x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vize Randevu 2020

A. Mithat 11/11/19, 12:35
Şubat 2020 de iki çalışanım ile Lyon seyahatim olacak? Fransa vize randevu 2020 nasıl alınır, başvuru şartları nedir, geri dönüşünüz için şimdiden teşekkürler
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa vize randevu 2020 yılında da Fransa diplomatik temsilciliğinin yetkilendirdiği parmak izi işlem merkezi (vfs) den alınacaktır. Başvurunuzu vize servisimiz ile gerçekleştirdiğiniz takdirde randevunuzu sizin adınıza almaktayız. İkamet bölgenize en yakın ofisimizle iletişime geçerek başvuru süreci hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Mevcut durumlarda çok sayıda ülke Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize talebinde bulunmaktadır. Bu nedenle de kişiler genellikle vizeleri nereden alacağı noktasında araştırmada bulunmaktadır.  Vizeler çoğunluk itibariyle büyükelçiliklerde yer alan konsolosluklardan vizelerini alabilmektedir. Başkonsolosluk veya konsolosluk birimlerinden alınabilen vizeler bazı durumlarda ülkeler fahri başkonsolosluk veya fahri konsoloslukları aracılığı ile de vize verebilmektedir.  
Kişilerin vize başvurusu yapacakları ilke konsolosluklarından kendi ülkelerinde birden fazla olması halinde kişiler kendilerine en yakın olan konsolosluklara giderek başvurması gerekmektedir. 

Saygılarımızla,

Evrim

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';