x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vize Randevusu 2021

Y.İ. 02/02/21, 15:15
Merhaba, Fransa vize randevusu 2021 almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilemiyorum. Sizler bu konuda bana yardımcı olabiliyor musunuz? Vize işlemlerinin ne zaman açılacağına dair bir duyum veya bilginiz vs var mı? Randevu için ücret ödüyor muyum? Başvuru gününü ben mi seçiyorum yoksa konsololsuk direkt bir tarih mi atıyor? Turistik gezi amaçlı gideceğim, orada kız arkadaşım ile buluşacağım. Bu arada ben yazılımcıyım şirket ortağıyım, 2 senedir burada faaliyet göstermekteyim. İlgiliniz için teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa vize başvuruları uzun bir süredir salgından kaynaklı kapalıdır. Fransa temsilciliklerinin ne zaman açılacağına dair net bir bilgi bulunmamakla beraber edindiğimiz duyuru ve gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmaktayız. Bizler bu platformlardan takip edebilirsiniz.

Fransa'dan Randevu Almak

Fransa vizesi randevu işlemleri kesinlikle ücretsizdir. Ülke uzmanlarımızın hazırlamanız için sizlere ilettiği mesaj ve maile istinaden yolladığınız evraklar tarafımızca detaylı incelenerek başvuruya uygun hale getirilir. Tamamlanan dosyanız için öncelikle online formunuz doldurulmaktadır. online form işleminden sonra formunuz onaylamanız için size iletilir. Ardından randevu boşlukları görüntülenir ve sizinle de iletişime geçlilerek uygun olduğunuz bir zaman dilimi için randevunuz alınır.

Vize başvuru günü sizleri başvuru merkezinde karşılayan operasyon temsilcimiz ile başvurunuz gerçekleşir. Son 59 ay içerisinde alınmış bir schengen vizesi için parmak izi verildiyse şahsen gelinmesine gerek yoktur. Başvuru sonrası işlemlerinizi vize sorgula kısmından takip edebilirsiniz.

Turistik amaçlı gitmek istediğinizi belirttiniz; orada buluşacağınız kişi de Fransa'daysa kendisinden, yabancılar dairesi veya bağlı olunan belediye kurumlarından alınmış orijinal davetiyeyi size iletmesi seyahat amacınıza daha iyi etki edecektir. Dilekçe, seyahat sağlık sigortası, rezervasyon vs tarih aralığı belirtilen tüm evraklarınızın  uyumlu olması gerektiğini unutmayın. Seyahat sağlık sigortanız ise seyahat başlangıcınızdan 1 gün önce, bitişinden ise 1 gün sonra olarak planlanmalıdır.

Vize işlemleri açıldıktan sonra sizlere hızlıca yardımcı olmamız ve sürecinizi yönetebilmemiz için ülke uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Fransa vizesine randevu almak için şu an işlemler kapalıdır. Özel izinli başvurular için ise sadece konsolosluklar randevu atamaktadır.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Vize Randevusu 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';