x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Hakkında Sorular & Yorumlar

Almanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Almanya Transit Vize 2021
Y.K. 12/01/21, 16:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya transit vize 2021 yılında hangi şartlarda verilmektedir? Benim geçerli ABD vizem var fakat 2017 yılında aldığım bir vize ve 10 yıl geçerliliği var biliyorsunuz. Amerika seyahatim var uçağım Frankfurt aktarmalı olacak. Vizeyi aldığım tarihe bağlı olarak Almanya'dan transit vize almam gerekecek mi? Havayolu şirketim de yeterli bir bilgi vermedi uçuş öncesi bu bilgiyi nasıl teyit edebilirim? Vize almam gerekirse işlemleri nasıl yapmalıyım?
Almanya Vize Ücreti 2021
N.K. 12/01/21, 15:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya vize ücreti 2021 yılında değişti mi acaba? Biz bir grup arkadaş Almanya'ya turistik olarak gitmeyi planlıyoruz bu yaz. Her şey yolunda giderse tabi. Grubumuzda iki kişi özel sektör çalışanı, bir kişi kamu çalışanı fakat yeşil pasaportu yok bordo pasaportlu, 1 kişi de 5 yaşında Türk vatandaşı. Bu durumda hepimiz nasıl bir dosya hazırlamalıyız? Asıl sorum ise vize masraflarımız ne kadar olacak?
Almanya Vize 2021
T.D. 12/01/21, 15:08 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya vize 2021 başvuruları şu an açık mıdır? Almanya'daki kız kardeşim riskli bir hamilelik geçiriyor, yerinden kalkmaması gerekiyor doktor raporları da mevcut bu konuda. Ben ev hanımıyım Almanya'daki eniştem seyahat masraflarımı karşılayacak. Nasıl bir başvuru süreci izlemem gerekiyor ve hangi evrakları sunmam lazım? Almanya'dan hangi evraklar gelmesi gerekir?
Almanya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021
K.P. 11/12/20, 15:39 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 konusunda bilgi almak istiyorum. Ben hem çalışıyorum hem de yüksek lisans öğrencisiyim. Almanya'ya ziyaret amaçlı gideceğim, kız arkadaşım orada yaşıyor ve evlenme teklif edeceğim. Web sitenizi incelediğimde gerekli evrakları meslek grubuna göre belirlemem gerektiğini okudum fakat hem çalışan hem öğrenci olduğum için evrakları neye göre hazırlamam gerektiğini kestiremedim. Ayrıca sizin aracılığınız ile başvuru yapmak istersem vize ücretleri ne olur?
Almanya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021
E.K. 20/01/21, 14:02 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında başvuru şartları ve süreleri değişti mi acaba? Bizim mart ayında Almanya'da olmamız gerekiyor. Şirket ortağı genel müdürümüz ve iki satış uzmanı olarak Almanya'ya gitmemiz gerekmektedir. Almanya'daki şirket bize ticari davetiye gönderebileceğini belirtti. İnternette hep belediye onaylı davetiye olarak okuyorum, biz de mi onaylı davetiye sunmalıyız? En erken ne zaman başvuru yapmamız gerekir? Başvuru sürecinde yardımcı olur musunuz?
Almanya Vize Başvurusu 2021
Y.B. 20/01/21, 12:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya vize başvurusu 2021 yılı evraklarında ne gibi değişiklikler oldu? Ben çiftçiyim Aydın Söke'de yaşıyorum, Almanya'da kızım ve oğlum var. Her yıl onların yanına gideriz eşimle fakat bu yıl gidemedik. Kısmet olursa bu bahar gidip 1 ay kalmayı düşünüyoruz. İkimizin de emekliliği var ama asıl gelirimiz çiftçilikten. Sizin İstanbul şubenizden bir kızımız hazırlamıştı dosyamızı daha önce. Yine size evrak göndersek yeterli midir? Yardımlarınızı bekliyorum.
Almanya Turistik Vize 2021
Y.B. 20/01/21, 11:30 Cevabı Görüntüle
Almanya turistik vize 2021 yılında verilmeye başlanacak mı? Benim 2020 yılında bitmiş bir Almanya vizem var. O vizeyi kullanamadım, tekrar vize almak istediğimde kullanmadığım vize benim için bir dezavantaj yaratır mı? Hala kamuda memur olarak çalışıyorum ve haziran ayında Almanya'ya gitmek istiyorum. Sadece evraklarımı size göndermem yeterli olur mu yoksa şahsen gelmem gerekecek mi benim randevuya? Bir de ödemem gereken ücretler nelerdir?
Almanya Vizesi Kaç Para 2021
İ.H. 20/01/21, 14:24 Cevabı Görüntüle
Hayırlı işler Almanya vizesi kaç para 2021 yılında zam yapıldı mı? Daha önce ben öğrenciyken abimle birlikte turistik olarak vize alıp gitmiştim Almanya'ya ama ta 2013 yılında gitmiştim. Şu an öğrenci değilim özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum. Şirket gönderecek beni Almanya'ya çünkü orada şirketin şubesi var. Bu durumda benim hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Bir de başvuruya benim gelmem gerekecek mi çünkü daha önce parmak izi vermiştim. Teşekkürler
Almanya Vize Reddi 2021
O.S. 20/01/21, 14:55 Cevabı Görüntüle
2018 yılında bir ziyaret vizesi başvurusundan aldığım Almanya vize reddi 2021 yılında yapacağım başvuruyu etkiler mi? Yeniden vize başvurusu yapmaktan çok çekiniyorum tekrar ret alırım diye. Önceki başvurumdaki ret sebebi ise vize bitiminden önce ülkeme döneceğime dair kanaate varamamış konsolosluk. O zaman yeni işe girmiştim banka hesabı da sunmuştum ama ret almıştım. Şu an hala aynı iş yerinde çalışıyorum, özel sektörde. Bu nedenle tekrar başvuru yaparken sizlerden profesyonel destek almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Almanya İş Arama Vizesi Nasıl Alınır?
A. Candemir 01/11/22, 09:56 Cevabı Görüntüle
İstanbul’da bir firmada Makine mühendisi olarak çalışmaktayım. Üniversite mezunuyum ve Almanya’da çalışmak istiyorum. Almanya iş arama vizesi nasıl alınır? çerçevesinde araştırma yapmaktayım. Bu vize türüne başvuru yapabilir miyim? Başvuru yapabilmem için hangi şartları karşılamam gerekiyor. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
Almanya Schengen vize ücreti ne kadar?
İ. Burak Yılmaz 01/11/22, 06:58 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya da yaşayan abimin yanına annem ve babam seyahat etmek istiyor. Annem ev hanımı, babam emekli ve aynı zamanda çalışan. Almanya vize başvurusuyla ilgili gerekli detaylar ve Almanya Schengen vize ücreti hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ederiz.
Almanya turistik vize ücreti ne kadar?
B. Soyyılmaz 01/11/22, 06:14 Cevabı Görüntüle
Noel döneminde Almanya Münih’te bulunan Noel pazarına turistik seyahat etmek için arkadaşımla seyahat etmek istemekteyim. Ben bir şirkette Muhasebe müdürü olarak çalışmaktayım. Almanya turistik vize ücreti ne kadar? Fiyat ve evrak bilgisi hakkında bilgi almak istiyorum.
Almanya vize ücreti 2022
D. Ömer Durmuş 31/10/22, 10:53 Cevabı Görüntüle
Almanya’da yapılacak olan fuara seyahat etmek istemekteyim. Seyahatim esnasında eşim ve 2 çocuğumda yanımda seyahat edecekler. Çocuklarım 12 yaşında ve 5 yaşındalar. Almanya vize başvurusu için işlem süreleri ve Almanya vize ücreti 2022 yılı hakkında bilgi istiyorum.
Almanya Ticari Vize Ücreti
O.L 24/10/23, 14:40 Cevabı Görüntüle
Merhaba Almanya ‘da düzenlenecek olan fuara katılmak için seyahatte bulunmak istiyoruz. Fuar ziyaretimiz 1 ay sonra ve fazla zamanımız kalmadı. Almanya fuarına şirket sahibimiz ve şirket çalışanlarımız seyahat edecekler. Almanya ticari vize ücreti nedir? Almanya vip başvuru yapabilir miyiz? Vize başvurusu için bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
Almanya Aile Ziyareti Vizesi Kaç Günde Çıkar
M.F 21/10/23, 12:37 Cevabı Görüntüle
Almanya Münihte öğrenim gören kardeşimi ziyarette bulunmak istiyorum. Kardeşim öğrenci oturumu ile kalmakta olup kendisi bana resmi davetiye göndermemektedir. Almanya aile ziyareti vize başvurusu yapmak için hangi evrakları hazırlamam gerekir? Almanya aile ziyareti vize kaç günde çıkar ? Sizin aracılığınızla başvuru yapabilir miyiz?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';