x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Öğrenci Vizesi 2021

G.E. 06/01/21, 09:21
Merhaba. Yunanistan'da bir üniversite kendimi kaydettirmek için babam ile birlikte gideceğim. Yunanistan öğrenci vizesi 2021 nasıl alınır? Üniversiteden kabul yazısı aldım, masraflarım için sponsorumun bankasında yeteri kadar bakiye vs mevcut. Babam ise bir şirkette üst rütbede çalışandır. Bu sene sınavlara gireceğim, sınavı geçeceğime neredeyse eminim. O yüzden biz şimdiden Yunanistan'a turistik olarak seyahat etmek istiyoruz. Okul kabul belgeleri vs aldıktan sonra da öğrenci vizesi için başvuru yapacağım. Şu an virüsten dolayı başvurularda bir sıkıntı var mıdır ya da biz şimdiden Temmuz ayı için başvuru yapabilir miyiz? Bilgi verdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Öğrenci vizesi Yunanistan için başvurular doğrudan konsolosluklardan yapılmalıdır. Bizler sadece bu konu hakkında sizlere danışmanlık sağlayabiliriz. Euroasia Gvs danışmanlık hizmetimiz ise 30€'dur.

Öğrenciyim Yunanistan'a Gitmek İstiyorum!

Öğrenciler ve çalışanlar için istenen gerekli evrak ve ücret bilgileri temsilcilerimiz tarafından sizlere mail ve sms olarak iletilmiştir. Yunanistan temsilcilikleri turistik vize başvurularına pandemi nedeniyle kapalıdır. Pandeminin gidişatı da belli olmadığından gelecek seyahatleriniz için de şimdiden vize başvurusu yapılamamaktadır.

Yunanistan'da bulunan okuldan kabul belgesi almanız, konaklama yapacağınız yerin belirlenmesi, sponsor dökümleriniz, dil bilgisi dökümleriniz ve Yunanistan'da kalacağınız süre kadarına belirlenmiş belli ücreti banka hesaplarınızda bulunduğunu kanıtlar evraklarınız ile öğrenci vizesi başvurunuz yapılmaktadır. Bu vizeler 6 ay içerisinde 90 günden daha fazla kalarak eğitiminizi tamamlamanıza yardımcı olur.

Yunanistan öğrenci oturum izni başvurularınız için dahil olacağınız eğitim programının detayları ile önce konsolosluklardan bilgi almanızda fayda var. Bu vize prosedürleri umuma mahsus, diplomatik, hizmet ve hususi pasaportlar için de geçerlidir.

Turistik vizeleriniz için sizlere ilettiğimiz maile istinaden hazırladığınız evrakları ofisimize kargo veya elden iletmeniz yeterlidir. Bizlere ulaşan dosyanız detaylandırılır, eksiklerinizin tamamlanması istenir ve başvuruya uygun halde getirilir. Son 59 ay içerisinde herhangi bir schengen ülkesi için parmak izi beyanı vermişseniz şahsen başvuruda bulunmak zorunda değilsiniz, dolayısıyla bizler tüm aşamaları takip ederek sonuçlandırabiliyoruz. Turistik vize başvurunuzda dilekçelerinizde seyahat amacınız olarak gitmek istediğiniz okulu görmek ve çevre alanları gezmek istediğinizden vesayre bahsetmeniz olumlu olacaktır.

Başvuru sürecinizi uzaktan takip etmek için sayfamızın vize sorgula kısmından yararlanabilirsiniz.

Yunanistan öğrenci vizesi 2021 hakkında daha detaylı bilgi edinmek için ülke uzmanlarımız ile iletişim kurabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Öğrenci Vizesi 2021

 

 

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';