x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

S.M. 04/02/21, 09:24
Merhaba. Haziran ayında ticari olarak Fransa'ya seyahat etme planım var. Malum pandemiden dolayı ne olacağı belli değil. Ancak biz şirketle Haziran ayında ticari olarak görüşmek için şimdiden anlaştık. 1. Sorum Fransa vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için? 2. sorum ise seyahat günümden ne kadar süre önce başvuru yapmam gerekir? Şirket sahibiyim ve bir çalışanım ile birlikte gitmeyi planlıyorum. Benim daha önce vizem var, ancak çalışanım vizesi hiç olmadı, o yüzden sizce bize ne kadar süreli vize verirler? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa için kısa süreli vize başvuruları günümüz salgın koşullarından dolayı kapalıdır. Başvuruların ne zaman açılacağı henüz belli değildir. Sosyal medya hesaplarımızdan gelişmelere dair duyuruları takip edebilirsiniz.

Fransa Vize Süresi

Schengen ülkerinin tamamı (İtalya dışında) şu an kısa süreli ticari vize başvuruların kapalı olduğundan herhangi bir gelişmeyi muhtemelen medya haberlerinden duymuş olursunuz.

Acil durumlar için bazı konsolosluklardan özel izin alınabilmektedir. Başvurular açıldığı zaman yoğunluk oluşabileceğinden Fransa vizesi çıkma süresi henüz net değildir, o yüzden size evrak ve ücret bilgisi iletmiş olan ülke uzmanımız ile iletişiminizi kesmemenizi öneririz.

Fransa vizeleri normal prosedürde randevudan sonra ortalama 5-10 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Başvuruların açıldığı kesinleşince evraklarınızı hızlıca toparlayıp ofisimize kargo yapabilirsiniz. Bizler dosyanızı inceler, eksiklerinizi belirler ve tamamlanan dosyanız için online başvurunuzu yapıp randevunuzu oluştururuz.

Son 59 ay içerisinde schengen vizesi için parmak izi verdiyseniz şahsen gelmenize gerek yoktur. Parmak izi vermeyen ise şahsen gelerek başvuru merkezinde operasyon temsilcimiz ile buluşarak vize başvurusunu gerçekleştirecektir. Dosyanızın bize ulaşmasından, işlenmesinden ve sonuçlanmasına kadar geçilen aşamaları vize sorgula kısmından takip edebilirsiniz. 

Fransa vizelerinin ne kadar süreli verileceği geçmiş seyahatleriniz, seyahat amacınız, ikamet ülkenize olan bağlılığınız gibi durumlara göre değişkenlik gösterebilir. Bu durum tamamen konsoloslukların inisiyatifindedir. Bizler dosyanızı doğru hazırlamak ve kendinizi daha iyi ifade edebilmeniz için size danışmanlık sunarız.

Fransa'ya vize kaç günde çıkar detayları için ülke uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

 

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';