x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya Hakkında Sorular & Yorumlar

Avusturya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Avusturya Dil Kursu
i. ışıklı 03/05/21, 19:02 Cevabı Görüntüle
Avusturya dil kursu için bir başvuru yapmak istiyorum. Evraklarımın neredeyse hepsi tam ancak bunun ne kadar kritik bir süreç olduğunu bildiğimden deneyimli bir vize ekibiye çalışmak beni mutlu eder. Hizmetinize neler dahil? Sizin aracılığnızla başvuru yaparsam konsolosluğa gitmek zorunda mıyım? Ücretleriniz ne kadar? Sizinle çalışmam dahilinde temsilcime her an ulaşım sağlayabilir miyim? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Avusturya Erasmus Vizesi
E. T. 26/04/21, 15:32 Cevabı Görüntüle
Avusturya Erasmus vizesi almak istiyorum. Viyana’daki bir üniversiteden kabul aldım. Oradaki okul belgeleri gönderdi burada ki okuldan da belgelerim hazır. Ben burslu gidiyorum, buradaki okulum belgeleri hazırlıyoruz başvuru için başka neler gerekiyor? Harç ne kadar oluyor? Ben başvuru için şahsen geliyor muyum? Daha önce schengen vizem vardı o zaman bir daha gelmeniz gerekmeyecek 5 yıl gibi demişlerdi bu vize içinde geçerli midir çünkü ben Balıkesir’deyim nereden başvuru yapılması gerekiyor? Ben evrakları size göndersem kontrol edip bana bilgi verebilmek imkânınız var mıdır? Danışmanlığınız neleri kapsıyor? Bana bilgi verebilir misiniz detaylı olarak lütfen.
Avusturya vize reddi 2021
M.M 08/01/21, 16:40 Cevabı Görüntüle
Avusturya vize reddi 2021 yılında neye göre veriliyor? Vize başvurusu yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Vize başvurusuna bizzat kendimizin gitmesi gerekiyor mu? Ben ve annem için vize başvurusunda bulunacağız ama daha önce hiç vize başvurusunda bulunmadık. Bu yüzden biraz çekingen davranıyoruz açıkçası. Ne yapmamız gerektiğini de tam olarak bilmiyoruz. Konu hakkında yardımcı olma şansınız var mı? Annem ve kendim için ne tür evraklar hazırlamamız gerekiyor, annem bana sponsor olabiliyor mu? Ben şu an hali hazırda öğrenciyim, üniversite eğitimimi henüz tamamlamadım. Finansal anlamda düşündüğünüz de her ay hesabıma burs ücretlerim dışında para girişi olmuyor diyebilirim. Bu durumda benim kendi banka hesaplarımı sunmam gerekiyor mu? Yoksa sadece annemin bana da sponsor olacağına dair sunacağı banka hesap dökümleri yeterli mi? Geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Avusturya vizesi kaç para 2021
G.G 08/01/21, 16:09 Cevabı Görüntüle
Avusturya vizesi kaç para 2021 yılı itibariyle? Vize başvurusu yapacağız ama kişi başı ne kadar bütçe ayırmamız gerektiğini bilmiyoruz. Vize başvurusu yaparken belli aşamalarda belli harcamalar oluyor sanırım. Vize başvurusunu ilk defa yapacağımız için ne kadar para harcanacağını bilmiyoruz. Avusturya’da ikamet edene, orda çalışan yakın akrabamızı hem ziyaret amaçlı hem de birazda değişiklik olsun diye seyahatimizi yapacağız. Yapacağımız seyahat için kendi hesaplarımızda ne kadar para göstermemiz gerekiyor? Hesaplarda gösterilecek para tek hesapta gösterilse olur mu? Yoksa her başvuru sahibinin ayrı ayrı hesaplar mı sunması gerekiyor? Yapacağımız vize başvuruş için ne tür evraklar hazırlamamız gerektiğini de bilmiyoruz ama. Konu hakkında yardımcı olursanız çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden
Avusturya vizesi kaç günde çıkar 2021
N.A 08/01/21, 15:48 Cevabı Görüntüle
Avusturya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı itibariyle? Vize başvurusu yapmak istiyoruz ama vize başvurusu yaptıktan sonra ne zaman geri dönüş sağlayacaklarını bilmiyoruz. Mart ayının sonunda yapacağımız seyahat için şimdiden başvuru yapmamız gerekiyor mu? Yoksa daha sonra mı yapalım başvurumuzu. Vize başvurusu yapmak için üç arkadaşız. Aslında üçümüzde bankacıydık ama bir arkadaşımız kısa bir süre önce kendi başına bir iş yapmak yani kendi işinin sahibi olmak adına ne yazık ki aramızdan ayrıldı. Şimdiye kadar Avrupa ülkelerine yaptığımız seyahatleri hep beraber yaptık ve vize başvurularını da birlikte yapıyorduk. Ama önce ki vize başvurularımızda aynı iş koşulları ve yukarı aşağı aynı finansal yeterlilikteydik. Şimdi ne diğer arkadaşımıza vize çıkar mı? Ne dersiniz? Konu hakkında geri dönüş sağlarsanız çok makbule geçer. Teşekkürler.
Avusturya vizesi nasıl alınır 2021
S.S 07/01/21, 16:59 Cevabı Görüntüle
Avusturya vizesi nasıl alınır 2021 yılı itibariyle? Konu hakkında çok fikir sahibi değiliz. Avusturya’ya; Annem, babam ve eşimle birlikte seyahat etmeyi düşüniyoruz. Avusturya’da bulunan kız kardeşimi ziyaret edeceğiz. Ama başvuruyu ne şekilde yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Konu hakkında yardımcı olma şansınız var mı? Başvurumuzu yaparken Avusturya’da ki kız kardeşimin bize sponsor olma şansı var mı? Yoksa bizim mi buradan finansal kaynaklarımızı göstermemiz gerekiyor? Ben şu an hali hazırda sigortalı bir işte çalışıyorum ama bankamda biriken para vize başvurusunu yapabilmem için yeterli mi değil mi bilmiyorum. Sadece benim için hesabımda beş-altı günlük bir seyahat için yaklaşık on bin liralık bir rakam görmek istiyorlar. Ama biz daha fazla kişi olduğumuz için hesabımda ki meblağ yetmiyor. Kız kardeşim oradan hesabıma para transfer etse ve biz onun gönderdiği parayı finansal kaynak olarak göstersek sorun olur mu? Konu hakkında genel anlamda bilgi verirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Avusturya vize randevusu 2021
U.U 07/01/21, 16:44 Cevabı Görüntüle
Avusturya vize randevusu 2021 yılı için ne durumda? Vize randevuları konusunda ne yapmamız gerekiyor? Vize randevuları için işlemlerimizi nereden yapmamız gerekiyor? Avusturya’ mart ayında yapılacak bilişim fuarı için çalışanlarımızı göndermek istiyoruz ama başvurumuzu ne zaman yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Vize randevusu için başvuru yaptığımızda randevu ne zamana veriliyor? Randevu işlemleri için nereden işlem yapmamız gerektiğini de bilmiyoruz. Bir de ne işlemlerin sonuçlanma süresi vs. Bu konularda da bilgi sahibi değiliz. Konu hakkında tarafımıza bilgi verirseniz çok makbule geçer. Çalışanlarımızdan biri bizim firmamızda çalışıyor gözükmüyor bu arada. Bu durum vize başvurusu yaparken tarafımıza problem yaratır mı? Teşekkürler geri dönüşleriniz için.
Avusturya vize başvurusu 2021
A.N 07/01/21, 16:36 Cevabı Görüntüle
Avusturya vize başvurusu 2021 yılında yapılabiliyor mu? Oraya, orda bulunan ticari iş ortaklarımızla görüşme yapmak adına temsilcilerimizi yollamamız gerekiyor ama vize başvurusu yapılabiliyor mu, yapılamıyor mu diye muallaktayız. Birde vize başvuruş yapmak için çalışanlarımıza ne tür evrakalr hazırlamamız gerekiyor? Orada ki iş ortaklarımızın bize davetiye göndermesi gerekiyor mu yada onun dışında bir şey yapmaları gerekiyor mu? İş arkadaşlarımız oraya beş günlüğüne gidecekler ama biz sonraki iş seyahatlerini de düşündüğümüz için biraz daha uzun süreli ve çoklu girişli vize talebinde bulunmak istiyoruz. Bu mümkün mü? İstediğimiz şekilde vize edinebilmemiz için dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? Şirketimizin çalışanların evraklarını hazırlaması dışında yapması gereken bir şey var mı? Konu hakkında yardımcı olursanız çok iyi olur. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler.
Avusturya turistik vize 2021
A.A 07/01/21, 15:58 Cevabı Görüntüle
Avusturya turistik vize 2021 yılı için başvurular devam ediyor mu? Haziran ayında seyahat edeceğiz ama vize başvurumuzu şimdiden yapıp elimizde bulundurmak istiyoruz. Vize başvurumuzu şimdiden yapabilir miyiz? Ben şu an işveren statüsündeyim. Kendime ait bir restoranım var. Eşimde benim restoranımda sigortalı çalışan olarak gözükmekte. Vize başvurusu yaparsak ikimizinde ayrı ayrı evraklar mı hazırlaması gerekiyor? Yoksa sadece benim hazırlayacağım evraklarımla hem kendim hem de eşim için başvuru yapabilir miyiz? Eşim genellikle benim kredi kartı veya banka kartlarımı kullanır. Hatta kendi adına bir banka hesabı veya kredi kartı yok diyebilirim. Varsa bile kullanmıyor. Bu sorun teşkil eder mi? Onun çalışma evraklarınıda dosyaya koyarsak, Bize ‘’ Onun adına olan banka hesap dökümünü ‘’ sunmadık diye olumsuz anlamda geri dönüş yapma ihtimalleri nedir? Konu hakkında yardımcı olursanız çok iyi olur. Teşekkürler.
Avusturya öğrenci vizesi 2021
A.M 06/01/21, 17:41 Cevabı Görüntüle
Avusturya öğrenci vizesi 2021 yılı için başvurular ne durumda? Avusturya’da bir dil okuluyla anlaştım ve bana bir kabul mektubu gönderdiler. Başvurumu ne zaman yapmam gerekiyor? Nisan ayı başında orada olmam gerekiyor ve dahil olduğum kur yaklaşık 3 ay sürecek. Bu durumda başvurumu şimdiden yapmam gerekiyor mu? Başvurumu yapabilmem için ne gibi evraklar sunmam gerekiyor. Normal, turistik vize başvurularında bildiğim kadarıyla birinci derece akrabalardan birinin yapacağınız vize başvurularında size sponsor olması gerekiyor. Dil okulunda eğitim görmek için gidildiğinde de bu böyle mi? Şu an ki durumumda anne ve babam emekli ve kendilerine ait bir iş yerleri de bulunmakta. Onların bana sponsorluğunu belgelemem için ne sunmam gerekiyor? Konu hakkında yardımcı olursanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Avusturya vizesi için gerekli evraklar 2021
R.G 06/01/21, 17:13 Cevabı Görüntüle
Avusturya vizesi için gerekli evraklar 2021 de değişkenlik gösterdi mi? Mart ayında Avusturya’ya bir seyahatte bulunmak istiyoruz ama seyahatimizi gerçekleştirmek için gerekli evraklar, başvuru şekli, başvurunun sonuçlanma süresi gibi işlemlerin ne kadar süreceği hakkında çok bilgimiz yok. Şu an ki durumumda; Emekli olarak faaliyet göstermekteyim. Emekliliğimin yanı sıra çeşitli yerlerde gayrimenkullerim bulunmakta. Bu gayrimenkullerden de edindiğim kira gelirlerim var. Gelen kira gelirlerim de her ay düzenli olarak bankama yatmakta. Başvurumu yaparken bunlar tarafıma avantaj sağlar mı? Ne gibi işlemler yapmam gerekiyor? Gayrimenkullerden edindiğim kira gelirleri başvurumu yaparken olumlu anlamda katkı sağlar mı? Ne gibi emeklilik evrakları sunmam gerekiyor birde? Avusturya’ya seyahat amacım; Orada bulunan ve senelerdir görmediğim kız kardeşimi ziyaret etmek. Konu hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum. Görüşmek üzere.
Avusturya vize fiyatları 2021
Y.A 06/01/21, 16:33 Cevabı Görüntüle
Avusturya vize fiyatları 2021 yılı itibariyle farklı mıdır? Güncel vize fiyatlarını nereden öğrenebiliriz? Vize başvurusu yapacağız ama neye ne kadar bütçe ayırmamız gerektiğini bilmiyoruz ne yazık ki. Hali hazırda üç arkadaşız. Birimizin öğrenciliği hala devam etmekte. Diğer iki kişi için de; Her birimiz sigortalı çalışan olarak iş hayatımıza devam ediyoruz. Biz arkadaşımıza da sponsor olarak vize başvurusu yapmak istiyoruz ama bu mümkün değilmiş sanırım. Yani en azından bize öyle söylediler. Doğru mu? Biz neden arkadaşımıza sponsor olamıyoruz? Onun kendine ait şu an ne yazık ki maddi anlamda bir kaynağı yok. Bundan dolayı da nasıl yapabileceğiz diye alternatif bakıyoruz. Konu hakkında yardımcı olursanız çok makbule geçer. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Avusturya Transit vize 2021
H.L 06/01/21, 16:17 Cevabı Görüntüle
Avusturya Transit vize 2021 yılı itibariyle alınması gereken bir vize midir? Güney Amerika ülkelerine uçak bilet bakıyoruz ama; Uygun olanlara baktığımızda hep Avusturya aktarmalı olanların uyguna alınabildiğini görüyorum. Avusturya aktarmalı gidecek olursak eğer, Avusturya’dan Transit vize mi akmamız gerekiyor? Schengen ülkelerinde ki o karmakarışık evrak prosedürüne takılmadan vize almak istediğimiz için Güney Amerika ülkelerine geçtik ama şimdi de karşımıza ucuz uçak bileti alma telaşı çıktı. Konu hakkında yardımcı olma şansınız var mı? Avusturya transit vizesi için; Normal vize başvurusu yaparken ki tüm o evrakları hazırlamamız gerekiyor mu? Yoksa daha az evrak ile halloluyor mu? Konu hakkında geri dönüşleriniziz bizim için çok değerli olduğunu unutmayın lütfen. Geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Avusturya vize ücreti 2021
J.L 06/01/21, 16:02 Cevabı Görüntüle
Avusturya vize ücreti 2021 yılı fiyatlarında değişkenlik oldu mu? Geçtiğimiz senede vize başvurusunda bulunmuştuk. Ama ne kadara vize başvurusu yaptığımızı hatırlamıyorum. Birde hesapta belli bir meblağ bulundurma muhabbeti falan vardı. Ne kadar para bulundurmamız gerekiyor hesapta? Ben, eşim ve küçük; 1 yaşında ki kızım için vize başvurusunda bulunacağız. Eşim şu an hali hazırda ücretli doğum izni süresini bitirdi ve ücretsiz doğum iznine ayrıldı. Aile de sadece ben çalışıyorum. Benim sponsorluğumda vize başvurusu yapıp seyahatimizi gerçekleştirebilir miyiz? Yani vize başvurusu yaparken ben hem kendime hem de eşime hem de kızıma kendi banka hesaplarımı göstererek sponsor olabilir miyim? Bu arada kızım için ne tür evraklar hazırlamamız gerekiyor? Onun için de ayrhı bir dosya mı oluşturulacak? Kızımla birlikte hem annesi hem de ben birlikte seyahat edeceğiz. Yine de muvafakat name almamız gerekiyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, geri dönüşlerinizi bekleriz. Teşekkürler.
Avusturya vize 2021
G.B 04/01/21, 16:43 Cevabı Görüntüle
Avusturya vize 2021 yılı için neler bekliyor bizi? Vize başvurusu yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Türkiye’de bulunan annemin beni ziyaret etmesini istiyorum. Annemin beni ziyaret etmesi için ne gibi işlemler yapmam gerekiyor? Annem şu an için Türkiye’de ikamet ediyor ama metropollerin herhangi birinde ikamet etmiyor. Şu an hali hazırda Kırşehir’de ikamet ediyor. Finansal olarak maddi yeterliliğini soracak olursanız, babamdan emekli kendisi. Babam vefat etti ama ondan kalan emeklilik maaşını annem kullanıyor. Annemin şu an sadece getirisi olan para o para. Bir de bizim yolladığımız meblağlarla geçinimini sağlıyor. Hali hazırda annemin buraya gelmesi için ne yapmamız gerekiyor? Benim buradan bir davetiye göndermem gerekiyor mu? Annem oradan başvurusunu nereye yapmak durumunda? Kendisi konsolosluğa gitmek durumunda mı? Konu ile ilgili genel bilgiler verirseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';