x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

L.A. 28/01/21, 14:46
Merhabalar, arkadaşlarım ile turistik olarak seyahat etmeyi düşünüyoruz. Paris müzelerini ve birkaç şehri gezmek istiyoruz. 1 kişi çalışan ve kalanı devlet memuru olarak 6 kişiyiz. Fransa vizesi için gerekli evraklar 2021 nelerdir? Ne kadar ödeme yapacağız? İçimizden sadece benim eski schengen vizelerim mevcut diğerlerinin daha önce vizeleri olmadı. Bize nasıl yardımcı olabilirsiniz? Başvurumuzu sizce ne zaman için planlamalıyız? Şu an vize başvurusu yapabiliyor muyuz? Açılır açılmaz vize başvurusu planlamam için danışmanlığınızdan faydalanmak isterim, teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa için kısa süreli vize başvuruları covid salgını nedeniyle bir süredir kapalıdır. Vize başvurularınızı ancak konsolosluklar işleme açıldığı zaman gerçekleştirebileceğiz.

Fransa İçin Vize Evrakları

Devlet memuru ve şirket çalışanları için hazırlanması gereken detaylı evrak ve ücret bilgisi size mail olarak iletilmiştir. Bizler masraflarınız hariç danışmanlık ücreti olarak kişi başı 30€ talep etmekteyiz. Ülke uzmanlarımız ödeme hususunda 5 veya üstü kişilerin vize başvuları için gerekli yardımı sağlayacaktır.

Fransa vizesi için gerekli evraklar genel olarak; başvuru formu, özlük evraklarınız, pasaport, fotoğraf, seyahat rezervasyonları, dilekçeleriniz, iş belgeleri ve seyahat sağlık sigortalarınızdan oluşur. Evraklarınızı bizlere kargo veya ofisimizde görüşme sonrası elden teslim edebilirsiniz.

Son 59 ay içerisinden parmak izi verinizi herhangi bir schengen vize başvurusunda beyan etmişseniz şahsen gelmenize gerek kalmaz. Aksi halde randevu gününde hazır bulunmak zorundalar. Sizleri orada karşılayacak operasyon temsilcimiz ile başvuru sürecinizi yönetebileceksiniz.

Vize başvurularının ne zaman açılacağı henüz bilinmemektedir. Gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir veya aralıklı zamanlar ile ofisimizden öğrenebilirsiniz. Schengen ülkelerinin ilk açılışından itibaren yoğunluk oluşabileceğinden ofisimizle hızlı bir şekilde iletişime geçmenizi önermekteyiz.

Vize başvuru sürecinizin geçtiği aşamaları sayfamızın vize sorgula kısmında takip edebilirsiniz. Vize başvurularınızı seyahat başlangıcınızdan en az 1 ay öncesinden planlamalısınız. Bu süreç evraklarınızın hazırlanması, başvuruya uygun hale getirilmesi, randevu vs işlemleri ve konsolosluk işlem sürelerini ortalama olarak kapsar, yine de planınızı ülke uzmanımız ile de değerlendirmenizde fayda var.

Fransa vizesi için gereken belgeler detaylarına ülke uzmanlarımız ile iletişim kurarak ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Vizesi için Gerekli Evraklar 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';