x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya vize fiyatları 2021

Y.A 06/01/21, 16:33
Avusturya vize fiyatları 2021 yılı itibariyle farklı mıdır? Güncel vize fiyatlarını nereden öğrenebiliriz? Vize başvurusu yapacağız ama neye ne kadar bütçe ayırmamız gerektiğini bilmiyoruz ne yazık ki. Hali hazırda üç arkadaşız. Birimizin öğrenciliği hala devam etmekte. Diğer iki kişi için de; Her birimiz sigortalı çalışan olarak iş hayatımıza devam ediyoruz. Biz arkadaşımıza da sponsor olarak vize başvurusu yapmak istiyoruz ama bu mümkün değilmiş sanırım. Yani en azından bize öyle söylediler. Doğru mu? Biz neden arkadaşımıza sponsor olamıyoruz? Onun kendine ait şu an ne yazık ki maddi anlamda bir kaynağı yok. Bundan dolayı da nasıl yapabileceğiz diye alternatif bakıyoruz. Konu hakkında yardımcı olursanız çok makbule geçer. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Avusturya vize fiyatları konusunda hesaplamalarını yaparken farklı aşamalarda farklı harcamalarınız olacağını bilmenizde fayda var. Avusturya Hükümetinin; Türkiye’den yapılan başvurularda, direkt başvuru sahibiyle iletişime geçmediğini, başvuruları Yetkili Servis Birimi üzerinden aldığını bilin lütfen. Vize başvurusu yaparken vize harcı için yani Konsolosluğun yaptığınız başvuruya istinaden aldığı para için ayrı; Yetkili Servis Birimine Kordinasyon bedeli altında ayrı ücret ödemeniz gerekmektedir. Konsolosluklar ve Yetkili Servis Birimleri aldıkları harç ücretleri için hiçbir şekilde, vize başvurusunun ret edildiği durumlarda vs. ücret iadesi yapmamaktadırlar.

Avusturya Vize Fiyatı

Avusturya vize fiyatı kişilerin yaşına göre farklılık göstermektedir. Bu daha çok çocuklar için geçerlidir. Başvuru sahibi 12 yaşından küçük ise ve yetişkinlere göre çok daha az harç ödemektedir. Ama yetkili servis birimleri her halükarda aldıkları ücretten feragat etmemektedir. Arkadaşınız öğrenci olması daha az harç ödeyeceği anlamına gelmemektedir. Arkadaşınız vize başvurusu yaparken kendi finansal kaynaklarını gösteremeyeceği için; Kendisine birinin sponsor olması gerekmektedir. Bu sponsor olacak kişi; Başvuru sahibinin birinci derece akrabası olmak durumundadır: Evli ise eşi, anne veya babası. Gerek olan durumlarda kardeşleri de kendisine sponsor olabilir. Siz veya diğer çalışan olan arkadaşınız öğrenci olan arkadaşınıza sponsorluğunu Konsolosluk ne yazık ki olumlu bulmayacaktır ve sırf bu sebepten dolayı bile kendisine olumsu geri dönebilirler.

Avusturya vize fiyatları 2021 yılı ve diğer yıllarda senenin belli dönemlerinde; Özellikle yılbaşlarında diğer Schengen ülkelerinin de ortak kararıyla belli bir oran alınarak artırılır. Avusturya vize fiyatlarında ki artış belli kriterler dikkate alınarak göz önünde bulundurularak yapılır. Konu hakkında veya farklı konularda ki sorularınız için bize dilediğiniz zaman ulaşabileceğinizi unutmamanızda fayda var. Görüşmek üzere.

Abdullah Tunç

0212 963 27 87

ask@eagvs.com

avusturya vize ucreti 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';