x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya vize 2021

G.B 04/01/21, 16:43
Avusturya vize 2021 yılı için neler bekliyor bizi? Vize başvurusu yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Türkiye’de bulunan annemin beni ziyaret etmesini istiyorum. Annemin beni ziyaret etmesi için ne gibi işlemler yapmam gerekiyor? Annem şu an için Türkiye’de ikamet ediyor ama metropollerin herhangi birinde ikamet etmiyor. Şu an hali hazırda Kırşehir’de ikamet ediyor. Finansal olarak maddi yeterliliğini soracak olursanız, babamdan emekli kendisi. Babam vefat etti ama ondan kalan emeklilik maaşını annem kullanıyor. Annemin şu an sadece getirisi olan para o para. Bir de bizim yolladığımız meblağlarla geçinimini sağlıyor. Hali hazırda annemin buraya gelmesi için ne yapmamız gerekiyor? Benim buradan bir davetiye göndermem gerekiyor mu? Annem oradan başvurusunu nereye yapmak durumunda? Kendisi konsolosluğa gitmek durumunda mı? Konu ile ilgili genel bilgiler verirseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Avusturya’ya vize almak için öncelikle annenizin Türkiye’den Avusturya Hükümetinin yetkilendirdiği Avusturya Başkonsolosluğu’na vize başvurusunda bulunması gerekmektedir. Avusturya Başkonsolosluğu yapılan vize başvurularını direkt olarak Konsoloslukta insanlarla muhattap olarak almamaktadır. Türkiye’de faaliyet gösteren çoğu ülke temsilcisi gibi başvuruları yetkilendirdikleri servis birimleri üzerinden almaktadır. Servis birimlerinin web sayfalarından alınan randevular ile buralara başvuru yapılabilir ve vize başvurusu yapılabilir. Anneniz için yapılacak vize başvurusuna istinaden; Sizin anneniz için oradan bir davetiye mektubu göndermeniz gerekmektedir. Bu davetiye mektubu için oradaki resmi temsilcilere başvuru yapmanız ve annenize bir davetiye mektubu göndermeniz gerekiyor.

Avusturya İçin Vize

Avusturya için vize başvurusunda bulunacak annenizin Kırşehir’den ne yazık ki vize başvurusu yapabileceği bir yetkili servis birimi bulunmamaktadır. Annenize en yakın yetkili servis birimini bulunduran şehir Ankara’da bulunan Yetkili Servis Birimidir. Ankara’da bulunan Yetkili Servis Biriminden de başvuru yapabilmesi için Annenizin adına randevu alınması gerekmektedir. Randevu alındıktan sonra vize başvurusu yapacak kişinin evraklarının hazırlanması gerekmektedir. Evrak hazırlama sürecinden sonra vize başvuru formu da evraklara dahil edilmelidir. Anneniz hali hazırda emekli ise emeklilik evrakları hazırlanmalıdır. Hazırlanacak olan emeklilik evraklarının bazısı E Devletten bazısı ise SGK Hizmet Binalarından temin edilmelidir. Emeklilik evrakları; Sigortalı çalışan veya İşverenlerin hazırlaması gereken evraklara nazaran daha kolay ve spesifik olmayan evraklardır. Bu sebeple daha rahat olunabilir.

Avusturya vize 2021 evrakları ve genel prosedür hakkında yukarıda size bilgi vermeye çalıştık. Detaylı sorularınız için bize web sitemizden veya kurumsal telefon numaralarımızdan kolaylıkla ulaşabileceğinizi unutmamanızda fayda var. Müşteri temsilcilerimizi dilediğiniz zaman arayabilir ve detaylı bilgileri kendilerinden rahatlıkla edinebilirsiniz.

Abdullah Tunç

0212 963 27 87

ask@eagvs.com

avusturya vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';