x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya turistik vize 2021

A.A 07/01/21, 15:58
Avusturya turistik vize 2021 yılı için başvurular devam ediyor mu? Haziran ayında seyahat edeceğiz ama vize başvurumuzu şimdiden yapıp elimizde bulundurmak istiyoruz. Vize başvurumuzu şimdiden yapabilir miyiz? Ben şu an işveren statüsündeyim. Kendime ait bir restoranım var. Eşimde benim restoranımda sigortalı çalışan olarak gözükmekte. Vize başvurusu yaparsak ikimizinde ayrı ayrı evraklar mı hazırlaması gerekiyor? Yoksa sadece benim hazırlayacağım evraklarımla hem kendim hem de eşim için başvuru yapabilir miyiz? Eşim genellikle benim kredi kartı veya banka kartlarımı kullanır. Hatta kendi adına bir banka hesabı veya kredi kartı yok diyebilirim. Varsa bile kullanmıyor. Bu sorun teşkil eder mi? Onun çalışma evraklarınıda dosyaya koyarsak, Bize ‘’ Onun adına olan banka hesap dökümünü ‘’ sunmadık diye olumsuz anlamda geri dönüş yapma ihtimalleri nedir? Konu hakkında yardımcı olursanız çok iyi olur. Teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Avusturya turist vizesi için siz ve sizinle birlikte seyahat edecek olan eşiniz için yapacağınız başvuruda her ikinizin de ayrı ayrı evrak hazırlaması gerektiğini unutmamanızda fayda var. Vize başvurusu yapacak kişiler çalışma durumları ne olursa olsun, çalışma evraklarını sunmak durumundadırlar. Vize başvurusunda eşinizin bankasında herhangi bir hareketlilik yoksa bile yine de banka hesap dökümü var ise sunulmalıdır. Banka hesap dökümleri her halükarda Konsolosluk tarafında görünmek ister. Eşinizin çalışma evrakları da sizin evraklar gibi hazırlanmalı ve başvurusu o şekilde yapılmalıdır. Kendi banka hesap dökümlerinizle eşinize sponsor olacaksanız eğer kendi dosyanıza koyduğunuz gibi eşinizin bankasına da dökümleri koymanız gerekmektedir. Her başvuru için ayrı dosya hazırlanması gerektiğini unutmamanızda fayda var.

Avusturya Turistik Vize Ücreti

Avusturya turistik vize ücreti hem sizin için hem de eşiniz için ayrı ayrı hesaplanır. Turistik vize başvurusu yaparken buna göre bütçe ayırmanız gerekmektedir. Turistik vizelerde; Konsolosluğa ödenecek olan harç, Konsolosluğun Yetkili Servis Birimlerine ödenecek harç ve diğer masraflarınızı hesaba katma durumundasınız. Buna hazırlıklı olmalı ve o şekilde başvuru yapmanız gerekiyor. Eşinize ait çalışma evraklarını hazırladıktan sonra, eşinizin dosyasına kendi evraklarınızı da ekleyerek ayrıca sponsorluğunuzu belirtebilirsiniz. Sizin; eşiniz için hazırlayacağınız dilekçe de, banka hesap dökümleriniz ve diğer gayrimenkullerinizle eşinize sponsor olduğunuzu belirtmeniz gerekir. Ve bu dökümler ikinizin de seyahat giderlerini karşılayacak kadar güçlü olmalıdır. Banka dökümleriniz. Avusturya Hükümeti resmi temsilcisi; Avusturya İstanbul Başkonsolosluğu, Türkiye’den yapılacak başvuruları değerlendirirken, kişilerin banka hesap dökümlerini dikkate almaktadır. Ve banka hesap dökümlerinin yetersiz olması verilecek olan olumsuz sonuçlar için yeterlidir. Bu yüzden dikkat edilmesinde fayda vardır.

Avusturya turistik vize 2021 başlıklı yazımızda umuyoruz ki sorularınızı cevaplayabilmişizdir. Konu hakkında veya farklı konularda soru veya önerileriniz olursa bize rahatlıkla ulaşabileceğiniz kurumsal hat numaralarımızı web sitemizden edinebilirsiniz. Vize başvurularında, kurumumuz; Özel danışmanlık hizmeti veren özel bir kuruluştur. Görüşmek üzere.

Abdullah Tunç

0212 963 27 87

ask@eagvs.com

avusturya turistik vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';