x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vize Ücreti 2021

N.E. 04/01/21, 17:13
Merhabalar, Önümüzdeki dönemlerde pandemi yoğunluğunun azalması ve vizelerin tamamen açılması ile başvuru yapmayı planlıyorum. Yunanistan vize ücreti 2021 ne kadar? Bu vize ücretine başvuru merkezi ücreti dahil midir? Seyahat sağlık sigortası ne kadar? Toplamda size ne kadar ödeme yaparsam bu detaylar ile uğraşmak zorunda kalmam? Vize ücretleri çok değişken mi ben ücretler konusunda çok titiz bir insanım, bana detaylarıyla dönüş yapacağınızdan şüphem yok. Emekliyim ve turistik olarak seyahat etmek istiyorum, son vizemi 2017 Eylül ayında 12 günlük almıştır. Dönüşleriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunar iyi seneler dilerim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

2021 Yunanistan vizesi ücreti 80€'dur. Bu ücret sadece konsolosluğun aldığı vize harcıdır Bu ücret dışında vize başvuru merkezi ücreti 20€, Euroasia Gvs danışmanlık hizmeti 30€ ve süre/yaşa bağlı olan seyahat sağlık sigortası ücretleri vardır. Vize başvuru merkezlerinin ücreti bulunduğunuz ikamete göre farklılık gösterebilir. Ayrıca başvuru merkezi ve ofislerimizin vip hizmetleri de opsiyonludur.

Yunanistan Vize Ne Kadar?

Yunanistan vizesi ücret bilgileri sayfamızın vize ücretleri kısmında da detaylı olarak paylaşılmıştır. Emekli bireylerin Yunanistan turistik vize için hazırlaması gereken evrak ve detaylı ücret bilgisi paylaşmış olduğunuz mail ve telefon numarasına iletilmiştir. Buradaki tüm evraklarınızı hazırlayarak ofisimize kargo veya elden teslim edebilirsiniz.

Bizlere ulaştırdığınız dosyanız detaylı şekilde 3 iş gününde değerlendirilir, Eksikler varsa tamamlanması sağlanır, dilekçeleriniz için yardımcı olunur, formlarınız doldurulur, dosyanız konsololsuğun istediği biçime getirilir. Randevunuz için sizlerden teyit alınır ve randevu günü sizleri karşılayacak olan temsilcimiz ile başvurunuzu rahatça yapılması sağlanır.

Vize işlemleri ortalama 3-15 iş günü sürmekte ve bu süre konsolosluğun yoğunluğuna göre değişebilmektedir.

2021 Yunanistan vize ücreti için dair ödemeleri yapılan işlemleriniz için fatura ve dekontlar sizlere mail olarak iletilir.

Son 59 ay içerisinde schengen vizesi için parmak izi beyanı verimişseniz şahsen gelmenize gerek yoktur. İşlemlerinizi sayfamızın vize sorgula kısmından takip edebilirsiniz.

2021 Yunanistan vize ücreti ve tüm schengen ülkeleri ücreti için erişemediğiniz detaylara ülke uzmanımızdan destek alarak ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vize Ücreti 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';