x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

U.T. 05/01/21, 12:24
İyi günler. Yunanistan'da bulunan kuzenimi ziyaret edeceğim. Uzun zamandır görüşemiyoruz. Orada birlikte kalıp gezip pc oyunları oynuyoruz ve yazılım üzerine sohbetler ediyoruz. Kendisi zaten tek yaşıyor ve büyük bir firmada yazılımcı olarak çalışıyor. Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için nelerdir? Oradan alacağım davetiyenin bir formatı var mıdır? Daha önce birlikte İtalya'da buluştuk, bu yüzden Yunanistan evrakları hakkında bilgim yok. Vize almakta şu an bir problem var mı konsolosluk izin veriyor mu başvurulara? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vizesi için gerekli evraklar genel olarak; güncel başvuru formu, en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaport, çalışma evrakları, maddiyat belirten belgeler, seyahat sağlık sigortası, niyet mektuplarınız, eski vize görselleri ve rezervasyon biletlerinizden oluşur. Her evrakın kendine has incelikleri de sizlere iletilen evrak ve ücret bilgilerinde yer almaktadır.

Yunanistan İçin Gerekli Evraklar

Hazırladığınız evrakları ofisimize kargo veya elden teslim edebilirsiniz. Bizlere ulaşan evraklarınız detaylı şekilde incelenir ve başvuru dosyanız konsolosluğun istediği biçimde oluşturulur. Geçtiğimiz 59 ay içerisinde schengen vizesi için parmak izi beyanında bulunmuşsanız şahsen gelmenize gerek yoktur. Bizler tüm işlemlerinizi yürütebiliyoruz. Parmak izi beyanınız yok ise başvuru merkezine şahsen gelme zorunluluğunuz vardır. Sizi başvuru merkezinde karşılayacak olan operasyon temsilcimiz ile oradaki sürecinizi de rahatlıkla yürütebilirsiniz. İşlemleriniz bitince kalan aşamaları vize sorgula bölümümüzden takip edebilirsiniz.

Yunanistan vizesi için gerekli belgeler hazırlanması aşamasında da ülke uzmanlarımız ile iletişim kurarak uzaktan destek alabileğinizi unutmayın. Yunanistan aile ziyareti davetiyenizi oradaki kişi bağlı olduğu polis karakolu veya Kep denilen vatandaşlık servis merkezinden alarak size iletebilir.

Küresel pandemi nedeniyle şu an kısa süreli vize başvurusu yapılamamaktadır. Konsolosluk işlemleri açtığı taktirde yardımcı olabileceğimizi belirtmek isteriz. Konsolosluk bazı özel durumlarda başvuru kabul edebilir özel ve acil durumlarınız için doğrudan konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz.

Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2021 güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir veya ülke uzmanlarımızdan sözlü olarak bilgi edinebilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';