x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Vizesi Kaç Para 2021

İ.H. 20/01/21, 14:24
Hayırlı işler Almanya vizesi kaç para 2021 yılında zam yapıldı mı? Daha önce ben öğrenciyken abimle birlikte turistik olarak vize alıp gitmiştim Almanya'ya ama ta 2013 yılında gitmiştim. Şu an öğrenci değilim özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum. Şirket gönderecek beni Almanya'ya çünkü orada şirketin şubesi var. Bu durumda benim hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Bir de başvuruya benim gelmem gerekecek mi çünkü daha önce parmak izi vermiştim. Teşekkürler
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, daha önce Almanya'ya vize almış ve bu vizeyi kullanmış olmanız sonraki vize başvurularınızda size iyi bir referans sağlayacaktır. Almanya'ya vize almak kaç para sorunun cevabı ise 12 yaşından büyük Türk vatandaşı tüm başvuranlar için 80 Euro Konsolosluk harcı bulunur. Ayrıca Almanya ticari vizeler bir Schengen vize türü olduğu için Konsolosluğun yetkilendirdiği başvuru merkezinde işlemler yürütülür. Başvuru merkezi koordinasyon bedeli ise yaklaşık 33 Euro karşılığı Türk Lirasıdır. Bu ücretler geri ödemesizdir, vize garantisi için ödenmez ve iadesi talep edilemezdir.

Almanya ticari vize başvurunuzu yaparken öncelikle Almanya'daki şirketten sizin adınız ve pasaport numaranıza uygun olarak düzenlenmiş bir ticari davetiye almanız gerekir. Bu ticari davetiye seyahat amacınızı da belirttiğiniz bir dilekçe ile birlikte konsolosluğa e-mail atılmalıdır. Konsolosluk Covid-19 önlemleri nedeni ile tüm vize türlerinde başvuruları öncelikle inceler ve başvuru onayı verirse vize başvurusu yapılır. Almanya'ya vize kaç para sorusunun cevabı için Konsolosluktan başvuru onayı almamız gerekir. Ödemeler ve tüm gerekli işlemler daha sonra yapılmaktadır.

Konsolosluk başvurunuza onay verirse şirketinizden görevlendirme yazısı, SGK belgeleriniz, bordrolarınız, şirkete ait evraklarınız ve şirket banka hesap dökümünüzden oluşan bir başvuru dosyası hazırlanır. Dosya hazırlığınız EAGVS müşteri temsilciniz tarafından yapılır. Konsolosluktan talep edilen Almanya vize randevusu gününde parmak izi vermek üzere hazır bulunmalısınız çünkü son parmak izi kaydınızın alındığı tarih 5 yılı geçmiştir. Başvuru merkezinde EAGVS danışmanınız size eşlik edecektir. Almanya vizesi kaç para 2021 yılı bilgilendirmesi randevu gününden önce size bildirilecektir. EAGVS profesyonel vize danışmanlık hizmetleri için 02129630138.

Nazlı Daştan

Almanya vizesi kaç para 2021

F.Ş. 11/02/21, 14:18

Merhaba, Almanya'ya daha önce 2018 yılında başvuru yapıp 1 aylık vize almıştım. Tekrar parmak izi vermek zorunda olmadığımı okudum, bu durumda Almanya vizesi kaç para 2021 yılında? Almanya'ya kız arkadaşımı ziyarete gitmeyi düşünüyorum, evlenme teklif edeceğim orada. Kız arkadaşıma sürpriz yapacağım için kendisinden davetiye isteyemiyorum. Birlikte organizasyon yapacağım oradaki başka bir arkadaşımdan davetiye alsam olur mu? Yani bu davetiyeyi Konsolosluğa sunduğumda neden kız arkadaşından istemedin diye sorarlar mı? Bir de hangi evrakları hazırlamam gerekiyor ve toplam ne kadara mal olacak vize işlemi bana? Kendi şirketim var. Teşekkürler

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 11/02/21, 14:21

Merhaba, Almanya vize ücretleri her başvuruda ödenmesi gereken zorunlu ücretlerdir. Kişinin parmak izi verisinin güncel olup olmamasıyla alakalı bir ödeme değildir. Son 59 ay içinde herhangi bir Schengen ülkesinden vize almış kişiler Almanya vize başvurusunda şahsen bulunmak zorunda değildir. Ancak bu muafiyet vize ödemelerinden muafiyet anlamına gelmez. Almanya'ya vize kaç para sorusunu cevabında Konsolosluk harcı ve başvuru merkezi koordinasyon bedeli her zaman bulunmaktadır. Bu ücretler Almanya vize randevusu gününde EAGVS danışmanınız tarafından veznede ödemesi yapılacaktır. Sizin şahsen bulunmadığınız randevunuzda vize danışmanınız başvurunuzu sizin adınıza tamamlayacaktır.

Almanya ziyaret vizesi başvurunuz sırasında mutlaka Almanya'daki belediyeden onaylı bir davetiye sunulması gerekir. Bu durumda davetiyenizin kız arkadaşınız değil de başka bir arkadaşınızdan gelmiş olması sorun teşkil etmeyecektir. Almanya'ya vize almak kaç para sorundan önce evrakların içeriği ve dosyayla ilgilenmek her zaman daha sağlıklı olacaktır. Sizin durumunuzda sunulması gereken evraklar, şirket evraklarınız, davetiye, kişisel belgeleriniz, banka hesap dökümünüz ve seyahat sigortanız olmalıdır. Ayrıca Almanya seyahatinizin amacını da vize talep dilekçesinde belirtilmesi oldukça faydalı olacaktır. EAGVS vize danışmanınızdan sizin adınıza bir dilekçe yazmasını talep edebilirsiniz.

Almanya vizesi kaç para 2021 yılı başvurunuz hakkında genel bir toplam vermek gerekirse 80 Euro Konsolosluk harcı, yaklaşık 33 Euro karşılığı Türk Lirası başvuru merkezi koordinasyon bedeli ve 30 Euro EAGVS vize danışmanlık bedeli bulunur. Ayrıntılı bilgi için 02129630138 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Nazlı Kübra

Almanya vizesi kaç para 2021

A.R. 15/03/21, 15:15

Turistik amaçlı Almanya'ya gitmek istersem Almanya vizesi kaç para 2021 yılı başvuruları için. Ben ve eşim birlikte başvuru yapmak istiyoruz. İkimiz de bankacıyız ve Almanya'dan sonra diğer Avrupa ülkelerine de geçmek istiyoruz. Bunun için farklı bir işlem yapmamız gerekecek mi? Böyle bir seyahat planı için ne kadar bütçe ayırmamız gerekir ayrıca?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 15/03/21, 15:18

Merhaba, Almanya'ya vize almak kaç para en sık sorulardan biridir. Burada seyahat öncesi vize masrafları ve seyahatiniz sırasında oluşabilecek masraflar olarak iki kategoriye ayırabilirsiniz. Almanya vize ücretleri 80 Euro Konsolosluk harcı, yaklaşık 33 Euro başvuru merkezi koordinasyon bedelinden oluşmaktadır. 12 yaş üzeri tüm başvuru sahipleri bu ücretlere tabidir. Ayrıca 30 Euro EAGVS danışmanlık bedeli de isteğe bağlı olarak ödenebilir. Ücretlendirme ve fiyata dahil hizmetler hakkında detaylı bilgi için EAGVS danışmanları ile görüşebilirsiniz.

Bir seyahat sırasında toplam ne kadarlık bir harcama yapılacağı kişilerin tercihlerine bağlıdır. Tercih edilen otel, uçak, yemek vb. kalemler seyahat masraflarını belirleyecektir.

Almanya Schengen vizesi sahibi kişiler diğer Schengen üyesi ülkelere yapacakları ziyaretlerde vize almalarına gerek yoktur. Schengen vizesi tüm Schengen bölgesi ülkelerinde geçerli olacaktır. Almanya vizesi kaç para 2021 başvuruları ve daha fazla bilgi için 02129630138

Nazlı Kübra

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';