x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2020

T. Tuba 19/02/20, 17:25
Kısa dönemlik seyahat için Avusturya’ya bir seyahatte bulunacağız. Avusturya vize randevu 2020 yılı itibariyle nasıl ilerlemektedir? Evraklarımızı hazırlayıp konsolosluğe teslim ettikten sonra mı randevu alacağız? Prosedürü bilmediğimiz için ne yapacağımızı bilmiyoruz. Başvurumuzu ne kadar süre önce yapmamız gerekmektedir? Başvurumuzu yaptıktan sonra pasaportumuz ne zaman elimize geçer? Konu hakkında geri dönüşlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

 Merhaba , öncelikle Euroasia GVS’ye ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Aşağıda sorularınızı en detaylı şekilde cevaplamaya çalışacağız. Sorularınıza cevap bulamadığınız veya cevaplamamızı istediğiniz farklı konularda sorularınız olursa lütfen bize geri dönüşlerde bulunmayı unutmayınız. Sayın ilgili Avusturya vize randevusu nasıl alınır sorusuna gelmeden size naçizane tavsiyemiz Avusturya vizesi için gerekli evraklar konusunda araştırma yapmanız ve konuyu netleştirmeniz. Gerekli evraklar aşamasında Konsolosluklar kişilerden çalışma durumlarına göre farklı evraklar talep edebilmektedirler.

Evraklarınızı hazırladıktan sonra vize konusunda profesyonel bir hizmet almak adına ve doğru bir başvuru yapmak adına evraklarınızı bize göndermeniz gerekmektedir. Evraklarınız işlerinde uzman operasyon ekibimiz tarafımızdan kişilerin çalışma durumları göz önünde bulundurularak hazırlanır ve kişilerin müsaitlik durumları göz önünde bulundurularak ilgili konsolosluğun servis biriminden randevu alınır. Avusturya diğer çoğu Schengen ülkesinden farklı bir prosedür uygulayarak başvuru sahiplerini her defasında yetkili servis biriminde görmek isteyen ve parmak izi beyanında bulunmalarını isteyen bir ülkedir. Bu yüzden her defasında randevuya gelmeniz gerektiğini unutmamakta fayda var. Konsolosluklar yılbaşları, bayram önceleri ve sömestr tatileri öncesinde yoğunluk anlamında sıkıntılıdır. Bu yüzden vize başvurunuzu en az bir ay öncesinden yapmanızda fayda var. Konsolosluklar maksimum 15 iş günü dosyaları içerde tutma hakkına sahiptirler ve eksik evrak olması durumunda bu süreci uzatma hakkına sahiptirler. Bu yüzden temkinli olamakta fayda var. Avusturya konsolosluğu vize randevu konusunda farklı sorularınız olursa eğer bize buradan veya web sitemiz üzerinden kolaylıkla bulabileceğiniz kurumsal hatlarımız üzerinden telefon trafiğine takılmadan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

Avusturya vizesi kaç günde çıkar 2020 yılında en çok sorulan sorulardan biridir. Avusturya vizesi randevu tarihi sonrası 5-15  iş günü içerisinde neticelenmektedir.

Umuyoruz ki bu yazımız da size rehberlik edebilmişizdir. Avusturya vize randevu 2020 yılı itibariyle belli zamanlarda belli ileri tarihlerine randevu verebilmektedir. Değişkenliği göz önünde bulundurup temkini elden bırakmayın lütfen. Euroasia ailesi olarak mutlu yarınlar dileriz.

Saygılarımızla,

Abdullah Tunç

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';