x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vizesi Reddi 2021

E.S. 08/02/21, 17:35
Merhaba iyi haftalar dilerim. Geçen sene covid başlangıç zamanlarında ben arkadaşlarımla turistik vize başvurusunda bulundum, tur şirketi ile gidecektim ben o sıra çalışmıyordum bana annem sponsor oldu. Bu başvurumdan 10. maddeden red aldım. Şimdi çalışıyorum, kendimi toparladım sayılır. vize başvuruları şu an yapılamıyormuş bildiğim kadarıyla, arkadaşlarıma uzun süreli vize çıktığı için ben de onlara katılmak istiyorum. Bu yaz eğer kapılar açılırsa sizinle başvuru yapmak isterim. Fransa vizesi reddi 2021 yılı için sizce olumluya döner mi? Red aldım ancak ben bu durumu düzelttiğim için sizce bir şansım var mı? Başka bir ülkeden başvuru yapsam şansım daha mı fazla olur? Vereceğiniz cevaplardan dolayı teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Fransa vize başvuruları geçilen bu zor dönemlerden ötürü bir süredir kapalıdır. Sadece konsoloslukların izin verdiği vize başvuruları yapılmaktadır.

Fransa Vizesinden Ret Aldım

Ülke uzmanlarımızca tarafınıza iletilen gerekli evrak ve ücret bilgisine dair bilgilerden hareketle hazırladığınız dosyanızı ofisimize kargo veya elden teslim edebilirsiniz. Son aldığınız ret mektubunu da bu evraklara eklemeyi unutmayın.

Fransa vize ret durumunuzu tersine çevirebilmek için yazacağınız dilekçe oldukça detaylı olmalıdır. Seyahat amacınızı detaylarıyla anlatın, arkadaşlarınızı vize ve pasaport görselleri ile varsa otel-uçak rezervasyonlarını da yine dosyaya ekleyin. Temsilcimiz de sizi bu detaylarda yardımcı olacaktır.

Bu vizenizde parmak izi vermişseniz de ret aldığınız için bu geçersiz olacaktır. O yüzden yeni başvurunuzda şahsen gelmeniz gerekecek. Randevu detayları ve sizi karşılayacak temsilci bilgileri de ayrıca iletilecektir.

Şahsen başvurunuzu konsolosluklar veya başvuru merkezlerinden gerçekleştirebilirsiniz, bunun için tur şirketlerine ihtiyacınız yoktur.

Evraklarınızı bizlere teslim ederken güncelliğinden emin olmalısınız. Bizler ayrıca dosyanızı inceler, eksiklerinizi belirler, randevunuzu alır ve somut işlemlere geçeriz. Başvurunuz gerçekleştikten sonra kalan işlemleri vize sorgula kısmında takip edebilirsiniz.

Fransa haricinde bir başka schengen ülkesinden başvuru yapmanızı önermiyoruz. Bu ülkeden ret aldığınız için öncelikle bu durumu düzeltmeniz istenebilir. Dilekçenizin yazımı ve evraklarınızın hazırlanmasında temsilcimiz ile birebir çalışabilirsiniz.

Fransa vizesi ret ile ilgili tüm detaylar için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Fransa Vizesi Reddi 2021

 

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';