x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya vizesi kaç para 2021

G.G 08/01/21, 16:09
Avusturya vizesi kaç para 2021 yılı itibariyle? Vize başvurusu yapacağız ama kişi başı ne kadar bütçe ayırmamız gerektiğini bilmiyoruz. Vize başvurusu yaparken belli aşamalarda belli harcamalar oluyor sanırım. Vize başvurusunu ilk defa yapacağımız için ne kadar para harcanacağını bilmiyoruz. Avusturya’da ikamet edene, orda çalışan yakın akrabamızı hem ziyaret amaçlı hem de birazda değişiklik olsun diye seyahatimizi yapacağız. Yapacağımız seyahat için kendi hesaplarımızda ne kadar para göstermemiz gerekiyor? Hesaplarda gösterilecek para tek hesapta gösterilse olur mu? Yoksa her başvuru sahibinin ayrı ayrı hesaplar mı sunması gerekiyor? Yapacağımız vize başvuruş için ne tür evraklar hazırlamamız gerektiğini de bilmiyoruz ama. Konu hakkında yardımcı olursanız çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Avusturya’ya vize kaç para denildiğinde aklına birkaç şey gelmelidir. Avusturya vize başvurularında belli aşamalarda belli harcamalar yapılmaktadır. Yapılacak olan vize başvurusu için öncelikle Konsolosluğa ödenen bir harcın olduğunu bilmenizde fayda var. Bunun dışında yani Konsolosluğa ödenen harç dışında, Avusturya Konsolosluğu bireysel veya kurumunuzun çalışanları adına yaptığınız başvuruları Türkiye sınırları içerinde yetkilendirdiği Yetkili Servis Birimleri aracılığıyla aldığı için; Bu servis birimlerinin de aldığı koordinasyon ücretleri bulunmaktadır. Yapacağınız vize başvurusunda koordinasyon ücretleri sabittir. Ve her başvuru sahibinin; yaşı, çalışma durumu, cinsiyeti fark etmeksizin alınmaktadır.

Avusturya'ya Vize Almak Kaç Para

Avusturya’ya vize almak kaç para sorusunun cevabı için yukarıda bahsettiğimiz harcamalar dışında, vize başvurusu için, Konsolosluğun belirlediği ölçülerde şahsi hesabınızda; Bu hesap sizin maş hesabınızda olabilir, emeklilik maaşınızın veya gayrimenkullerden edindiğin aylık kazançların yattığı paralarda olabilir, belli bir meblağı göstermeniz gerektiğidir. Konsolosluk, yapacağınız seyahatte ki konaklama harcamalarınızı, uçak bileti harcamalarınızı referans alarak seyahatinizi finanse edebilecek yeterlilikte olduğunuzu bilmek ister. Bu yeterlilik eğer uygun değilse bundan dolayı size, olumsuz geri dönüşlerde bulunabilirler. Vize başvurusunda bulunurken siz ve sizinle birlikte seyahat edecek arkadaşlarınız kendi çalışma durumlarını göz önünde bulundurmalı ve ona göre çalışma evraklarını hazır bulundurmak durumundadır. Hazır bulundurulacak evraklar arasında her birinizin finansal kaynaklarını gösterecek dökümler ayrı ayrı sunulmalıdır.

Avusturyaya vize almak kaç para sorusunu yukarıda cevapladığımızı  düşünüyorum siz ve sizinle birlikte seyahat edecek kişilerin vize başvurularını yaparken , birlikte seyahat edeceğinizi dilekçelerinizde belirtmenizde fayda var. Bu durum, seyahat amacınızı anlamaya çalışan yetkililerin dosyanıza daha olumlu yaklaşmasını kolaylaştıracaktır. Konu hakkında veya farklı konularda sorularınız için bize kolaylıkla ulaşabileceğinizi unutmayın lütfen.

Abdullah Tunç

0212 963 27 87

ask@eagvs.com

avusturya vizesi kaç para 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';