x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vize Başvurusu 2021

A.A. 01/02/21, 10:31
Merhaba. Fransa vizesi için turistik başvurular açık mı? Fransa vize başvurusu 2021 hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce hiç vize almadım, Sadece Ukrayna'ya seyahatim olmuştu. Şimdi sayfanızda belirtilen evrakları toparladığım zaman benim fransa vize garanti çıkar mı? Ret almak istemiyorum bunun için dikkatli olmam gerek. Ben şirket sahibi olarak uzun yıllardır iş hayatındayım. Normalde ticari olarak gideceğim ama oradan bana davetiye yollayacak kimse veya bir şirket bulamadım. Orada iş olanaklarına bakacağım aslında varsa yapabileceğim bir şey dener miyim diye bakmak istiyorum. Veya orada görebileceğim farklı bir hizmeti Türkiye'de denemekte isteyebilirim. Danışmanlığa ihtiyacım var, başvurular açılınca hızlı olmak istiyorum. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa turistik vize başvurları uzun süredir kapalıdır. Ne zaman açılacağında dair kesinleşmiş bir bilgi olmamakla beraber gelişme ve duyuları sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Fransa İçin Turist Vizesi

Fransa vizesine başvurmak için sirket sahiplerinden istenen gerekli evrak ve ücret bilgisi detayları ülke uzmanlarımızcan tarafınıza iletilmiştir. Bu evraklar pandemi koşulları uyarınca değişebilir veya ek evrak talep edilebilir. Tüm evraklarınızı ofisimize teslim etmenizi ve danışmanlığımızdan faydalanmanızı istiyoruz. Bizler evraklarınızı konsolosluklaırn kabul edeceği biçimde düzenler, toparlar, eksiklerinizi ve randevu bilgilerini sizlere bildiririz.

Dosyanız hazır ve randevu gününe davet edildiyseniz sizleri başvuru merkezinde karşılayan ülke temsilcimiz yardımlarını sunacaktır. Konsolosluğun vize onay veya ret vermesine bizler kesinlikle etki edemeyiz. Danışmanlığımız kapsamında kendinizi konsolosluğa daha rahat ve anlaşılır biçimde algılatabilmeniz için yardımcı oluyoruz. Dolayısıyla kimsenin size vizenizin onay alacağını garanti edemeyeceği gibi bizler de edemeyiz. Bunu iddia eden merdivenaltı kurumlardan uzak durmanızı öneririz.

Fransa vizesi başvurusu için oradan davetiye alarak sebepli bir biçimde gitmeniz ve bu belirttiklerinizi dilekçenize de katmanız daha iyi olacaktır. Başvurunuz yapıldıktan sonra kalan işlemlerinizi vize sorgula kısmında takip edebilirsiniz.

Fransa vizesine dair ayrıntılı bilgileri ülke uzmanlarımızdan da alabileceğinizi unutmayın.

Vize başvuruları açılır açılmaz işlem sağlamak ve randevu prosedürleri ile uğraşmamak için bize ulaşın.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Vize Başvurusu 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';