x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Vize Reddi 2021

O.S. 20/01/21, 14:55
2018 yılında bir ziyaret vizesi başvurusundan aldığım Almanya vize reddi 2021 yılında yapacağım başvuruyu etkiler mi? Yeniden vize başvurusu yapmaktan çok çekiniyorum tekrar ret alırım diye. Önceki başvurumdaki ret sebebi ise vize bitiminden önce ülkeme döneceğime dair kanaate varamamış konsolosluk. O zaman yeni işe girmiştim banka hesabı da sunmuştum ama ret almıştım. Şu an hala aynı iş yerinde çalışıyorum, özel sektörde. Bu nedenle tekrar başvuru yaparken sizlerden profesyonel destek almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, öncelikle bir vize başvurusundan ret almanın yeniden vize başvurusuna engel olmadığını belirtmek isterim. Ancak ikinci kez yapılacak başvuruda önceki başvurunun Almanya vize ret nedenlerine hakim olmak ve dikkatli bir dosya hazırlamak gerekir. Önceki başvurunuzda sunduğunuz evrakların hepsi tam bile olsa yeteri kadar kanıtlayıcı değilse belgeleriniz, ret alma ihtimaliniz vardır. Bu da vize başvuru sürecinin evrak sunmaktan ibaret bir süreç olmadığının kanıtıdır. Dolayısıyla yeniden vize başvurusu yaparken seyahat amacınızın ve vize bitimi sonunda ülkenize döneceğinizi açık bir şekilde kanıtlamanız gerekir. Bunu da EAGVS vize danışmanınızın sizin için yazacağı bir Almanca vize dilekçesi ile belirtebilirsiniz. Sizi ülkenize bağlayan nedenleri açıkça ifade etmek, inandırıcı belgeler sunmak Almanya vizesi ret nedenlerini ortadan kaldırabilmektedir.

Başvurunuz için EAGVS profesyonel vize danışmanları ile irtibata geçmeniz yeterlidir. Daha sonrasında danışmanınız size seyahat amacınıza uygun evrak listesi gönderecektir. Sizden gelen evrakların uygunluğunu kontrol ettikten sonra sizin için bir Almanya vize randevusu alacaktır. Dosyanızdaki en önemli evraklardan biri vize talep dilekçeniz olacağı için dilekçenizin yazımı için danışmanınızdan talepte bulunmanız tavsiye edilir. Önceki Almanya vize ret nedenlerinizden dilekçede bahsedilmesi olumludur. Bu nedenle varsa önceki ret mektubunuzu EAGVS danışmanınızla paylaşabilirsiniz.

Daha önce ret almış kişilerin tekrar eden başvurularında sunacağı her bir evrak vize kararına önemli etkileri olacaktır. Dolayısı ile EAGVS vize danışmanınız dosyanızı titizlikle hazırlayacak ve konsolosluk gözüyle evraklarınızı inceleyecektir. Almanya vize reddi 2021 hakkında detaylı bilgi ve yeniden başvuru için 02129630138 EAGVS danışma hattı.

Nazlı Daştan

Almanya vize reddi 2021

B.D. 11/02/21, 14:44

Merhaba, ben daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Almanya vize reddi 2021 yılında yüksek bir ihtimal mi emin olamıyorum. Almanya'ya turistik amaçlı gitmek istiyorum. Arkeoloğum ve Almanya'da ziyaret etmek görmek istediğim müzeler ve ören yerleri var. Bu seyahat amacı vize başvurusu için yeterli midir bilmiyorum. Daha önce hiç yurt dışı çıkışımın olmaması doğrudan bir vize nedeni olabilir mi yoksa vize alma şansım var mı? Bir de hangi evrakları hazırlamam gerekecek? Yardımcı olur musunuz?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 11/02/21, 14:46

Merhaba, daha önce hiç yurt dışı çıkışının olmaması elbette bir vize red sebebi değildir. Vize red sebepleri kişinin seyahat amacını yeterince açıklayamaması, vize bitimi sonunda ülkesine döneceğine dair kuvvetli deliller sunamaması, yetersiz finansal kanıt gibi nedenlerle verilebilmektedir. Almanya vize ret sebepleri tüm Schengen ülkelerinde olduğu gibi temelde bu üç sebebe dayansa da daha birçok red sebebi bulunabilir. Ancak güçlü bir başvuru için dosyanızda redde yol açabilecek sebeplerin ortadan kaldırılmasına dikkat edilmelidir. Elbette Almanya'da müze ve ören yeri ziyareti yapmak istemek de seyahat için yeterli bir nedendir. Daha önce hiç yurt dışına çıkmamış kişilerin ilk vize başvurularında genellikle daha kısa süreli vize onayı verilmektedir. Yani burada doğrudan bir red riskinden bahsedemeyiz ancak eğer uzun süreli, örneğin 1, 3 veya 5 yıllık vize istemeniz halinde talebe karşılık verilmeyebilir. Konsolosluk bu durumda genellikle en fazla 3 aylık vize onayı yapmaktadır.

Almanya vizesi ret ihtimallerini ortadan kaldırmak için EAGVS vize danışmanınız seyahat amacınız ve mesleğinize uygun Almanya evrak listesi hazırlayacaktır. Dosyanız bu evrak listesine göre hazırlanırken sunulan tüm evraklar sizin vize bitiminden önce ülkenize döneceğinize, seyahat amacı dışında Almanya'da bulunmayacağınıza ve yeterli finansal kanıtınız olduğuna dair kanıtlar sunmalıdır. Almanya vize talep dilekçeniz ve diğer evraklarla bu üç hususun yeteri kadar belgelendirilmesi ile vize ret ihtimalleri oldukça azalacaktır. Ancak her durumda nihai karar Almanya Konsolosluğu'na aittir.

Almanya vize reddi 2021 hakkında detaylı bilgi ve başarılı bir başvuru süreci için 02129630138.

Nazlı Kübra 

Almanya vize reddi 2021

G. K. 11/03/21, 16:21

Merhaba 2019 yılında alınan Almanya vize reddi 2021 yılında yapacağım başvuruyu etkiler mi? Red sebebim vize bitiminde ülkesine döneceğine emin olamadık gibi bir ifadeydi. Ancak benim böyle bir niyetim yoktu. Şimdi tekrar başvuru yaparsam bu sebepten yine red alır mıyım?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 11/03/21, 16:23

Merhaba, herhangi bir nedenle alınan vize reddi yeniden başvuruya engel değildir. Yeniden başvuruda önemli olan aynı hataları yapmamaktır. Almanya vize ret sebeplerinin önemli bir nedeni kişinin seyahat amacını evraklarla yeteri kadar desteklememesidir. Bu da tecrübesiz dosya hazırlamaktan kaynaklanır. Bu nedenle profesyonel vize danışmanlık desteği alınması tavsiye edilir. Yeni başvurunuzda EAGVS danışmanınız seyahat amacınızın yanı sıra ülkenizle olan ve sizi ülkenize döndürecek sebeplerinizi belgelerle Konsolosluğa ispatlamak üzerine bir dosya hazırlayacaktır.

Daha önce red almış kişiler için yapılacak başvuruda vize talep dilekçesi ve sunulan tüm belgeler önemlidir. EAGVS danışmanınız sizin için dosyanın riskli kısımlarını iyileştirecek ve güçlü bir dosya hazırlayacaktır. Almanya vize reddi 2021 yılı başvurularınızın kabusu olmasın. Ayrıntılı bilgi için 02129630138.

Nazlı Kübra

Almanya vize reddi 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';