x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya Transit vize 2021

H.L 06/01/21, 16:17
Avusturya Transit vize 2021 yılı itibariyle alınması gereken bir vize midir? Güney Amerika ülkelerine uçak bilet bakıyoruz ama; Uygun olanlara baktığımızda hep Avusturya aktarmalı olanların uyguna alınabildiğini görüyorum. Avusturya aktarmalı gidecek olursak eğer, Avusturya’dan Transit vize mi akmamız gerekiyor? Schengen ülkelerinde ki o karmakarışık evrak prosedürüne takılmadan vize almak istediğimiz için Güney Amerika ülkelerine geçtik ama şimdi de karşımıza ucuz uçak bileti alma telaşı çıktı. Konu hakkında yardımcı olma şansınız var mı? Avusturya transit vizesi için; Normal vize başvurusu yaparken ki tüm o evrakları hazırlamamız gerekiyor mu? Yoksa daha az evrak ile halloluyor mu? Konu hakkında geri dönüşleriniziz bizim için çok değerli olduğunu unutmayın lütfen. Geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Transit vize Avusturya ülkesi mevzu bahis olduğunda ne yazık ki karşımıza çıkmaktadır. Avusturya ülkesi üzerinden Güney Amerika’ya seyahat edecekseniz ve hali hazırda Schengen statüsüne sahip, herhangi bir Schengen ülkesinden alınmış bir vizeniz yoksa transit vize Avusturya ülkesi için alınmak zorundadır. Edineceğiniz transit vize ile sadece Avusturya ülkesinden transit geçişlerinizde kullanım hakkınız bulunmaktadır. Bu vize ile herhangi bir Avrupa ülkesine turistik seyahatte bulunamaz veya farklı amaçlar için de seyahatlerde bulunamazsınız. Avusturya ülkesinden transit geçişlerden sonra Güney Amerika ülkelerinin çoğuna normal Bordo Pasaportunuzla giriş çıkış yapabiliyorsunuz. Bu konuda sıkıntı yaşamayacaksınızdır.

Avusturya'ya Transit Vize

Avusturya’ya transit vize başvurularında çalışma durumunuz hazırlayacağınız evrak listesi için büyük önem taşımaktadır. Çalışma durumunuza göre evrak hazırlamanız gerekmektedir. Farz edin ki turistik bir seyahatte bulunacaksınız; Çalışma durumunuzu referans alıp gerekli evrakları gerek şahsi olsun; Gerek iş yerinizden edineceğiniz evraklarla birlikte hazırlamanız gerekmektedir. Transit vize de de durum ne yazık ki bu şekildedir. Ve buna ilaveten, hedef ülkeye varmanızı sağlayacak uçak biletini de satın almış olmalı ve evraklarınızla birlikte sunmak durumundasınız. Bu satın alınmış uçak biletini görmeden Konsolosluk ne yazık ki Avusturya’ya transit vize vermemektedir. Bu hususta dikaktli olunması gerekmektedir Yapılacak olan vize başvurusu için farklı çalışma durumlarına göre farklı evrak listeleri bulunmaktadır ve bu listeler referans alınarak evraklar hazırlanmalıdır.

Avusturya transit vize 2021 başvurularında dilediğiniz zaman kurumumuzla iletişime geçerek destek talep edebileceğinizi unutmamanızda fayda var. Yapılacak olan transit vize başvurusu için; Siz ve sizinle birlikte başvuru yapacak her bir birey için başvuru yapılması gerektiğini unutmamanızda fayda var. Vize başvurusu için her bir bireyin de kendi finansal yeterliliğini sunması gerekmektedir. Umuyoruz bu yazımızda size yardımcı olabilmişizdir. Bu ve benzeri tüm konularda tarafımıza geri dönüş sağlayabilirsiniz. Hoşçakalın.

Abdullah Tunç

0212 963 27 87

ask@eagvs.com

avusturya transit vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';