x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya vize başvurusu 2021

A.N 07/01/21, 16:36
Avusturya vize başvurusu 2021 yılında yapılabiliyor mu? Oraya, orda bulunan ticari iş ortaklarımızla görüşme yapmak adına temsilcilerimizi yollamamız gerekiyor ama vize başvurusu yapılabiliyor mu, yapılamıyor mu diye muallaktayız. Birde vize başvuruş yapmak için çalışanlarımıza ne tür evrakalr hazırlamamız gerekiyor? Orada ki iş ortaklarımızın bize davetiye göndermesi gerekiyor mu yada onun dışında bir şey yapmaları gerekiyor mu? İş arkadaşlarımız oraya beş günlüğüne gidecekler ama biz sonraki iş seyahatlerini de düşündüğümüz için biraz daha uzun süreli ve çoklu girişli vize talebinde bulunmak istiyoruz. Bu mümkün mü? İstediğimiz şekilde vize edinebilmemiz için dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? Şirketimizin çalışanların evraklarını hazırlaması dışında yapması gereken bir şey var mı? Konu hakkında yardımcı olursanız çok iyi olur. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Avusturya vizesi başvuru işlemleri için çalışanlarınızın her biri için ayrı ayrı evrak hazırlamanız gerektiğini unutmamanızda fayda var. Çalışanlarınız için hem şahsi hem de kurumunuz tarafından hazırlanması gereken evraklar vardır. Kurumunuz öncelikle çalışanlarınıza ait; Barkotlu SGK Hizmet Dökümü, İşe Giriş Bildirgesi, Son üç ayın maaş bordroları vs. gibi evrakları hazır bulundurmak durumundadır. Bu evrakların her birinde dikkat edilmesi gereken detayların olduğunu bilmenizde fayda var. Pasaportlarının geçerlilik süresi de dikkat edilmesi gereken unsurların başında gelmektedir. Diğer tüm Schengen ülklerinde olduğu gibi pasaportların; Planlanan seyahat dönüş tarihinden sonra en az üç ay geçerliliğinin bulunması gerekmektedir. Bununla ilgili detaylı bilgiler için bize ulaşmanızda fayda var.

Avusturya Vizesine Başvurmak

Avusturya vizesine başvurmak için planlanan seyahat tarihinden öncesine dikkat edilmesi gerekmektedir. Planlanan seyahatten en az üç hafta öncesinden başvurunun tamamlanmış olması gerekmektedir. Avusturya Hükümetinin yetkilendirdiği Avusturya İstanbul Başkonsolosluğu vize başvurularını belli dönemlerde belli sürelerde durumlara göre değerlendirmektedir. Yoğunluğun olduğu dönmelerde vize başvurusunun sonuçlanma süresi bir ayı bulabilmektedir. Bu yüzden dikkat edilmesinde fayda vardır. Evrakları hazırlarken; Avusturya’da ki iş ortağınızın sizin hangi çalışanlarınız seyahat edecekse, onların adlarının yazılı olduğu davetiye mektuplarını da size göndermek durumundadır. Hazırlanacak olan konaklamayla ilgili otel rezervasyonları, uçak bileti rezervasyonları vs. Bunlarda hazırlanmalıdır.

Avusturya vize başvurusu 2021 başlıklı yazımızda umuyoruz size yardımcı olabilmişizdir. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için bize dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Konu hakkında veya farklı konularda soru ve önerileriniz için bize kolaylıkla web sitemizden veya kurumsal hatlarımız üzerinden ulaşabileceğinizi unutmamanızda fayda var. Görüşmek üzere.

Abdullah Tunç

0212 963 27 87

ask@eagvs.com

avusturya vize başvurusu 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';