x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vize 2021

Y.K. 27/01/21, 11:36
İyi çalışmalar. Ben kurumsal bir firmada halkla ilişkiler departmanında çalışıyorum. Fransa vize 2021 yılında başvuru yapmak istiyorum. Öncesinde schengen vizelerim mevcut tabi ancak şu an pandemi nedeniyle ne olup bittiğini tam algılayamadım. Son vizem geçtiğimiz Temmuz ayında bitti. Yeni vize başvurusunu planlamamda bana yardımcı olunmasını istiyorum. Hazırlamam gereken evraklar ve ücret detayları hakkında bilgi verebilir misiniz? Yeni vize başvurusunda benim de gelmem gerekiyor mu? Yoksa size kargo ile tüm evraklarımı yollasam hallediyor musunuz? Orada başka bir danışmanlık şirketi ile ayrıntılı bir görüşmemiz olacak. Karşımızda büyük bir firma var ve ülkemiz pazarına girmek için bizimle bir anlaşma yapılmak üzere. Şirket üzerinden adıma bir davetiye de ileteceklerini söylediler. Lütfen bana aşamalarımız hakkında bilgi verir misiniz? Çok teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Turistik ve ticari vize başvuruları bir süredir kapalıdır. Bu konsolosluk yalnızca inandığı acil seyahatler üzerinden başvuru yapılabilmesine olanak sağlayabilir.

Fransa Acil Ticari Vize

İşinizin ehemmiyetinden ve tüm detaylarından bahsederek, karşı şirketten aldığınız davetiyeyi konsolosluğa ulaştırmalı ve durumunuzun acil olduğunu kanıtlamalısınız. Konsolosluk size özel olarak Fransa’ya vize almak hususunda başvuru yapabileceğinizi belirtirse bizler danışmanlığınız için hazırız.

Hazırladığınız dosyanızı bizlere kargo veya elden teslim edebilirsiniz. Gerekli evrak detayları size mail olarak iletilmiştir. Fransa vize ücreti 80€’dur. Başvuru merkezi ve bizlerin hizmet bedelleri ayrıdır. Seyahat sağlık sigortası ve otel, uçak gibi masraflarınız özeldir.

Son 59 ay içerisinden bir schengen ülke vizesi parmak izi beyanında bulunduysanız başvuru için şahsen gelmenize gerek yoktur. Aksi takdirde bizler randevunuzu alarak sizi başvuru merkezine davet ediyor ve sizi orada karşılayacak olan temsilcimiz ile başvurunuzu yönetmenizi sağlıyoruz.

Başvurunuz sonrasındaki gelişmeleri sayfamızın vize sorgula kısmında takip ederek geçilen aşamalar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Fransa için vize başvuru sonuçları ortalama 5-15 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için başvurunuzu seyahatinizden 1 ay öncesinde ülke uzmanımız ile planlamanızı öneririz.

Fransa dahil tüm ülke vize başvuruları için ülke uzmanlarımız ile yüz yüze görüşebilir, uzaktan destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';