x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vizesi 2021

R.S. 27/01/21, 11:24
Ben turistik olarak seyahat etmek istiyorum. Fransa vizesi 2021 açık mı? Özel bir şirkette satış sorumlusu olarak çalışıyorum. Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Dil bilme şartı var mı? Paris şehrini çok merak ediyorum, hayalim diyebilirim. Otel ve uçak biletini satın alsam şansım daha mı fazla olur? İlk vizem olacağı için heyecanlıyım biraz, yaz aylarında başvuru yapmak istiyorum. Bu işyerine geleli 2 ay oldu, o zamana kadar kesintisiz çalışarak iyi bir profil göstermek istiyorum. Eğer o zamana kadar açılmaz ise Bulgaristan’a giderek seyahat geçmişi oluştursam kendime, tüm süreç ile yine ilgilenecek misiniz? Amacım aşama aşama merak ettiğim ülkeleri gezmek, görmek. Tüm yardımlarınız için teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa vize başvuruları pandemi dönemi nedeniyle bir süredir kapalıdır. Konsolosluk yalnızca seyahatinin acil olması gereken kişilere yardımlarını sunmaktadır.

Fransa İçin Vize

Çalışanlarında turistik vize için hazırlaması gereken evrak ve ücret detayları sizlere mail ve sms yolu ile bildirilmiştir. Fransa’ya vize almak için hazırladığınız dosyanızı ofisimize kargo veya elden teslim edebilirsiniz. Bizler dosyanızı inceler, eksiklerinizi söyler, randevunuzu alır ve online başvurunuzu gerçekleştiririz. Randevu günü sizleri başvuru merkezinde karşılayacak ülke uzmanımız ile vize başvuru sürecinizi yönetebilirsiniz.

Fransa seyahatiniz için dil bilmek zorunda değilsiniz. Bazen konsolosluklar görüşmelere çağırdıklarında seyahat amacınızı daha inandırıcı bulmak uğruna dil bilip bilmediğinizi ve eğer bilmiyorsanız orada nasıl iletişim gerçekleştireceğinizi merak ederler.

Başvurunuzda otel ve uçak biletlerinizi satın almak zorunda değilsiniz. Konsolosluklar da kesinlikle satın almanızı önermez. Satın almak yerine dosyanızın konsolosluk içerisinde işlem halindeyken hala geçerliliklerinin olduğuna dikkat etmeniz yeterlidir.

Fransa’ya gitmek için vize başvuruları planladığınız zamana açılmaz ise Bulgaristan seyahat geçmişinizi oluşturmak için iyi bir seçenek olabilir. Bu konuda da yine ülke uzmanlarımız size destek olacaktır.

Son üç aylık maaş bordrolarınız ve işe giriş evrakınız da sunulacağından dolayı ne zamandan itibaren kesintisiz çalıştığınızı bilmiş olacaklar. Bu yüzden vize dilekçenizde iş geçmişinizden de bahsetmeniz yararınıza olabilir.

Fransa vize işlemleri için ülke uzmanlarımızdan destek alabilir, ofisimizde görüşme sağlayabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E. 

Fransa Vizesi 2021

A. Demir 21/08/21, 09:14

İyi günler kolay gelsin ben yakın zamanda ailemle 15 günlük yıllık iznimi Fransa'da geçirmek istiyorum. Eşim ve üç çocuk çocuklarım iki erkek 14 ve 15 yaslarinda kiz 3 yasinda ben özel bı sektörde asgari ücretle çalışan on muhasebeciyim. Gerekli olan evrak vize için danışmanlık dahil ne kdr masraf ve hesapta ne kdr bulunmalı.ayrica şirket evraklini vermekte tereddüt ediyor firma yetkilisi onlar için bir sorun olur mu? Yani vereceği evraklar onları garantör mu yapıyor diye çekiniyorlar anlamadım..bide son olarak evraklar hepsi tamam olursa vizenin kabulü yüzdelik bazında kaç olur tskler

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 23/08/21, 13:26

Fransa Vizesi 2021 itibariyle tüm vize kategorilerindeki başvurularda başvuru sahiplerinin çalıştıkları kurumlardan işyeri evrakları istenmektedir. Söz konusu işyeri evrakları:

  • Vergi levhası
  • İmza Sirküsü
  • Faaliyet belgesi
  • Ticaret Sicil Gazetesi

Bunları şirketiniz sunarken sizlere herhangi bir garanti sunmamaktadır. Garantör olduğuna dair bir beyanı da bulunmamaktadır. Bunların talep edilmesinin nedeni çalıştığınız kurumun aktif olup olmadığının kontrol edilebilmesi içindir.

Fransa'ya vize başvurularında evraklarınızı eksiksiz sunmanız durumunda her birey gibi olumlu veya olumsuz değerlendirilme ihtimali aynı orandadır. Ancak tarafımızca dosyanız kontrol edilecek ve herhangi eksiklik/hatalı evrak görülmesi durumunda tarafınıza iletileceği için olumsuz olmaması adına gereken titizlik sağlanacaktır.

Eşiniz ve çocuklarınızla beraber yapacağınız başvuruda sizin sponsor/garantör olmanız gerekecektir. Buna istinaaden sizden sponsor dilekçesi istenecektir. Çocuklardan öğrenci olanların öğrenim belgesi de dosyalarına eklenmesi gerekmektedir. Eşiniz ev hanımı ise onun adına temel düzeydeki bireysel evraklar yeterli olacaktır. Sponsor olan sizin iş evraklarınız ve temel evraklarınızın bir nüshası onların dosyasına da eklenecektir.

Aklınıza takılan daha fazla soru veya sorunlar için bizlere +90 (212) 963 04 50 numaradan ulaşabilirsiniz.

 

Emre ATAGÜL

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';