x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vize Fiyatları 2021

E.Ç. 28/01/21, 09:25
Merhaba. Ticari olarak seyahat etmeyi planlıyorum. Fransa vize fiyatları 2021 ne kadar? Şirket sahibi ve bir çalışan olarak seyahat edeceğiz. Seyahatimiz Haziran ayında olacak o zamana kadar açılacağını düşünüyorum. Ücret ve evraklar hakkında bilgi almak isterim. Benim daha önce almış olduğum Fransa schengen vizem var. İki sene önce aldım, 30 gün tek girişli olarak çıkmıştı. Şimdi bu vize daha uzun süreli çıkar mı sizce? Çalışanımın ilk vizesi olacak, ama işlerim için önemli bir kişi olduğundan özel olarak ilgilenilmesini istiyorum. Tarafıma dönüş sağlarsanız memnun olurum. İyi çalışmalar.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa vize başvuruları pandemi nedeniyle bir süredir kapalı olup ne zaman açılacağı henüz netleşmemiştir. Hazırlanması gereken evrakların detayları sizlere mail ve sms yolu ile iletilmiştir.

Fransa'nın Vize Ücretleri

Fransa vize harcı 80€'dur. Başvuru merkezi ücreti ve Euroasia Global Visa Services ücreti toplamı ise 50€'dur. Seyahat sağlık sigortası ve rezervasyonlarınız ise bu ücretlerden bağımsızdır. Başvurunuz konsolosukların yetki verdiği vize başvuru merkezlerinden yapılmaktadır.

Fransa vize fiyatları için ödemenizi dosyanız ile birlikte talep ediyoruz. Evraklarınızı bizlere kargo veya elden teslim edebilirsiniz. Dosyanızı hazırlar ve vize başvru şartlarını oluştururuz. Eksikleriniz varsa bunlar size bildirilir ve tamamlanan dosyanız için randevunuz talep edilir.

Randevu günü parmak izine gelmek zorunda olan çalışanınız için karşılamasını yapar ve sürecinde orada da yardımcı oluruz.

30 gün tek girişli vize almanız yeni vizenizde daha uzun alacağınız anlamına gelmez. O günün başvuru koşullarına göre yeniden değerlendirilir. Önceki vizenizi doğru kullanmışsanız yeni vizenize bu olumlu etki edecektir.

Fransa'da bağlantızın bulunduğu şirketten bir davetiye almanız gerekir. Davetiyeniz, rezervasyonlarınız, seyahat sağlık sigortası, form ve tüm dilekçelerde seyahat tarihlerinizin uyumlu olması gerektiğini unutmayın. Vize başvuruları ortalama 5-15 iş günü arasında sonuçlanıyor olup vize başvurunuzu seyahat başlangıcınızdan 1 ay öncesinde planlamış ve yapmış olmanız daha sağlıklı bir süreç olacaktır.

Fransa vize fiyatı ve evrakların detaylarını ülke uzmanlarımız ile iletişim kurarak öğrenebilirsiniz.

Euroasia Global Visa Services olarak Fransa dahil tüm schengen ülkelerinin vize danışmanlığını sağlamaktayız. 

Okan E.

Saygılarımla,

Fransa Vize Fiyatları 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';