x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Turistik Vize 2021

L.E. 01/02/21, 08:55
İyi günler. Fransa turistik vize 2021 için başvuru şartları nelerdir? Arkadaşlarım ile Paris şehrini ve müzelerini gezmek için vize almak istiyoruz. Hepimizin de daha önce almış olduğu schengen vizeleri mevcut. Yani daha önce de hep birlikte İspanya'ya seyahat etmiştik. Bu sefer pandemiden ötürü ne zaman başvuru yapacağımızı tam kestiremiyoruz. Sizinle iletişim halinde kalmak ve vize başvuruları açılınca anında işlem yapmak istiyoruz. Hepimiz çalışanız, evraklarımızın ne olduğu az çok biliyorum. Biz daha önce kendimiz başvuru yapmıştık. Aşamalar hakkında bilgim var, siz ne kadar hizmet ücreti alıyorsunuz? Detaylar hakkında bilgi vermenizi rica ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa turist vizesi işlemleri küresel salgın sebebiyle bir süredir kapalıdır. Vize işlemlerinin ne zaman açılacağı hakkında net bir bilgi henüz yoktur.

Fransa'ya Grup Seyahati

Çalışanlar için istenen evrak ve ücret bilgisi detayları sizlere mail olarak aktarılmıştır. Başvuru işlemleri açılınca bu evrakları toparlayarak ofisimizi ziyaret edebilir veya kargo yapabilirsiniz. Bizlere ulaştırdığınız evraklar hızlıca değerlendirilir ve tarafınıza dönüş sağlanır.

Sizlere mail ileten ülke uzmanımız ile irtibat halinde kalarak veya sosyal medya hesaplarımızı takip ederek gündelik bilgiler hakkında takip sağlayabilirsiniz.

Son 59 ay içerisinde herhangi bir schengen ülkesi için parmak izi beyanında bulunmuşsanız şahsen gelinmesine gerek yoktur. Başvuruya şahsen gelmeniz gerekli ise randevu bilgileri vs ile bu durum size bildirilir. Başvuru günü sizleri bekleyecek olan operasyon temsilcimiz ile sürecinizi idame ettirebilirsiniz. Ardından gelişen aşamalara dair bilgileri sayfamızın vize sorgula kısmında takip edebilirsiniz.

Önceden alınmış schengen vizelerinizi olması ve yine aynı grubun seyahat edecek olması güzel referans oluşturacaktır.

Başvuruların açılacağı gün bilinmemekte olduğundan ve açılınca yoğunluk oluşacağından hız bir iletişim gerçekleştirmemiz gerekir. Acil durumlarınız için evraklarınızı taramasını bizlere mail atabilirsiniz, en azından bir ön inceleme şansımız olur.

Euroasia Gvs danışmanlığımızda Fransa turistik vize ücreti 30€'dur. 5 veya daha üstü grup başvurularında ülke uzmanlarımız gerekli inceliği göstereceklerdir.

Sorularınıza yardımcı olamadığımızı düşünüyorsanız, ülke uzmanlarımızdan vize, ücret ve başvuru sürecine dair ayrıntılı bilgi de talep edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Turistik Vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';