x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vize Randevusu 2021

F.A. 07/01/21, 09:54
Yunanistan turistik vizesine Haziran ayı için başvuru yapacağım. Yunanistan vize randevusu 2021 nasıl alınır? Freelance olarak çalışıyorum, daha önce çalıştığım yer ile kısıtlamalar başlayınca iş sözleşmesi kapsamında yeniden çalışmaya başladım. Bu bana bir sorun yaşatır mı? Bu durumu dilekçemde anlatmalı mıyım? Ayrıca vize ücreti ne kadar? Ben başvurumu Ben başvurumu salgının azalacağını düşündüğümden Mayıs ayında yapmak istiyorum. Randevu alabilmem için illa sizden mi almam gerekir yoksa konsolosluklardan alabilir miyim? O şekilde evrakları toplayıp size getirebilir miyim yine de? Bu benim ilk schengen vizem olacağından dolayı parmak izi mi siz mi alıyorsunuz konsolosluk mu? Dönüş yapar mısınız?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vizesi randevu işlemleri için sizlere sms ve mail olarak ilettiğim tüm evrak ve ücretleri bizlere yollamanız gerekir. Randevu için özel bir ücretleme yoktur. Danışmanlığımız dahilindedir.

Yunanistan Vize İçin Randevu Almak

Dosyanız bizelre ulaştıktan sonra 3 iş günü içerisinde detaylı incelenir ve tamamlanması sağlanır. Tamamlanmış ve hazır olan dosyanız için başvuru merkezlerinden randevu talep edilir. Konsolosluklardan randevu alma hakkınız elbette bulunmaktadır ancak kendi yoğunluklarından dolayı haftanın yalnızca bir günü ve kısıtlı zaman içerisinde bu işlemler yapıldığından randevunuzu geç tarihe verme ihtimalleri fazladır.

Seyahat tarihinizden 1 ay öncesinde ülke uzmanınız ile vize planınızı yapmanız gerekir. Buna göre evrakların bize ne zaman ulaşacağı, en son alınan randevunun kaç gün sonrasına verildiği, en son alınan vizenin kaç günde sonuçlandığı gibi detaylardan hareketle planlamanız yapılır. Sürecinizi rahat yönetmek adına verdiğimiz pasif danışmanlık evraklar bize ulaştıktan sonra ancak aktife döner ve netleşir.

Yunanistan vize ücreti 80€'dur. Başvuru merkezi 20€ ve Euroasia danışmanlık hizmetimiz ise 30€'dur. 

Serbest çalışma durumunuza ilişkin sözleşmenizi ve şirket evraklarını dosyanıza eklemeniz gerekir. Dilekçenizde iş durumunuz, kazancınız, seyahat sebeplerinize kadar tüm detayları yazmanız sizin lehinize olacak ve konsolosluk sizi daha rahat algılayacaktır.

Yunanistan vizesine randevu almak için acil bir durumunuz var ise evrak görsellerinizi uzaktan bizlere mail ile iletmeniz yeterlidir. Randevunuz ücretsiz bir şekilde alınır ancak dosyanız kısıtlı zaman içerisinde ofisimize beklenir. Uzaktan randevu alma işlemini sadece acil durumlar için inisiyatif göstererek yaptığımızı bilmenizi isteriz.

Randevunuz başvuru merkezlerinden alınmakta olup son 59 ay içerisinde schengen vizesi için parmak izi beyanında bulunmadıysanız şahsen gelmeniz gerekir.

Yunanistan vize randevusu 2021 hakkında detaylı bilgi almak ve ülke uzmanımız ile görüşmek için bize ulaşın.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vize Randevusu 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';