x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vize Fiyatları 2021

K.F. 05/01/21, 11:07
Selamlar. Yunanistan vize fiyatları 2021 ne kadar? Yeni yıl için ücretlerde bir değişiklik oldu mu? Ben, eşim ve kızım ile beraber seyahat edeceğim, kızım 8 yaşında. 2021 Haziran ayı için turistik olarak seyahat etmeyi düşünüyoruz. Bu durumda kızım için ücret ne olacak? Bizim daha önce schengen vizelerimiz var ama kızımın yok, kendisinin gelmesine gerek var mı yoksa sizler başvuru sürecini yönetiyor musunuz? Ben ve eşim şirket çalışanıyız, kızım öğrenci. Son bir sorum daha olacak: Biz şimdiden Haziran ayı için vize başvurusu yapabilir miyiz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vize fiyatları; konsolosluk ücreti 12 yaşından büyükler için 80€, 0-12 yaş için ücretsizdir, buna ek olarak başvuru merkezi ücreti 20€ ve Euroasia Gvs danışmanlık ücreti ise 30€'dur. -Türk vatandaşları için geçerlidir.

Yunanistan'ın Vize Fiyatları

Yeni yıl için vize ücretlerinde bir değişiklik henüz olmamıştır. Pandemiden kaynaklı gelişmeler sürekli güncellendiğinden son bilgileri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 12 yaşından küçük çocukların parmak izi zorunluluğu olmamasından dolayı, başvuruya şahsen gelmesine gerek yoktur. Ayrıca sizlerin de son 59 ay içerisinde schengen vizesi için parmak iziniz alınmışsa gelmenize gerek yoktur.

Bu durumda tüm evraklarınızı bize kargo veya elden teslim etmeniz yeterli olacak. Bizler dosyanızı inceler ve başvuru dosyanızı hazırlamaya koyuluruz. Yukarıda bahsi geçen Yunanistan vize fiyatı dışında seyahat sağlık sigortası, otel ve uçak masraflarınız sizin özelinizdedir. Yine bu konularda da uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Normalde en fazla 6 ay sonrasının seyahat planını yapabiliryorsunuz ancak şu an virüsten kaynaklı olumsuzluklar yüzünden kısa süreli vize işlemleri konsolosluklar tarafından alınmamaktadır, dolayısıyla gelecek seyahat başvuruları için de şimdiden başvuru yapamıyorsunuz. Bu durumlar sürekli güncellenebiliyor.

Çalışan kişiler ve öğrencilerin hazırlaması gereken detaylı evrak ve ücret bilgisi de ayrıca tarafınıza mail ve sms olarak iletilmiştir. Dosyanız bize ulaştıktan sonra gelişen aşamaları vize sorgula sayfasından takip edebilirsiniz.

Yunanistan vize fiyatları 2021 için vize ücretleri sayfamızı ziyaret edebilir veya ülke uzmanlarımızdan detaylı destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vize Fiyatları 2021

 

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';