x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya vize ücreti 2021

J.L 06/01/21, 16:02
Avusturya vize ücreti 2021 yılı fiyatlarında değişkenlik oldu mu? Geçtiğimiz senede vize başvurusunda bulunmuştuk. Ama ne kadara vize başvurusu yaptığımızı hatırlamıyorum. Birde hesapta belli bir meblağ bulundurma muhabbeti falan vardı. Ne kadar para bulundurmamız gerekiyor hesapta? Ben, eşim ve küçük; 1 yaşında ki kızım için vize başvurusunda bulunacağız. Eşim şu an hali hazırda ücretli doğum izni süresini bitirdi ve ücretsiz doğum iznine ayrıldı. Aile de sadece ben çalışıyorum. Benim sponsorluğumda vize başvurusu yapıp seyahatimizi gerçekleştirebilir miyiz? Yani vize başvurusu yaparken ben hem kendime hem de eşime hem de kızıma kendi banka hesaplarımı göstererek sponsor olabilir miyim? Bu arada kızım için ne tür evraklar hazırlamamız gerekiyor? Onun için de ayrhı bir dosya mı oluşturulacak? Kızımla birlikte hem annesi hem de ben birlikte seyahat edeceğiz. Yine de muvafakat name almamız gerekiyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, geri dönüşlerinizi bekleriz. Teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Avusturya vizesi ücret konusunda her bir birey için ayrı harç yatırıldığını, her bir başvuru sahibi içinde hesapta bulundurulması gereken meblağın ayrı olarak hesaplanması gerektiğini unutmamanızda fayda var. Avusturya’ya yapacağınız seyahat için; Avusturya hükümeti sizden seyahatinizi karşılayacak maddi yeterliliğe sahip olmanızı beklemektedir. Hali hazırda ki durumda eşiniz çalışmıyorsa; Siz kendi finansal kaynaklarınızı sunarak ona sponsor olduğunuzu sunmak durumundasınız. Konsolosluğun, başvuru yapacak bireyler için, sponsorluk anlamında sadece birinci derece akraba sponsorluğunu kabul ettiğini bilmenizde fayda var. Yapacağınız vize başvurusu için sunacağınız banka hesap dökümünde ki görünür en son bakiye, hem sizi hem eşinizi hem de çocuğunu baz aldığınızda; Seyahati karşılayacak yeterlilikte olmalı.

2021 Avusturya Vizesi Ücreti

2021 Avusturya vizesi ücreti için, siz ve eşiniz için ayrı ayrı harç ödemek durumundasınız. Çocuğunuz henüz 1 yaşında olduğu için vize harcından muaftır. Yatırılacak olan vize harcı ayrı, her biriniz için yatırılacak Yetkili Servis Birimi; Kordinasyon Bedeli de ayrı hesaplanmalıdır. Kordinasyon bedeli; Konsolosluklar, başvuru sahiplerinden direkt başvuru almadıkları için, yetkilendirdikleri Servis Birimine yollarlar başvuru sahiplerini. Bu durumda Servis Birimleri de başvuru sahiplerinden ayrı ahrç alır. Servis Birimlerine de direkt başvuru yapamadığınızı bilmeniz de fayda var. Randevu almanız gerekir. Alınacak olan randevulardan sonra; Randevu günü Başvuru Merkezine giderek başvurunuz yapılabilir.

Avusturya vize ücreti 2021 başlıklı bu yazımızda sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Bu arada Konsolosluklar; birlikte seyahat edecekseniz bile, her iki ebeveynden muvafakatname isteyebilirler. Bunun sebebi; Vizeyi aldıktan sonra anne veya babadan herhangi bir ebeveynin diğerinden habersiz çocukla birlikte yurtdışına çıkma durumunun önüne geçilmek istenmektedir. Konu hakkında farklı sorularınız varsa bize dilediğiniz zaman web sayfamızdan veya kurumsal hatlarımız üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Abdullah Tunç

0212 963 27 87

ask@eagvs.com

avusturya vize ücreti 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';