x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Hakkında Sorular & Yorumlar

Yunanistan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Yunanistan Vize 2021
D.A. 04/01/21, 13:47 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vize 2021 almak için hangi evraklar gerekir? Ben turistik olarak Atina ve Selanik gibi kültürel şehirleri gezmek ve müzelerini ziyaret etmek istiyorum. Seyahatimi eşimle beraber Nisan-Mayıs ayları için planlıyoruz. Pandemiden dolayı şimdi başvuru yapamıyoruz farkındayım ama gelecek tarih için başvuru yapma şansımız var mı peki? Sonuçta 3-4 ay var daha. Eğer yapabiliyorsak biz eşimle ikimizde emekliyiz ve daha önce çokça schengen vizemiz bulunmaktadır. Olumlu olacaksa Abd ve İngilitere vizelerimiz de bulunmaktadır.. Hazırlamamız gereken evraklar nelerdir bize iletme şansınız var mı? Bizler başvuru merkezi vs uğraşmak istemiyoruz daha önceden hep kendimiz yapardık ama malum virüsten dolayı dışarı çıkmıyoruz pek. Siz bizim adımıza bu işlemleri takip ediyor musunuz? Cevabınızı bekliyorum efendim, teşekkür ederim.
Yunanistan Schengen Vizesi
Tuğçe 12/12/19, 14:35 Cevabı Görüntüle
Merhaba, geçen sene Yunanistan Schengen vizesi almışlığım. Kısa süreli on günlük bir vize verildi. Ben de duyumlarımdan dolayı oradan başka ülkeye geçmedim iki gün kalarak geri döndüm. Şimdide önümüzdeki baharda Yunanistan Schengen vizesine başvurmaya hazırlanıyorum. Yaklaşık üç yıldır aynı yerde çalışıyorum, istenen tüm evrakları toparlarım yine ve birikimlerimde mevcut.

Ben Yunanistan vizem ile ilk olarak İsviçre'ye giriş yapacağım ve İsviçre'den erkek arkadaşımı da ziyaret ederek kendisiyle İtalya'ya geçeceğim. İsviçre de bir veya iki gün kalabilirim. İtaya'da daha çok gezmek istiyorum. Tüm bunlara göre daha önce Yunanistan Schengen vizem olduğu için ve uzun süreli çalışan olduğum için vizemi rahat alacağımı umuyorum ama İsviçre'ye gidiyor olmam bir sorun teşkil eder mi? Otel rezervasyonu yapmayacağım çünkü arkadaşım ailesiyle yaşıyor ve onlarda kalıp ertesi gün seyahat edeceğiz tekrar. Bunu bir şekilde belirtmemin yolu var mı? Vize başvuru daha önce ben kendim yapmıştım şuan biraz tedirginim, sizinle çalışmak istiyorum. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Kaç Para
K.A. 12/01/21, 09:23 Cevabı Görüntüle
Merhabalar Yunanistan'a seyahat edeceğim. Seyahatim Ağustos ayında olacak, ben de şimdiden araştırmalara başlamak istedim. İleri tarihli seyahatim için şimdiden başvuru yapabiliyor muyum? Yunanistan vizesi kaç para 2021? Yunanistan'a gittikten sonra diğer schengen ülkelerine geçebilir miyim? Asıl amacım İspanya'ya gitmek. Yunanistan kolay vize verdiğini duyduğum için böyle bir yöntem istiyorum. Buna göre Yunanistan'da kaç gün kalmam gerekir? Ben çalışanım, bilgisayar mühendisiyim, bu ilk vizem olacak. İlgili detaylar için şimdiden teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021
K.K. 08/01/21, 16:10 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Ben konsolosluğa özel olarak mail ilettim. Başvuru yapabilir miyim diye? Ocak ayının son zamanlarında seyahat etmek istiyorum. Orada yarım kalan bir ticari işim vardı bunu tamamlamam lazım. Ticari davetiyemde geldi zaten. Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2021? Bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum, eğer konsolosluk vize başvurumu yapabileceğimi kabul ederse elimizden gelen en hızlı şekilde dosyamı hazırlayıp vizemi çıkartmam lazım. Bu yüzden onlar onaylayana kadar güvenebileceğim bir yer arıyorum. Ben şirket sahibiyim ve daha önce çokça schengen vizelerim mevcuttur. Yanıtlarsanız memnun olurum. İyi günler dilerim.
Yunanistan Vize Randevusu 2021
F.A. 07/01/21, 09:54 Cevabı Görüntüle
Yunanistan turistik vizesine Haziran ayı için başvuru yapacağım. Yunanistan vize randevusu 2021 nasıl alınır? Freelance olarak çalışıyorum, daha önce çalıştığım yer ile kısıtlamalar başlayınca iş sözleşmesi kapsamında yeniden çalışmaya başladım. Bu bana bir sorun yaşatır mı? Bu durumu dilekçemde anlatmalı mıyım? Ayrıca vize ücreti ne kadar? Ben başvurumu Ben başvurumu salgının azalacağını düşündüğümden Mayıs ayında yapmak istiyorum. Randevu alabilmem için illa sizden mi almam gerekir yoksa konsolosluklardan alabilir miyim? O şekilde evrakları toplayıp size getirebilir miyim yine de? Bu benim ilk schengen vizem olacağından dolayı parmak izi mi siz mi alıyorsunuz konsolosluk mu? Dönüş yapar mısınız?
Yunanistan Vize Fiyatları 2021
K.F. 05/01/21, 11:07 Cevabı Görüntüle
Selamlar. Yunanistan vize fiyatları 2021 ne kadar? Yeni yıl için ücretlerde bir değişiklik oldu mu? Ben, eşim ve kızım ile beraber seyahat edeceğim, kızım 8 yaşında. 2021 Haziran ayı için turistik olarak seyahat etmeyi düşünüyoruz. Bu durumda kızım için ücret ne olacak? Bizim daha önce schengen vizelerimiz var ama kızımın yok, kendisinin gelmesine gerek var mı yoksa sizler başvuru sürecini yönetiyor musunuz? Ben ve eşim şirket çalışanıyız, kızım öğrenci. Son bir sorum daha olacak: Biz şimdiden Haziran ayı için vize başvurusu yapabilir miyiz?
Yunanistan Vize
E.S 20/04/20, 14:59 Cevabı Görüntüle
Eşimle ayrıyım ve 10 yaşındaki çocuğum ile birlikte Yunanistan’a gezmeye gitmek istiyoruz. Benim geçen sene almış olduğum schengen vizem mevcut oradaki görevli bana yeniden gelmeme gerek olmadığını söylemişti. Bu durum hala geçerli mi çünkü yanımda oğlum da olacak? Yunanistan vize başvuru ücretleri artmış sanırım ben ve oğlum için vize ücretleri nedir, ne kadar masrafımız olacak? Bir de ben sigortalı çalışanım, oğlum ise öğrenci, ikimiz içinde hazırlamamız gereken evrakları paylaşırsanız sevinirim. İlginiz için teşekkürler.
Yunanistan Vize Başvurusu
M. Alptekin 13/12/19, 10:18 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vize için başvuru sürecini merak ettim
Yunanistan Vizesi Reddi 2021
H.D. 12/01/21, 12:00 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vizesi reddi 2021. Ben geçtiğimiz yılın başlarında Yunanistan turistik vizesine başvuru yapmıştım ve ret aldım. Daha sonra pandemi virüs araya girdi derken öyle kaldı. Ret sebebim ise 3 ve 10. maddeler olarak işaretlenmişti. Şimdi ben yeniden başvuru düşünüyorum ve hataya düşmemek için danışman şirketler aracılığı ile başvuru yapmak istedim. Daha önce ret aldığım için şimdi vizemin çıkma olasılığı sizce nedir? Vize dilekçemi yazmamda ve seyahat planımı oluşturmamda bana yardımcı olur musunuz? Ben öğrenciyim ve bana annem sponsor olacak. Annem ise eczacı. Bana dönüş yaparsanız çok sevinirim.
Yunanistan Covid-19
L. Simen Gökçepınar 20/05/20, 19:14 Cevabı Görüntüle
İyi günler , daha önce Yunanistan Konsolosluğundan almış olduğum 2,5 sene geçerli Schengen Vizem 20/Haziran/2020 tarihinde bitecek . Bu tarih itibarı ile yenilemek istiyorum .Maruz kaldığımız pandemi dolayısı ile başvuru esnasında extra belge isteniyor mu ? Ne zaman müracaat etmem daha doğru olur . Cevabınız için şimdiden teşekkürler.Saygılarımla
Yunanistan Vizesi
A.V. 20/04/20, 11:38 Cevabı Görüntüle
Merhabalar ben İstanbul’da ikamet etmekteyim. Geçtiğimiz sene aldığım schengen vizem mevcut. Başvuruya yeniden gelmeme gerek var mı? Haziran ayında seyahat edeceğim, size de evraklarımı mayısta yollamayı planlıyorum kurye ile yollarım muhtemel. Bu durumda şimdiden bir şey yapmama gerek var mı? Virüs sebebi ile biraz geç başvuru yapmak istiyorum. Ben şirket sahibiyim Atina’da kısa süreli turistik amaçlı bulunacağım. Yunanistan vizesi için gerekli evrak ve ücret bilgisini rica ederim. Seyahat sigortamı daha önce asistanım yaptırmıştı, siz yardımcı oluyor musunuz bu konuda da? Teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi İle Avrupa
H. Erdoğan 21/11/19, 15:17 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vizesi alıp oradan Avrupa ülkelerine uçma şansımız var mı?
Yunanistan Vizesi İle Balkanlar
Ö. Özer 21/11/19, 14:48 Cevabı Görüntüle
Önümüzdeki ay ailemle balkan turu yapmak istiyoruz. Bütün ailemin yeşil pasaportu var, ancak evlendiğim için benim ve eşimin yok. Arabayla Balkan ülkelerine geçmenin tek yolu Yunanistan'dan geçmek. Ailemle bu seyahati yapmamızın eşimle Schengen vizesi almaktan başka bir yolu var mıdır?
Yunanistan Vizesi Schengen
M.B. 20/04/20, 14:14 Cevabı Görüntüle
Yunanistan’dan aldığım bir ticari davet üzerine orada iş toplantıları gerçekleştirmek amacı adına ticari seyahatte bulunacağım. Şirket sahibiyim. Yunanistan vizesi schengen almak için evrak listesi ve ücret bilgilerini paylaşırsanız sevinirim. İlk vizem olacağı için konuya dair bilgim yok. Düzce’de ikamet ediyorum ama şirketim İzmir’de. Başvuruyu nereden yapacağım? Benim işlemler için gelmeme gerek var mı? Banka hesap dökümlerim için internetten aldığım çıktılar olur mu? Teşekkürler.
Yunanistan Öğrenci Vizesi 2021
G.E. 06/01/21, 09:21 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Yunanistan'da bir üniversite kendimi kaydettirmek için babam ile birlikte gideceğim. Yunanistan öğrenci vizesi 2021 nasıl alınır? Üniversiteden kabul yazısı aldım, masraflarım için sponsorumun bankasında yeteri kadar bakiye vs mevcut. Babam ise bir şirkette üst rütbede çalışandır. Bu sene sınavlara gireceğim, sınavı geçeceğime neredeyse eminim. O yüzden biz şimdiden Yunanistan'a turistik olarak seyahat etmek istiyoruz. Okul kabul belgeleri vs aldıktan sonra da öğrenci vizesi için başvuru yapacağım. Şu an virüsten dolayı başvurularda bir sıkıntı var mıdır ya da biz şimdiden Temmuz ayı için başvuru yapabilir miyiz? Bilgi verdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';