünüz için şimdiden teşekkürler
Fransa E Vize
T. Koç 27/09/19, 15:55 Cevabı Görüntüle
Fransa aile ziyareti vizesi almak için Fransa'da akrabalarımızdan belediyeden alınmış eşim ve benim adıma orjinal davetiyemiz var. Bununla eşim ve benim adıma müracaatta bulunabilir miyiz. Fransa e vize formuna ulaşamadık yardımcı olur musunuz
Vize Fransa
M. Eren 19/09/19, 15:11 Cevabı Görüntüle
Schengen vize Fransa için başvuru yapmayı planlıyorum ancak işim dolayısıyla gidemiyorum başvuru yapamıyorum. Online ya da posta yoluyla başvuru yapabiliyor muyum ?
Fransa Vizesi Kaç Günde Çıkar
A.C. 18/09/19, 15:48 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Ben Özbek vatandaşıyım ve 2.5 senedir İstanbulda yaşıyorum. Fransa’da yapılacak bir konferansa katılacağım. Fransa vizesi kaç günde çıkar? Fransa vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Başvuru için nereye gitmem gerekiyor? Teşekkürler
Fransa Vize Merkezi
F. Aydın 17/09/19, 16:00 Cevabı Görüntüle
Fransa vizesi alarak annemi Fransa’ya turla gezi amaçlı göndermek istiyorum. Fransa Vize Merkezi olarak adresiniz Ulus, Beşiktaş ofisine mi evrak getirmemiz gerekiyor. Parmak izini nereden vereceğiz? Annem için Fransa vizesi için gerekli evraklar, vize alım süresi ve vize ücreti hakkında bilgi almak ve Fransa vizesine müracaat etmek istiyorum.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';