x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

K.K. 08/01/21, 16:10
Merhaba. Ben konsolosluğa özel olarak mail ilettim. Başvuru yapabilir miyim diye? Ocak ayının son zamanlarında seyahat etmek istiyorum. Orada yarım kalan bir ticari işim vardı bunu tamamlamam lazım. Ticari davetiyemde geldi zaten. Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2021? Bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum, eğer konsolosluk vize başvurumu yapabileceğimi kabul ederse elimizden gelen en hızlı şekilde dosyamı hazırlayıp vizemi çıkartmam lazım. Bu yüzden onlar onaylayana kadar güvenebileceğim bir yer arıyorum. Ben şirket sahibiyim ve daha önce çokça schengen vizelerim mevcuttur. Yanıtlarsanız memnun olurum. İyi günler dilerim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan için kısa süreli vize başvuruları bu dönemde kabul edilmemektedir. Ancak konsolosluk özel bir izin verirse sizin için elbette evraklarınızı kontrolü ve dosyanızı hazırlamada yardımcı olacağız.

Yunanistan Vize Süresi Ne Kadar?

Konsolosluk onay verdi ve vize başvurunuzu yapabilecekseniz öncelikle sizlere mail ve sms olarak ilettiğimiz tüm evrakları ofisimize kargo veya elden teslim etmenizi rica ediyoruz.Bizlere ulaşan evraklarınız detaylı şekilde incelenir ve konsolosluk size randevu vermediyse başvuru merkezi üzerinden randevunuz alınır. Salgın döneminde olduğumuzdan vize yoğunluğu oluşmadığından randevunuzu ileri bir tarihe verileceğini düşünmüyoruz.

Yunanistan vizesi çıkma süresi genel olarak 3 ile 15 iş günü arasındadır. Bu süre konsolosluğun işlem hızı ve yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir. Bizler konsolosluğun işlem hızına müdahale edemeyiz. Ne zaman onaylayacaklarına kendileri karar verecektir.

Son 59 ay içerisinde schengen vizesi için parmak izi beyanında bulunmuşsanız şahsen gelmenize gerek kalmıyor, bizler sizin adınıza başvuru merkezinde işlemlerinizi yürütebiliyoruz. Ancak randevu konsolosluktan alındı ise şahsen gelmeniz gerekmektedir.

Bizler elimizden geldiğince hızlı şekilde evraklarınızı sizden teslim alıp hazırlamaya koyuluruz. Randevu günü sizleri karşılayacak operasyon temsilcimiz ile başvurunuz sağlanır ve kalan işlemleri sayfamızın vize sorgula kısmında takip edebilirsiniz.

Yunanistan'a vize kaç günde çıkar? Tüm detaylar ve merak ettikleriniz hakkında ülke uzmanlarımız sizlere yardımcı olmak için telefon başındadır.

Yunanistan dahil vize isteyen tüm ülkeler hakkında iletişimimiz bulunmaktadır. Her bölgeye özel departmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';