x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi Reddi 2021

H.D. 12/01/21, 12:00
Yunanistan vizesi reddi 2021. Ben geçtiğimiz yılın başlarında Yunanistan turistik vizesine başvuru yapmıştım ve ret aldım. Daha sonra pandemi virüs araya girdi derken öyle kaldı. Ret sebebim ise 3 ve 10. maddeler olarak işaretlenmişti. Şimdi ben yeniden başvuru düşünüyorum ve hataya düşmemek için danışman şirketler aracılığı ile başvuru yapmak istedim. Daha önce ret aldığım için şimdi vizemin çıkma olasılığı sizce nedir? Vize dilekçemi yazmamda ve seyahat planımı oluşturmamda bana yardımcı olur musunuz? Ben öğrenciyim ve bana annem sponsor olacak. Annem ise eczacı. Bana dönüş yaparsanız çok sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vize ret sadece konsoloslukların inisiyatifindedir. Vize onay sürecine doğrudan hiçbir etkimiz bulunmamaktadır. Bizler yalnızca konsolosluğa evraklarınızı daha düzenli, hazır ve tam şekilde iletmeniz ayrıca kendinizi daha doğru ifade edebilmeniz için formlarınızda, dilekçelerinizde ve ayrıntısı olan tüm evraklarınızda danışmanlık sağlamaktayız.

Yunanistan Vize Reddi Aldım!

Standart prosedürde yine evraklarınızı bize kargo veya elden teslim etmeniz gerekir. Bizler dosyanızı inceler ve başvuru şartlarını oluşturmaya başlarız. Yunanistan vize ücreti 80€'dur. 

Vize başvurusu için hazırlamanız gereken tüm evraklar daha önce 3 ve 10. maddelerden aldığınız reddin aksini iddia etmelidir. Bir bakıma konsolosluğa karşı 'Ret alacağım seçenekleri eledim.' demenin bir yoludur ve konsoloslukta yeni başvurunuzda sizden bunu bekler.

Yunanistan vizesi ret için vize istek dilekçeniz oldukça net ve konu odaklı olmalıdır. Seyahat planınızın tüm detayları ve ret maddelerini nasıl ekarte ettiğinizi anlatan bir yazı olmalıdır. Ülke uzmanınız size bu konuda destek sağlayacaktır. Daha önce ret almanızdan dolayı şimdi vize alıp almayacağınızın garantisi verilemez. Bu karar konsolosluğa ait. Hazırlamanız gereken evrak detayları size mail ve sms olarak bildirilmiştir.

Pandemi gerekçesi ile şu an kısa süreli vize başvuruları kapalıdır. Konsolosluklar ancak tamamen açıldıktan sonra size yardımcı olacağız. Konsoloslukların ne zaman tamamen çalışır posizyona geleceğini bilemiyoruz ancak tüm gelişme ve duyuruları sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Vize başvurunuzu seyahatinizden 6 ay öncesine kadar gerçekleştirebilirsiniz.

Vize sonuçları başvurudan sonra yaklaşık 3-15 iş günü arasında açıklanmaktadır. Başvuru takibinizi yine sayfamızın vize sorgula kısmında sağlayabilirsiniz.

Yunanistan vizesi reddi 2021 hakkında daha fazla detay almak isterseniz ülke uzmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

Yunanistan Vizesi Reddi 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';