x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vizesi Nasıl Alınır 2021

H.T. 03/02/21, 13:54
Merhaba. Rahmetli babamdan kalan emekli maaşım bulunmaktadır. Ben Fransa'ya kuzenimin yanına gitmek istiyorum. Fransa vizesi nasıl alınır 2021 yılı için? Çalışmıyorum çünkü hangi evrakları koyacağımı da net bilemiyorum. Arabam ve evim mevcut bunların bir faydası olup olmayacağı hakkında ve ücretler detayları hakkında da bilgi vermenizi rica ediyorum. Mayıs ayında seyahat etmek istiyorum. Bu vize ile ben orada 2 ay kalabilir miyim? Kuzenimin evinde 1 ay ve diğer akrabalarımda da 1 ay olmak üzere konaklama yapacağım. Dönüş yapmanızı rica ederim, teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa için kısa süreli vize başvuruları uzun bir süredir Covid-19 salgını nedeniyle kapalıdır. Vize başvurularının tamamen ne zaman açılacağı henüz bilinmemektedir. 

Fransa İçin Vize Almak

Belirttiğiniz tarih için başvuruların açılıp açılmayacağı hakkında net bilgimiz yoktur. Sizlere ülke uzmanımız tarafından evrak ve ücret bilgisi detayları iletilmiştir. Ülkenin açılması halinde aşı çalışmaları ve salgına bağlı olarak ek bir evrak istenip istenmeyeceği konusunda henüz bilgimiz yoktur.

Fransa vizesi alma yolları için; sürekli maaş aldığınızı kanıtlar belge, maaşınızın yattığı ve diğer banka hesap dökümleriniz, varsa tapu, ruhsat gibi evraklarınızı dosyanıza ekleyebilirsiniz. Detaylı, net ve doğru bir dilekçe ile kendinizi konsolosluğa ifade etmeniz gerekir. İlk vize başvurularınız için direkt 2 aylık bir vizeye başvurulmasını önermiyoruz. Ön aşama gibi düşünmenizi ve 1 haftalık vize başvurusu yapmanız daha sağlıklı olabilir.

Sizi davet eden kişi yabancılar dairesi ve belediye kurumlarından onaylı orijinal bir davetiye iletmesi gerekir. Vize başvurusunda ise bu davetiye süresi içerisinde kalacak tarihler oluşturulmalıdır. Rezervasyonlar, dilekçeler, davetiye ve diğer evrakların tarihleri uyumlu olmalıdır.

Fransa'ya vize kaç günde çıkar? Ticari, turistik, ziyaret gibi kısa süreli vizeler randevudan sonra genelde 5-10 iş günü arasında sonuçlanır.

Dosyanızı bizlere iletmenizin akabinde detaylı incelemeler sağlanır, eksikleriniz belirlenir, Ardından randevunuz alınarak somut işlemlere başlanır.

Konsolosluk vize harcı 80€'dur. Hizmet bedelimiz ise 30€'dur. Başvuru merkezi ücreti ve seyahat sağlık sigortası ücretleri ayrıdır.

Fransa vizesi ayrıntılı bilgi ve detayları için temsilcilerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Vizesi Nasıl Alınır 2021?

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';