x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vizesi Kaç Para 2021

O.S. 05/02/21, 10:28
İyi çalışmalar. 17 yaşındayım öğrenciyim. Fransa'ya annem ile seyahat edeceğiz. Ben öğrenci olduğum için vize ücretinden muaf mıyım? Değilse annem ve benim için Fransa'ya vize kaç para? Salgından dolayı vize başvurularının ne zaman açılacağı belli mi? Annem ile Paris turu yapmak istiyoruz, tur biletlerimizi vesayre henüz almadık, vize başvurusundan önce almam mı gerekir? Ülkeler açıldıktan sonra başvurumu ne zaman yapmalıyım, yani hemen çıkıyor mu vizeler yoksa uzun süre bekliyor muyuz? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa'ya kısa süreli olacak seyahatler için vize başvuruları henüz açılmamıştır. Vize başvurularına dair gelişmeleri ülke uzmanlarımızdan veya sosyal medya hesaplarımzıdan takip edebilirsiniz.

Fransa'nın Vize Ücreti

Türkiye'deki öğrenim gören kişiler için herhangi bir muafiyet söz konusu değildir. 12 yaşından büyük kişiler için vize ücreti 80€'dur. Başvuru merkezi ücreti, seyahat sağlık sigortası ve bizlerin hizmet bedeli hariçtir.

Fransa'ya vize kaç para? Fransa vizeleri için bizlerden başvuru yaptığınızda toplamda ortalama 150€ civarı bir masraf tutarınız oluşacaktır. Ücreti başvuru dosyanızın bize teslimi sırasında rica etmekteyiz.

Sizlere şimdiki prosedürlere dair genel evrak ve ücret detaylarını mail olarak ilettik. Başvurular açıldıktan sonra evraklarınızı bize kargo veya elden teslim edebilirsiniz. Bizler dosyanızı inceler ve size dönüşler sunarız. Bu dönüşlerde randevu detayları, eksik evrak bilgileri, operasyon temsicisi ile buluşmanız gibi durumlar gözden geçirilir. Başvurudan sonraki vize durum takibinizi vize sorgula kısmından sorgulayabilirsiniz.

Otel ve uçak bileti ya da tur satın almanızı sizlere kimse önermez. Bu yüzden önce vizenin sonuçlanmasını beklemek gerekir. Satın almak yerine geçerlilikleri devam eden birer rezervasyon yapmanız daha sağlıklıdır. Vize başvurunuzu seyahatten 1 ay öncesinden yapmanız süreç için yeterlidir. Sürecin yönetimi için ülke uzmanımızdan destek alın.

Son 59 ay içerisinde alınmış schengen vizesinde parmak izi vermişseniz şahsen gelmenize gerek yoktur.

Fransa'ya vize almak kaç para ve daha detaylı sorularınız için ülke uzmanlarımızdan doğrudan bilgi alabilirsiniz.

Fransa dahil tüm schengen ve vizeye tabii ülkeler için yardımcı olduğumuzu unutmayın.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Vizesi Kaç Para 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';