x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya vizesi 2021

T.K 04/01/21, 16:34
Merhaba Avusturya vizesi 2021 için başvuru yapmak istiyorum ama vize başvurumu yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Avusturya vizesi almam için illa bir davetiyeye ihtiyaç duyuyor muyum? Avusturya’da yaşayan kardeşimi ziyaret edeceğim ama onun oradan bana bir davetiye gönderip gönderemeyeceğini bilmiyorum. Şu an ikinci vize başvurumu yapacağım. İlk vize başvurumu bundan iki ay önce Almanya’ya turistik bir seyahat gerçekleştirmek için yapmıştım ama: Gidip bir daha dönmeyeceğimi düşündükleri için vize başvuruma ret verdiler. Niçin öyle sonuçlandırdıklarını hala anlamış değilim. Şu an hali hazırda kurumsal bir firmada çalışıyorum ve burada kurulu bir düzenim var. Neden bir daha dönmeyeceğimi düşündüklerini anlamış değilim açıkçası. Şimdi vize başvuru yaparsam tekrar ret yer miyim? Konuyla ilgili geri dönüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Avusturya’ya vize alabilmeniz için öncelikle durumunuzu; Yani çalışma şeklinizi, sizi Türkiye’de nelerin bağlı tuttuğunu, evli olup olmadığınızı, şahsi bankanızda ne kadar paranızın olduğunu ve bu paranın yapacağınız seyahatte sizi finanse edecek kadar bir meblağ olup olmadığını göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Bunları sizin önceden gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır. Çünkü dosyanız da Konsolosluk yetkililerine gittiğinde oradaki temsilcilerin; Vize başvurunuzu değerlendiren yetkililerin de bakacağı ilk şeyler bunlar olacaktır. Avusturya’ya vize almak için dilerseniz turistik; Turistik başvuru olması halinde orada konaklamanızı göstermek durumunda kalırsınız. Dilerseniz de bir ‘’Aile arkadaş ziyareti’’ altında başvuru yapabilirsiniz. Aile-arkadaş ziyareti adı altında yapacağınız başvuru için Avusturya’da bulunan kardeşinizin size ID numaralı bir davetiye göndermesi gerekmektedir. Bu davetiye oradaki resmi makamlardan alınabilecek bir davetiyedir.

Avusturya'ya Gitmek İçin Vize

Avusturya’ya gitmek için vize başvurunuza yaptıktan sonra vizenin sonuçlanma süresini de hesaba katarak; Seyahat tarihinizi ona göre ayarlamanız gerekmektedir. Avusturya ülkesine seyahat amaçlı yapılan vize başvuruları, vize başvurusu yapıldıktan 10 ila 15 gün sonra sonuçlanmaktadır. Vize başvurusu için randevu almadan işlemlerinizi gerçekleştiremediğinizi bilmenizde fayda var. Yapılacak olan vize başvurusu için durum analizi yapılmalı, gerekli evraklar hazırlanmalı ve vize başvurusu için alınacak randevu daha sonra alınmalıdır. Vize başvurusu için parmak izine gitmeniz gerektiğini de unutmamanızda fayda var.

Avusturya vizesi 2021 başlıklı bu yazımızda umuyoruz ki sizlere yardımcı olabilmişizdir. Yapılacak olan vize başvurusu daha önce ret yediğiniz için dikkat edilmesi gereken bir vize başvurusudur. Vize başvurularında danışmanlık almak isterseniz bize web sitemizden rahatlıkla ulaşabileceğinizi bilmenizde fayda var. Veya müşteri temsilcilerimizi direkt arayarak da dilediğiniz zaman destek talep edebilirsiniz.

Abdullah Tunç

0212 963 27 87

ask@eagvs.com

avusturya vizesi 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';