x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi Kaç Para

K.A. 12/01/21, 09:23
Merhabalar Yunanistan'a seyahat edeceğim. Seyahatim Ağustos ayında olacak, ben de şimdiden araştırmalara başlamak istedim. İleri tarihli seyahatim için şimdiden başvuru yapabiliyor muyum? Yunanistan vizesi kaç para 2021? Yunanistan'a gittikten sonra diğer schengen ülkelerine geçebilir miyim? Asıl amacım İspanya'ya gitmek. Yunanistan kolay vize verdiğini duyduğum için böyle bir yöntem istiyorum. Buna göre Yunanistan'da kaç gün kalmam gerekir? Ben çalışanım, bilgisayar mühendisiyim, bu ilk vizem olacak. İlgili detaylar için şimdiden teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vize başvurularınızı seyahatinizden en fazla 6 ay öncesine kadar gerçekleştirebilirsiniz. Schengen turistik vize işlemleri pandemi nedeniyle bir süredir kapalı olduğundan şu an başvuru yapılamamaktadır. Konsolosluğun özel izin vermesi ile veya uzun süreli oturum işlemlerinde yardımcı olunmaktadır.

Yunanistan Seyahati Planlıyorum!

Yunanistan'a vize kaç para? Konsolosluğa ödenecek olan vize ücreti 80€'dur. Euroasia Gvs danışmanlık ve aracı başvuru merkezi ücretleri ayrıdır.

Çalışanlar için istenen gerekli evrak ve detaylı ücret bilgisi sizlere mail ve sms olarka paylaşılmıştır. Yunanistan vizesi almış olan kişilerin öncelikle Yunanistan'a gitmesi ve en fazla da orada kalması beklenir. Alınan vize ile elbette diğer schengen ülkelerine de gezinizi planlayabilirsiniz. Seyahat planınızı konsolosluğa düzgün bir planlama ile izah etmeniz gerekir. İlk gireceğiniz ülke ve en fazla kalacağınız ülke ya da hepsinde eşit aralıklar ile kalacaksınız sebeplerinden ve kalacağınız yerlerden bahsetmeniz ve evrak göstermeniz sizin yararınıza olacaktır.

Vize sicilinizin düzgün işlemesi adına vizeyi aldığınız ülkeye seyahat etmeniz daha sağlıklıdır.

Yunanistan'a vize almak kaç para? Burada otel, uçak ve seyahat sağlık sigortası masraflarınız sizin özel masraflarınızdır. Çünkü süresine, fiyatına ve gününe bağlı olarak değişkenler mevcuttur. Başvuru merkezi, konsolosluk ve Euroasia Gvs ücretleri değişmemektedir. 5 kişi ve üzeri kişiler için ofisimiz indirim yapabilmektedir.

Schengen ülkelerinin hepsi neredeyse benzer evraklar istemektedir. Konsoloslukların değerlendirme süreleri ve değerlendirme koşulları da birbirine çok yakındır. Bu yüzden hangi konsolosluğun daha kolay vize vereceğine dair net bir bilgi yoktur. Bu süreç genel olarak ikamet ettiğiniz ülkeye olan bağlılığınız, ekonomik koşullarınız ve seyahat geçmişinize bağlı olarak hareket eder.

Yunanistan vizesi kaç para 2021? Tüm detaylar ve seyahat ülkenizin son koşullarına dair bilgileri ülke uzmanımızdan öğrenebilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vizesi Kaç Para 2021 

M.R. 18/02/21, 12:13

Benim Lamya'ya bir seyahatim olacak. Yunanistan vizesi kaç para ve hazırlamam gereken evrak listesine nerede ulaşabilirim? Orada bulunan kız arkadaşım bana davetiye gönderecek, uzun süredir görüşmüyoruz. Davetiyeyi nereden alacağız? Dilekçemde sizce nelerden bahsetmeliyim? Ben İstanbul'da güvenlik şirketinde yazılımcı olarak çalışıyorum. Bu ilk vizem olacak daha önce gitmedim ama arkadaşım ile nereden baksanız 10 yıllık bir sohbet geçmişimiz var. Bu yüzden bizi anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum. Bu seyahatim için bana yardımcı olmanızı çok isterim. Verdiğiniz bilgileri bekliyor olacağım. Teşekkür ederim.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 18/02/21, 17:57

Yunansitan vize işlemleri pandeminin sebep olduğu olumsuzluklardan ötürü kısa süreli vize işlemleri bir süredir kapalıdır. Başvuruların ne zaman açılacağı hakkında bir bilgimiz yoktur. Bu konu konsolosluk açıklamaları takip edilmelidir.

Yunanistan Vizesi Ne Kadar?

Schengen vize ücreti 80€'dur. Başvuru merkezi fiyatı ve bizlerin danışmanlık ücreti ayrıdır. Kız arkadaşınızdan alacağınız davetiye Kep diye bilinen vatandaşlık servis merkezlerinden veya yakın polis şubelerinden alınmaktadır. Pandemi sürecinde hizmet verip vermedikleri hakkında bilgimiz yoktur.

Evraklarınız ön aşamada ofisimize yollarsınız. Bizler dosyanızı detaylı inceler ve başvuru süreci hakkında  gerekli bilgilendirmeleri sağlarız.

Yunanistan'a vize kaç para için kastettiğiniz danışmanlığımız ise bizlerin hizmet bedeli 30€'dur.

Şu an başvuruların kabul edilmemesine ilişkin ise oradan aldığınız davetiye veya davetiye alınamıyorsa ortak yazdığınız bir dilekçeyi konsolosluğa mail ile ulaştırarak başvuru için izin isteyebilirsiniz. Bu mailinizde eski özel olmayan konuşma görselleri veya varsa birlikte fotoğraflarınızı inandırıcı olması açısından iletebilirsiniz. Tabi buna karar verecek olan konsolosluklardır. Olumsuz olarak dönme ihtimalleri yüksek. Eğer başvuru yapmanıza onay çıkarsa size ilettiğimiz evraklar ile bu onay mailinizi bize iletmeniz yeterlidir.

Vize başvurusu için hazırlamanız gereken detaylı evrak ve ücret bilgisi sizlere paylaşmış olduğunuz mail ve sms yolları ile iletilmiştir. Son 59 ay içerisinde schengen başvurunuzda parmak izi vermediyseniz başvuru için şahsen randevu günü hazır olmak zorundasınız.

Yunansitan'a vize almak kaç para için tüm sürece dair detaylı bilgilendirmeyi üke uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vizesi Kaç Para

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';