x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya vizesi nasıl alınır 2021

S.S 07/01/21, 16:59
Avusturya vizesi nasıl alınır 2021 yılı itibariyle? Konu hakkında çok fikir sahibi değiliz. Avusturya’ya; Annem, babam ve eşimle birlikte seyahat etmeyi düşüniyoruz. Avusturya’da bulunan kız kardeşimi ziyaret edeceğiz. Ama başvuruyu ne şekilde yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Konu hakkında yardımcı olma şansınız var mı? Başvurumuzu yaparken Avusturya’da ki kız kardeşimin bize sponsor olma şansı var mı? Yoksa bizim mi buradan finansal kaynaklarımızı göstermemiz gerekiyor? Ben şu an hali hazırda sigortalı bir işte çalışıyorum ama bankamda biriken para vize başvurusunu yapabilmem için yeterli mi değil mi bilmiyorum. Sadece benim için hesabımda beş-altı günlük bir seyahat için yaklaşık on bin liralık bir rakam görmek istiyorlar. Ama biz daha fazla kişi olduğumuz için hesabımda ki meblağ yetmiyor. Kız kardeşim oradan hesabıma para transfer etse ve biz onun gönderdiği parayı finansal kaynak olarak göstersek sorun olur mu? Konu hakkında genel anlamda bilgi verirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Avusturya vizesi alma yollarından biride; Orada bulunan bir akrabanızın size davetiye göndermesi ve sizin bu davetiyeyi evraklarınızın arasına koyarak vize başvurusu yapmanızdır. Yalnız şöyle ki; Sadece bu davetiye ile birlikte başvurunuzu yapamıyorsunuz. Bu davetiyeyle birlikte sizin, anne babanızın, eşinizin evraklarının tek tek hazırlanması gerekmektedir. Her biriniz için birer dosya hazırlanmak durumundadır. Hali hazırda anne babanızın ne işle meşgul olduğunu yazmamışsınız. Anne babanız emekliler mi ve ya hiç çalışmıyorlar mı? Eğer emekliler ise onlarında hesap ekstraları, maaşlarının yattığı banka hesap numarasının son üç aylık, ıslak imza kaşeli dökümleri gerekecektir. Diğer listede olan tüm emeklilik evraklarının olması da şarttır. Her bir başvuru sahibinin durumunun analizi yapılmalı ve ona göre dosya hazırlanmalıdır.

Avusturya'ya Vize Nasıl Alınır

Avusturya’ya vize nasıl alınır sorusunun cevabı anlaşıldığı üzere biraz spesifikitir. Yani başvuran kişinin durumuna göre değişkenlik gösterir. Ablanız size orda ikamet ederek ne yazık ki sponsor olamıyor. Siz buradan yani Türkiye sınırları içerinden vize için başvuru yapacaksanız; Sunacağınız finansal kaynakların size ait olmasını şart koşar Konsolosluk. Size oradan yüklü bir meblağın gelmesi ve sizin bu meblağ ile başvuru yapmanız Konsolosluk tarafından şüphe ile karşılanacaktır. Konsolosluk banka hesabına giren yüklü meblağların kaynağını belirtmenizi isteyebilir veya sadece bu sebepten dolayı başvurunuz ret edilebilir. Sigortalı bir işte faal olarak çalışıyorsanız ve maaşınız her ay sizin kendi hesabınıza yatıyorsa bu sizin için çok büyük bir avantajdır. Bu sizin; İşinizde süreklilik anlamında faal olduğunuzu, belli bir düzeninizin olduğu açısından Konsolosluğa güven verir.

Avusturya vizesi nasıl alınır 2021 başlıklı yazımızda size durumunuzla ilgili bilgi vermeye çalıştık. Konu hakkında veya farklı konularda soru ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebileceğinizi unutmamanızda fayda var. Her birey için ayrı dosya hazırlanması gerektiğini ve her başvuru sahibinin durumunun ayrıca değerlendirilmesi gerektiğini unutmayın lütfen. Görüşmek üzere.

Abdullah Tunç

0212 963 27 87

ask@eagvs.com

avusturya vizesi nasıl alınır 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';