x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Hakkında Sorular & Yorumlar

Fransa ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Fransa Uzun Süreli Vize
E. Naz 29/08/19, 10:33 Cevabı Görüntüle
Merhaba, daha önce bir kaç kez Schengen vizesi aldım, hatta geçen yıl aldığımda parmak izim de alınmıştı. Başvuru belgelerini direkt size ileterek işlem yapabiliyor muyum? Benim orda bulunmam gerekecek mi? Daha önceki vizemi İtalya’dan almıştım, güncel başvurumu Fransa’dan yapmak istiyorum. 6 aylık veya 1 yıllık Fransa uzun süreli vize alma şansım var mı? Pasaportumda 3 tane Schengen vizesi var. Şehir dışında olacağım için bunları öğrenebilirsem çok sevinirim. Teşekkürler
Fransa Vize Başvuru Merkezi
E. Açıkgöz 26/07/19, 12:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba, önümüzdeki ay Fransa’ya gitmeyi düşünüyorum. Gerekli evraklarla ilgili bilgi almak için Fransa vize başvuru merkezi yardımcı oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Fransa İçin Vize Şartları
Y. yıldız 14/05/19, 13:32 Cevabı Görüntüle
Merhaba fransaya gitmek istiyorum 1 senedir ayni yerde limited tekstil sirketinde calisiyorum kisa sureligine gitmek istiyorum ya da bu sirkette beni pazarlamaci olarak gsosterirlerse vize alabilir miyim ?? Fransa vize şartları nedir?
Fransa Vizesi Reddi 2021
E.S. 08/02/21, 17:35 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi haftalar dilerim. Geçen sene covid başlangıç zamanlarında ben arkadaşlarımla turistik vize başvurusunda bulundum, tur şirketi ile gidecektim ben o sıra çalışmıyordum bana annem sponsor oldu. Bu başvurumdan 10. maddeden red aldım. Şimdi çalışıyorum, kendimi toparladım sayılır. vize başvuruları şu an yapılamıyormuş bildiğim kadarıyla, arkadaşlarıma uzun süreli vize çıktığı için ben de onlara katılmak istiyorum. Bu yaz eğer kapılar açılırsa sizinle başvuru yapmak isterim. Fransa vizesi reddi 2021 yılı için sizce olumluya döner mi? Red aldım ancak ben bu durumu düzelttiğim için sizce bir şansım var mı? Başka bir ülkeden başvuru yapsam şansım daha mı fazla olur? Vereceğiniz cevaplardan dolayı teşekkürler.
Fransa Vize Başvurusu 2021
A.A. 01/02/21, 10:31 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Fransa vizesi için turistik başvurular açık mı? Fransa vize başvurusu 2021 hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce hiç vize almadım, Sadece Ukrayna'ya seyahatim olmuştu. Şimdi sayfanızda belirtilen evrakları toparladığım zaman benim fransa vize garanti çıkar mı? Ret almak istemiyorum bunun için dikkatli olmam gerek. Ben şirket sahibi olarak uzun yıllardır iş hayatındayım. Normalde ticari olarak gideceğim ama oradan bana davetiye yollayacak kimse veya bir şirket bulamadım. Orada iş olanaklarına bakacağım aslında varsa yapabileceğim bir şey dener miyim diye bakmak istiyorum. Veya orada görebileceğim farklı bir hizmeti Türkiye'de denemekte isteyebilirim. Danışmanlığa ihtiyacım var, başvurular açılınca hızlı olmak istiyorum. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Fransa Vizesi Kaç Para 2021
O.S. 05/02/21, 10:28 Cevabı Görüntüle
İyi çalışmalar. 17 yaşındayım öğrenciyim. Fransa'ya annem ile seyahat edeceğiz. Ben öğrenci olduğum için vize ücretinden muaf mıyım? Değilse annem ve benim için Fransa'ya vize kaç para? Salgından dolayı vize başvurularının ne zaman açılacağı belli mi? Annem ile Paris turu yapmak istiyoruz, tur biletlerimizi vesayre henüz almadık, vize başvurusundan önce almam mı gerekir? Ülkeler açıldıktan sonra başvurumu ne zaman yapmalıyım, yani hemen çıkıyor mu vizeler yoksa uzun süre bekliyor muyuz? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Fransa Vize Randevusu 2021
Y.İ. 02/02/21, 15:15 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Fransa vize randevusu 2021 almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilemiyorum. Sizler bu konuda bana yardımcı olabiliyor musunuz? Vize işlemlerinin ne zaman açılacağına dair bir duyum veya bilginiz vs var mı? Randevu için ücret ödüyor muyum? Başvuru gününü ben mi seçiyorum yoksa konsololsuk direkt bir tarih mi atıyor? Turistik gezi amaçlı gideceğim, orada kız arkadaşım ile buluşacağım. Bu arada ben yazılımcıyım şirket ortağıyım, 2 senedir burada faaliyet göstermekteyim. İlgiliniz için teşekkür ederim.
Fransa Transit Vize 2021
S.Ö. 27/01/21, 16:01 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi günler. Fransa transit vize 2021 nasıl alınır? Ben İzlanda'ya seyahat edeceğim. Aktarmalı bir bilet buldum. Şu an Fransa vize başvuruları açık değil elbette ancak ileri zamanda ülkeler açılınca başvuru planlıyorum. Bu vize türü için benim hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Vize ücreti nedir? Transit vize alınmaması halinde de gidebiliyor muyum anlamadım çünkü bazı sitelerde alınmasına gerek yoktur gibi yazılar okudum. Ben şirket sahibiyim, eşim orada çalışıyor, kendisini ziyarete gideceğim. Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.
Fransa Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021
S.M. 04/02/21, 09:24 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Haziran ayında ticari olarak Fransa'ya seyahat etme planım var. Malum pandemiden dolayı ne olacağı belli değil. Ancak biz şirketle Haziran ayında ticari olarak görüşmek için şimdiden anlaştık. 1. Sorum Fransa vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için? 2. sorum ise seyahat günümden ne kadar süre önce başvuru yapmam gerekir? Şirket sahibiyim ve bir çalışanım ile birlikte gitmeyi planlıyorum. Benim daha önce vizem var, ancak çalışanım vizesi hiç olmadı, o yüzden sizce bize ne kadar süreli vize verirler? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Fransa Vizesi Nasıl Alınır 2021
H.T. 03/02/21, 13:54 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Rahmetli babamdan kalan emekli maaşım bulunmaktadır. Ben Fransa'ya kuzenimin yanına gitmek istiyorum. Fransa vizesi nasıl alınır 2021 yılı için? Çalışmıyorum çünkü hangi evrakları koyacağımı da net bilemiyorum. Arabam ve evim mevcut bunların bir faydası olup olmayacağı hakkında ve ücretler detayları hakkında da bilgi vermenizi rica ediyorum. Mayıs ayında seyahat etmek istiyorum. Bu vize ile ben orada 2 ay kalabilir miyim? Kuzenimin evinde 1 ay ve diğer akrabalarımda da 1 ay olmak üzere konaklama yapacağım. Dönüş yapmanızı rica ederim, teşekkürler.
Fransa Öğrenci Vizesi 2021
İ.V. 29/01/21, 13:58 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Üniversite öğrencisiyim, değişim programı ile Fransa'ya gitmek istiyorum. Fransa öğrenci vizesi 2021 için hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Buradaki okulumdan bir belge almalı mıyım? Randevuları siz benim adıma alabiliyor musunuz? Annem'de benimle birlikte seyahat edecek, kendisi için nasıl bir prosedür izlemeliyiz? Vize harcından muaf mıyım? Şu an pandemi döneminde olduğumuzdan herhangi bir sıkıntı oluşur mu? Başvurunun alınmaması gibi vs. vereceğiniz detaylı bilgilerden ötürü teşekkürler.
Fransa Vize Uzatma
N. Yalçın 30/07/19, 13:05 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Erasmus değişim programıyla staj için 3 aylığına Fransa’ya geldim (3 aylık eğitim vizesi aldım), fakat şimdi programı uzatmak istiyorum, Fransa vize uzatmasını nasıl sağlayabilirim?
Fransa Vize Talep Dilekçesi
D. Kahraman 02/08/19, 09:19 Cevabı Görüntüle
Merhaba, iki ay sonra Fransa’da işimle ilgili yapılacak bir fuara katılacağım ve Fransa’ya eşimle birlikte gitmeyi istiyoruz. Ancak eşim farklı bir sektörde çalışıyor ve sadece gezmeye gelecek. Bu durumda ikimizin yazacağı Fransa talep dilekçesi aynı mı olacak yoksa farklı dilekçe türü mü doldurmamız gerekir?Bir de Fransa Ticari Vize Dilekçesini Türkçe yazmamız yeterli midir ? İngilizce mi yazmak gerekir . El yazısı ile mi yazmak gerekir. Bir de ticari ve turistik vize dilekçe örneğine nasıl ulaşabiliriz? Bilgi verirseniz mutlu oluruz.

Fransa Vizesi İzmir
C. Özel 01/08/19, 16:47 Cevabı Görüntüle
İyi çalışmalar. Ben 2 ay sonrası için Fransa'ya gezmek için gitmek istiyorum. Fransa vizesi İzmir başvuru yeri nerededir bunu öğrenmek istiyorum. Biraz araştırdım ama kafam karıştı. Bir de öğrenci olduğum için seyahat masraflarımı babam karşılayacak. Onun da form doldurması gerekli mi?
Fransa Turistik Vize Randevusu
S.C 21/10/23, 13:06 Cevabı Görüntüle
Merhaba 2 sene önce çalışmıyorken bireysel Fransa vizesine başvurdum ve 2. Maddeden red aldım. Şimdi ise 1 yıldır sgk lı çalışıyorum aracım var bankada birikmişim var. Bursa da ikamet ediyorum siz İstanbul dasınız sanırım ama problem değil ben başvuru için gelirim. Tekrar red almak istemiyorum danışmanlık almak istiyorum .Ne zaman başvuru yapabilirim ? Fransa turistik vize randevusu siz alıyor musunuz ?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';