x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Transit Vize 2021

S.Ö. 27/01/21, 16:01
Merhaba iyi günler. Fransa transit vize 2021 nasıl alınır? Ben İzlanda'ya seyahat edeceğim. Aktarmalı bir bilet buldum. Şu an Fransa vize başvuruları açık değil elbette ancak ileri zamanda ülkeler açılınca başvuru planlıyorum. Bu vize türü için benim hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Vize ücreti nedir? Transit vize alınmaması halinde de gidebiliyor muyum anlamadım çünkü bazı sitelerde alınmasına gerek yoktur gibi yazılar okudum. Ben şirket sahibiyim, eşim orada çalışıyor, kendisini ziyarete gideceğim. Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Kısa süreli vize başvuru işlemleri şu an kapalıdır. Pandemi nedeniyle başvuruların ne zaman açılacağı henüz bilinmemektedir. Otel ve uçak rezervasyonlarınızı vize sonucunuz gelmeden satın almanızı önermemekteyiz. Dosyanızın konsolosluk işlemleri sırasında rezervasyonlarınızın geçerli olacağından emin olun. Vize sonuç alma süreleri ortalama 5-15 iş günü arasında değişmektedir.

Fransa İçin Transit Vize

Birinci önceliğiniz gideceğiniz havaalanında pasaport kontrolünden geçip geçmeyeceğinizi öğrenmenizdir. Eğer bir kontrolden geçilecek veya schengen bölgesi içerisinde iki defa aktarma yapacaksanız kesinlikle schengen vizesi almanız gerekir. Bazı büyük havaalanlarında pasaport kontrolüne gerek kalmadan transit geçiş sağlanabildiğinden yeni vize alınmasına gerek kalmaz.

Transit vize Fransa için hazırlamanız gereken evraklar genel olarak; asıl gideceğiniz ülkeye ait uçak ve konaklama rezervasyonları, giriş izni görselleri, kendi özlük evraklarınız, banka dökümleriniz, mesleki dökümleriniz, seyahat talep dilekçeniz ve seyahat sağlık sigortanızdan oluşur. Rezervasyonlarınızın orijinalleri ve satın alınmış belgeli hallerini konsolosluk ayrıca talep edebilir.

Hazırlanması gereken dosyanızın detayları departmanımız tarafından size mail ve sms olarak iletilmiştir. Tüm evraklarınızı ofisimize kargo, kurye veya elden teslim edebilirsiniz. Bizler sizin adınıza dosyanızı hazırlar, eksiklerinizi kontrol eder ve başvuru aşamalarını oluştururuz.

Son 59 ay içerisinde alınmış bir schengen vizesi için parmak izi beyanında bulunmadıysanız şahsen gelmeniz gerekir. Bu konuda da yine sizi başvuru merkezinde karşılayacak operasyon temsilcimiz ile sürecinizi rahatlatmaya çalışırız.

Pasaportunuzun takibini yapar ve sonuç alındığı anda size bilgi geçilerek teslimat aşamalarını görüşürüz.

Fransa'ya transit vize almak hakkında daha fazla bilgiye ülke uzmanlarımız ile irtibat kurarak destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Transit Vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';