x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vize 2021

D.A. 04/01/21, 13:47
Yunanistan vize 2021 almak için hangi evraklar gerekir? Ben turistik olarak Atina ve Selanik gibi kültürel şehirleri gezmek ve müzelerini ziyaret etmek istiyorum. Seyahatimi eşimle beraber Nisan-Mayıs ayları için planlıyoruz. Pandemiden dolayı şimdi başvuru yapamıyoruz farkındayım ama gelecek tarih için başvuru yapma şansımız var mı peki? Sonuçta 3-4 ay var daha. Eğer yapabiliyorsak biz eşimle ikimizde emekliyiz ve daha önce çokça schengen vizemiz bulunmaktadır. Olumlu olacaksa Abd ve İngilitere vizelerimiz de bulunmaktadır.. Hazırlamamız gereken evraklar nelerdir bize iletme şansınız var mı? Bizler başvuru merkezi vs uğraşmak istemiyoruz daha önceden hep kendimiz yapardık ama malum virüsten dolayı dışarı çıkmıyoruz pek. Siz bizim adımıza bu işlemleri takip ediyor musunuz? Cevabınızı bekliyorum efendim, teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan'a vize almak için hazırlamanız gereken evraklar genel olarak; emeklilik evraklarınız, pasaport, fotoğraf, nüfus kayıt örneği, ikametgah, dilekçeleriniz, seyahat rezervsyonlarınız ve sigortanıza ek olarak maddiyat belirten evraklarınızdan oluşur. Sizlere hazırlamanız gereken tüm evraklara dair detaylar mail ve sms olarak iletilmiştir.

Yunanistan İçin Vize 2021

Yunanistan vize işlemlerinizde sizlere mail ve sms olarak ilettiğimiz tüm evrakları ofisimize kargo veya elden bırakmanız halinde aktif sürecimiz başlar. Evraklarınız detaylı incelenir ve tamamlanması sağlanır. Konsolosluğun istediği hususta hazırlanmış dosyanız için randevunuz alınır. Randevu günü -gelmeniz gerekiyorsa- sizi başvuru merkezinde karşılayacak operasyon temsilcimiz tarafından başvurunuzu yapılması sağlanır.

Yunanistan vize başvurularında son schengen ülkelerine son 59 ay içerisinde parmak izi beyanında bulunmuşsanız başvuru merkezine gelmenize gerek yoktur. Aksi halde şahsen gelmeniz gerekecektir. Abd, İngiltere ve schengen vizelerine sahip olmanız elbette hiç seyahati olmayan birine göre daha olumlu bir sicil sergiler. Üstelik daha önce almış olduğunuz schengen vizelerinizden hareketle uzun süreli vize verme ihtimalleri de mevcut.

Yunanistan için vize almak hakkında gelişmeleri ülke uzmanlarımız ile iletişime geçerek veya sayfamızın duyurular kısmında takip edebilirsiniz. Pandemiden kaynaklı güncellemeler değişmekte olup şu an ve gelecek için planlanan kısa süreli vize başvuruları ise kabul edilmemektedir. Seyahatinizi en yakın 1 ay en uzak 6 ay öncesinden planlayabilirsiniz.

Bizler sizin adınıza tüm işlemleri takip edip sonuçlandırabiliyoruz dosyanızın bize ulaşmasından itibari ile tüm gelişmeleri vize sorgula kısmından takip edebilirsiniz.

Yunanistan vize 2021 hakkında yanıtlayamadığımızı düşündüğünüz bir sorunuz var ise hemen iletişim kurabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';