x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

K.P. 11/12/20, 15:39
Merhaba, ben Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 konusunda bilgi almak istiyorum. Ben hem çalışıyorum hem de yüksek lisans öğrencisiyim. Almanya'ya ziyaret amaçlı gideceğim, kız arkadaşım orada yaşıyor ve evlenme teklif edeceğim. Web sitenizi incelediğimde gerekli evrakları meslek grubuna göre belirlemem gerektiğini okudum fakat hem çalışan hem öğrenci olduğum için evrakları neye göre hazırlamam gerektiğini kestiremedim. Ayrıca sizin aracılığınız ile başvuru yapmak istersem vize ücretleri ne olur?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, hem öğrenci hem çalışan kişilerin Almanya vizesi başvurularında hazırlanan evraklar çalışma evrakları ve öğrenci belgeleri olmaktadır. Burada avantajlı olduğunuz durum ise öğrenci olmanıza rağmen çalıştığınız için seyahatiniz için sponsor göstermek zorunda kalmazsınız. Almanya vizesi evrakları 2021 yılında güncel olarak hazırlanmalı ve randevu gününde de güncelliğini koruyor olmalıdır. Tam evrak listesi kişiye özel hazırlanmaktadır. Bunun sebebi de her başvuranın kişisel statülerinin değişebiliyor olmasıdır. Bu nedenle internet üzerinden yaptığınız araştırmalara göre dosya hazırlanmaması ve profesyonel vize danışmanlık alınması tavsiye edilir. EAGVS vize danışmanınız size özel olarak hazırlayacağı evrak listesini size iletecektir. Sizden istenen evrakları vize danışmanınıza iletmenizle birlikte Almanya vizesi başvuru evrakları 2021 bilgilerine göre hazırlanmaya başlanır. Çalışma evrakları SGK işe giriş, SGK hizmet dökümü, maaş bordrolarıdır. Ayrıca şirket belgeleri de faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, vergi levhası ve imza sirküleridir. Seyahatinizi karşılayabileceğinizi ise şahssi banka hesap dökümü ile ispatlamanız gerekir. Öğrenci belgenizi de dosyaya eklemeniz gerekir. Ayrıca eğitimin aktif olarak devam ettiği bir dönemde seyahat edecekseniz yetkili hocanızdan izin almanız da dosyayı daha güçlü hale getirir.

Almanya vize ücreti konsolosluk harcı, koordinasyon merkezi ücreti ve EAGVS danışmanlık bedelini içerir. Bu durumda Konsolosluk harcı 80 Euro, koordinasyon ücreti 33 Euro ve EAGVS danışmanlık bedeli ise 30 Euro'dur. Ayrıca seyahat sağlık sigortası ve dilekçe yazım hizmetlerimiz için de vize danışmanınızdan destek isteyebilirsiniz. Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 güncellemeleri ve randevu hakkında detaylı bilgi için 02129633004 numaralı telefonu arayabilir, ücretsiz bilgi talep edebilirsiniz.

Nazlı Daştan

Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021

İ.H. 16/12/20, 12:50

Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılında değişecek mi? Bununla ilgili internette kesin bir bilgi bulamıyorum. Almanya Konsolosluğu'nu da arayınca ulaşamıyorum. Ben Mayıs 2021'de Almanya'ya ticari bir seyahat yapmayı planlıyorum. Daha önce 2 yıllık vizem vardı pasaportumda ama süresi doldu. Şimdiden vizemi almak istiyorum, işler nedeniyle sıkışsın istemiyorum. Ne zaman başvuru yapabilirim? Bir de hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Tüm işlemleri sizin aracılığınız ile yapabilir miyim?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 16/12/20, 12:54

Merhaba, EAGVS vize danışmanlık hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Son 5 yıl içinde herhangi bir Schengen ülkesinden vize almış kişilerin Almanya vize başvurularında şahsen başvuru merkezinde bulunmaları gerekmez. Bu durumda tüm işlemleriniz EAGVS vize danışmanınız tarafından tamamlanır. Almanya vizesi evrakları 2021 yılında büyük değişikliklere uğramamıştır henüz. Almanya Konsolosluğunun güncel bilgilendirmeleri içinde evraklarla ilgili bir değişiklik bulunmamakla birlikte güncel bilgiler için EAGVS instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

Almanya Schengen vize başvuruları planlanan seyahatten önceki 6 ay içinde yapılabilmektedir. Mayıstaki seyahatiniz için Aralık 2020 itibari ile başvuru yapılabilmektedir. Ancak Konsolosluğun vize başvurusu için açıldığından emin olmak için EAGVS vize danışmanınızdan bilgi almanız tavsiye edilir. Almanya vizesi başvuru evrakları 2021 yılında da yine seyahat amacı ve kişinin meslek bilgilerine göre belirlenmektedir. Bu durumda öncelikle Almanya'da ziyaret edeceğiniz şirketten bir ticari davetiye almanız gerekir. Ardından şirket sahipleri için olan bir dosya hazırlanacaktır. Dosyanızın içeriğinde SGK hizmet dökümü, şirketinize ait banka hesap dökümü, şirketinizin ticaret sicil gazetesi, faaliyet belgesi, vergi levhası ve imza sirküleri gibi evraklar bulunacaktır. Ayrıca şirketin antetli kağıdına yazılmış ve Almanya Konsolosluğu'na hitaben bir vize dilekçesi sunulmalıdır. Vize dilekçenizin yazımı için EAGVS vize danışmanınızdan hizmet talep edebilirsiniz. Dosyanız tamamlandıktan sonra sizin için alınan randevuya da vize danışmanınız giderek başvurunuzu tamamlayacaktır. İşlem sonunda ise pasaportunuz adresinize kargolanacaktır.

Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılında yapılacak başvurularda da EAGVS vize danışmanınız tarafından size iletilecektir. Ayrıca şahsi durumunuza uygun ek evraklar da sunulabilir. Ayrıntılı bilgi için 02129633801 arayabilirsiniz.

Nazlı Daştan

Almanya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

G.M. 17/03/21, 12:17

Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılında nelerdir? Covid-19 nedeni ile evraklara eklenen yeni bir belge var mı? Ben ilk kez Avrupa'da bir ülke için vize alacağım. 10 yıllık ABD ve İngiltere vizem ve seyahatlerim var. Schengen vizesine ihtiyacım var şimdi kendi şirketim var. Almanya'da bir şirketle görüşme yapacağım anlaşırsak Almanya'da çalışmaya başlayacağım. Bunun için neler yapmam gerek?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 17/03/21, 12:21

Merhaba, başvuru yapmanız gereken vize türü Almanya ticari vizesidir. Bunun için Almanya'daki şirketten seyahat tarihlerinizin belirtildiği bir davetiye almanız gerekecek. Ancak, Covid-19 nedeni ile zorunlu olmayan haller dışında Schengen vize başvuruları askıya alınmıştır. Eğer Almanya vizesi evrakları 2021 gidiş amacınızın aciliyetinizi belgelendirebilirseniz Konsolosluk başvurunuza imkan sağlayabilir. Konsolosluk başvurunuzu uygun bulursa ticari vize evrak listeniz EAGVS danışmanınız tarafından size iletilecektir.

İlk kez Schengen vize başvurusu yapan kişilerin önceki seyahat geçmişi değerlendirilir. ABD ve İngiltere seyahat geçmişiniz değerlendirmede göz önünde bulundurulsa da size vize garantisi vermeyeceğini unutmamalısınız. Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 başvuruları hakkında detaylı bilgi için 02129630138.

Nazlı Kübra

Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';