x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vizesi Nasıl Alınır 2020

C. Bilir 26/12/19, 17:18
Merhaba ben, eşim, annem ve 2 çocuğum ile 1 hafta Fransa, ardından 1 hafta Almanya gezisi yapmak istiyorum.Vize ücretleri yetişkin ve çocuklarda aynı mı ? Çocuklar 2008 ve 2013 doğumlu çocuklar için Fransa vizesi nasıl alınır
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, öncelikle Euroasia'a ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. 2020 yılında çocuklar için Fransa vizesi nasıl alınır ve Fransa vizesi ne kadar sorularınızı cevaplamaya çalışacağız. Sorularınıza cevap bulamadığınız veya cevaplayamadığımızı düşündüğünüz bir kısım olursa lütfen bize geri dönüş yapmayı unutmayınız. Euroasia size yardımcı olmaktan mutluluk duyar.

Çocuklar İçin Fransa Vizesi Nasıl Alınır?

Çocuklar için Fransa vizesi nasıl alınır? Schengen ülkelerine yapılacak seyahatlerde birden fazla ülkeye seyahat yapılacaksa eğer kişiler hangi ülke üzerinden vize başvurusu yapacakları konusunda kararsızlık yaşamamaktadırlar. Prosedüre göre Schengen ülkelerinden hangisine  ilk seyahat gerçekleştirecekseniz ve en çok konaklama hangi ülkede yapılacaksa o ülke üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir.  İlk girişinizi Fransa üzerinden yapacağınız ve ilk konaklamalar Fransa da yapılacağı için vize başvurusu Fransa üzerinden yapılmalıdır. Fransa Konsolosluğu'ndan alacağınız Schengen satatüsüne sahip Fransa vizesi ile Schengen alanına dahil ülkeler arasında rahatlıkla  geçişlerinizi yapabilmektesiniz. Fransa vize başvurularında kişiler çalışma durumlarına göre evraklar hazırlamalıdırşlar. 

Toplam 5 kişi için yapılacak vize başvurusunda siz eşiniz ve anneniz durumunuza göre evrak hazırlamak durumunsınız.  Örn; Anneniz emekli ise eğer emeklilik evraklarını hazırlamak durumundadır. Siz sigortalı çalışansanız eğer sigortalı çalışan  olduğunuza dair evrakları hazırlamak durumundasınız . Yetişkin bireylerden herhangi biri çalışmıyora çalışan kişliler diğer kişilere  sunucakları evraklar ve dilekçelerle sponsorluklarını belirtmelidirler. Belirtmemeleri durumunda konsolosluk problem çıkaracaktır. Yetişkin birayler ve 12 yaş ve üzeri kişiler için ücretlendirme aynıdır. Başvuru yapacak kişiler 12 yaş altı ise ücretlendirme  konusunda farklı değerlendirilmektedirler. Size ve çocuklara verilecek vizelerin sürelerinde değişiklik olabileceğini lütfen unutmayınız. Çocuklar büyüme dönemlerinde oldukları ve biyolojik olarak çok hızlı büyüdükleri için suratları da değişmektedir. Bu yüzden konsolosluk çocuklara verdiği vizelerde süreyi genelde kısa tutmaktadır. Yetişkinlere verilen vizeler daha uzun süreli olmaktadır. Euroasia Gobal Visa Services olarak umuyoruz ki sorularınıza doğru yanıtlar verebilmişizdir. Yardımcı olmamızı istediğiniz farklı  konular olursa eğer web sitemizde yer alan kurumsal hatlarımzı aracılığıyla telefon trafiğine takılmadan bizlere kolayalıkla ulaşabileceğinizi lütfen unutmayınız. 

Saygılarımızla,

Abdullah Tunç 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';