x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vize Ücreti 2021

K.M. 27/01/21, 11:42
Fransa’ya Mayıs ayında gezi amaçlı seyahat düşünüyorum, Fransa vize ücreti 2021 ne kadar? Eşim ve 14 yaşındaki kızım ile beraber başvuru yapmayı planlıyorum. Aileme ben sponsor olacağım, şirket sahibiyim, eşim ev hanımı, çocuğum ise öğrencidir. Pandemi nedeniyle ülkenin şu an kapalı olduğunu duydum. Mayıs ayına kadar sizce açılacak mı yani bir duyum var mı acaba? Öğrenciler için ücrette bir farklılık oluyor mu? Otel ve uçak biletlerini şimdiden alırsam daha ucuza gelecek, sizce ne zaman satın almalıyım? Randevumuzu siz alıyor musunuz? Danışmanlık ücretiniz nedir? Daha önce hiç vizelerimizin olmaması bir sorun teşkil eder mi? Vereceğiniz cevaplardan ötürü teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa vizesi başvuruları pandemiden dolayı bir süredir kapalıdır ancak Fransa ve diğer schengen ülkelerinin ne zaman açılacağında dair net bir bilgi yok. Gelişmeleri bizler de sizin gibi takip ediyoruz. Herhangi bir açıklama veya duyum alınması halinde bu bilgileri sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşmaktayız.

Fransa’ya Başvuru Yapmak

-Fransa vizesi ücreti 2021 80€’dur.

-Euroasia Global Visa Services danışmanlığı için Fransa vizesi ücret 30€’dur.

-Başvuru merkezi ücreti 20€’dur.

-12 yaş üstü kişiler için ücretler aynıdır

Ekstra vizeniz için seyahat sağlık sigortası masrafınızda oluşmakta olup fiyatı yaşa ve seyahat süresine bağlı olduğundan ülke uzmanlarımızdan anlaşmalı acentelerimiz üzerinden ücret teklifi alabilirsiniz.

Ülkenin tam olarak ne zaman açılacağı belli olmadığından otel ve uçak biletinin satın alınması önerilmez. Bunun yerine rezervasyon yapmanızda fayda var.

Başvuru planınızı oluşturmaya başladığımız zamanda evraklarınız bize ulaşır ve her şey hazır olduğunda randevunuz hızlıca alınır. Randevu günü sizleri başvuru merkezinde karşılayacak olan operasyon temsilcimiz yardımlarını sunacaktır.

Geçmiş vizeleriniz elbette değerlendirmeye tabii olsa da bu ret alacağınız anlamına gelmez. Başvuru yaptığınız ülke sizlerden seyahatinizi tamamlayıp ikamet ülkenize geri dönmenizi ister. Bu yüzden hazırlayacağınız evraklar da tamamen buna yönelik olup ülkenize bağlayıcı evraklar sunulmalıdır. 3 kişinin de masraflarını karşılayacak kadar birikime sahip olmanız, uzun süreli ve düzenli bir iş hayatınızın olması, geçmiş seyahatlerinizin bulunması gibi durumlar size daha olumlu yaklaşılmasına neden olur.

2021 Fransa vize ücreti hakkında tüm detaylar için ülke uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Vize Ücreti 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';